{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Christianseje's Peanut 1997

8.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Christianseje's Peanut

Fødselsår:
1997
Højde:
145 m. sko = l ' er pony.
Temperament
Nødden har et perfekt temperament. Hun har araber i sig, så der er det der lidt hidsige i hende. Men så newforresten i hende, gør at hun ikke er kugle skør. Det er helt, helt perfekt!
Selvfølgelig er hun frisk og rimlig hidsig, når der står springning på porgrammet, men i dressuren slapper hun af.
Gangarter
Nødden har en super gangart! Skridten && traven er utrolig stabil. Traven er speciel god, og hun træder fint ind under sig selv. Det vil sige, at det er klart over middel. Galoppen er meget spring- præget, da hun ikke ligefrem er blevet brugt til dressur. Men vi arbejder hårdt på det, når vi rider de der 5 dages dressur om ugen. Men hun er god til at slappe af, og passe sig ind. Overgangene er utrolig gode. Især fra skridt til kort samlet galop!

Stævner
Nødden har været startet i rigtig mange springklasser.
Da jeg startede med hende, var hun på distriktplan, men der var jeg ikke. Så vi tog ca. 5 klubstævner hvor vi havde rigtig meget succes & fik meget selvtillid. Vi fik placeringer i alle klasserne. Det var en rigtig god start. På det tidspunkt sprang vi LC-LB. Men eftersom hun jo var en distriktpony, fik jeg taget rytterlicens, og så kom vi ellers ud til distriktstævner.
Lige p.t har vi reddet et par stykker. Det er ikke blevet til så mange af forskellige årsager. Først fik Nødden en skade i sommers, men er 100% ovrer denne. Jeg skulle så afsted til N.Z i en måned, så nu er vi igang igen. Vores mål med springnigen er, at komme op og ride nogle gode o- runder i Mb'en. jeg ser fremtil Fynsmesterskabet til sommer, så det er nok lige vores næste "størrer" projekt. Vi har 2 år sammen endnu, inden jeg falder for aldersgrænsen! Så vi knokler ærlig talt røven ud af bukserne. Eller røven ud af dæknet :)

LC. 1 plads.
LC. 1.plads
LC. 3.plads
LB. 2.plads
LB. 3.plads
LB. 1.plads
LC. 3.plads
LB. 3.plads
LB. 1.plads
LB. 1 plads
LA.1.plads
Stamtavle
Niixen ;ii<3
Køn
Tjaaao. En hoppe evt? :)
Bemærkninger
Hvis du har læst det hele lyder det som hun er en rigtig god pony:) Jeg er så taknemlig for, at min forældre invisterede i hende. Det var tæt på vi ikke var kommet optil hende. Men heldigvis. & hundrede mange tak til Freja Nielsen som solgte hende til os! Peanut's kælenavn er Nødden. Jeg har ikke selv fundet på det. Helena && Maria. Det er ret kært. UDe på folden er hun bestemmertypen. Hun hunser med alle de andre og således også i stalden. Men hun er ikke den sure type der skader de andre. Når der kommer en ny i flokken, går hun imellem den nye og hesten som vil jage rundt med den nye hest. Det resulterer tit i små bid mærker. Hun har en fantastisk energi i springningen. Hun springer ofte 15 cm. højere ned selve bommen. Omspringningen er nok den hun sådan er stærkest ii. Dressuren arbejder vi på. Men er stærkt kommet efter den ;iii Alt ii Alt er Peanut eller Nødden er super skøn pony, som bare skal opleves. Det bliver vildt hårdt, at skulle skille sig af med hende.

Jeg rider nu (09) LA på hende :P
Kommentér på:
Anden særlig race Christianseje's Peanut
Annonce