{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Mc-Kinney 2000

3.913 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. apr 2007


Hannoveraner Mc-Kinney

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er lige omkring de 167 - super højde:)
Temperament
Hun har et super temperament, finder sig i alt, er stille og rolig - uden at være for rolig og et kæmpe nussehoved. Men det kan dog mærkes - sjældent - ind i mellem, at hun er hoppe ;)
Gangarter
De er alle 3 helt fine! :)
Stævner
Vi er ikke det store stævnepar:)

Sponserstævne den 7. oktober 2007 på SAM:
Vores første stævne sammen :D..
lb2 - 72,76%

SAM jul, 9/12 2007 - LA2A - 64%

Klubstævner:
SAM 1. udv. klubstævne, januar 2008 - LA1A - 63,44%
SAM 1. udv. klubstævne, januar 2008 - LA1A - 54,82%

SAM 2. udv. klubstævne 2008 - LA1A - 58, 28%
SAM 2. udv. klubstævne 2008 - LA1A - 60%

Vi har selvfølgelig startet en hel del stævner siden, men dem har jeg ikke lige fået skrevet ind endnu (o:
Stamtavle
Mor: Garina
Far: Regazzoni
Farfar: Rubinstein I
Køn
En virkelig vidunderlig hoppe!:)
Bemærkninger
Mc-Kinney, I daglig tale Kinney, er min hest som jeg selv rider, dog har jeg en part én gang om ugen på hende, som vi begge er glade for:)
Hun er en virkelig smuk, rød hoppe med blis og høj sok på det ene bagben og hvid kronrand på det andet..
Hun har fødselsdag den 31/5 - 2000 og er dermed 10 år :)
Jeg har haft hende siden den 20. juli 2007 - siden da er det kun gået fremad med os! :) Hun står opstaldet på Sanderum Rideklub, hvor vi hygger os med hovedsagelig dressur, men der er også plads til spring og bareback engang imellem;) Vi nyder livet og er ikke det store stævnepar, så det holder vi inden for klubben, bl.a. pga. min skolegang:)
Kinney elsker at blive hygget om og er utrolig madglad. Hun elsker en god jordetur på vej ind og ud fra folden, i deres løbegang. Og også på folden selvfølgelig (o:
Hun elsker opmærksomhed og hun bliver misundelig når hun ikke får det. Hun har altid ørerne fremme og er altid samarbejdsvillig, når jeg kalder på hende er hun (næsten;) ) altid klar med ørerne fremme lige med det samme. Hun er utrolig velopdragen (når det ikke lige smutter engang imellem;) ) og gør som man beder hende om. Hvis man rider hende og hun bliver lidt overglad i fx springning, så stopper hun lige så snart hun kan mærke, at rytteren er ved at miste balancen :) Hun er komplet trafiksikker og kigger sjældent på noget, men ELSKER en dejlig skridtetur ud mellem markerne.
Hun finder sig i nærmest alt og der skal meget til før hun brokker sig. Hun er dog bestemt på nogle punkter og viser gerne, når hun er utilfreds - lidt hoppe har man jo lov at være;)
I bund og grund er hun bare en super skøn hest! :)

16/1 - 10
Ja.. Så har Kinney desværre stået stille i 2 måneder med en kodeledsforvridning.. Rigtig træls, når hun bliver vinterkuller oven i at skulle stå stille:( Men det gik da, og vi er nu i fuld gang med genoptræning:) Hun er bare super skøn, og det er dejligt at få lov at sidde på ryggen af hende igen!

16/5 - 10
Nu har vi efterhånden været igang i en del måneder igen, og det bliver bedre og bedre(o: Hun er super fin og rigtig dejlig at ride og være sammen med, som altid:)
Kommentér på:
Hannoveraner Mc-Kinney
Annonce