{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bergs Mahonia 1998

2.090 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie Kristensen .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 25. jun 2007


Anden særlig race Bergs Mahonia

Fødselsår:
1998
Højde:
149 cm med sko.
Temperament
Hun er opmærksom, specielt under ridning. Hun er dog den sødeste hest i stalden.
Gangarter
Hun har tre gode gangarter, hvor hendes galop især skal fremhæves.
Stævner
Hun har gået til og med la1, men kan næsten alle ponyøvelser. Grundet rytters alder, har hun ikke gået stævne siden 2008.
Stamtavle
Hun har desværre ingen.
Køn
En meget køn hoppe.
Bemærkninger
Bergs Mahonia er en utrolig dejlig pony som jeg blev den heldige ejer af den 25. september 2005. Dengang var hun 7 år gammel, men var dog først lige blevet tilredet. Jeg skulle derfor lære hende alt fra bunden, men hun var heldigvis rigtig lærenem.
Jeg nåede dog ikke at ride hende i særlig mange uger før at vi fandt ud af, at hun var i fol. Jeg havde nemlig købt Mahonia af en hestehandler, som havde importeret hende fra Holland. Den 26. februar 2006 folede Mahonia et dejligt lille hingsteføl med plet på numsen, Mister Sebrano.

Efter at Sebrano var blevet vænnet fra, kunne Mahonia og jeg rigtig komme igang med ridningen igen. Med hjælp fra min underviser Jan Søgaard har hun lært alle ponyøvelser, og sammen har vi fået godt styr på hendes temperament.

I dag er Mahonia min hyggehest, som jeg dog stadig rider meget dressur på. Da jeg ikke er særlig høj samt Mahonia er en stor 1'er har jeg valgt at beholde hende. Jeg har nemlig ikke tid til stævner, og holder så meget af hende at jeg ikke kan skille mig af med hende!



Kommentér på:
Anden særlig race Bergs Mahonia
Annonce