{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ibrahem 2006

1.644 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

-Emma Boysen -
Kvinde | 34 år | Oprettet: 30. jan 2005


Anden særlig race Ibrahem

Fødselsår:
2006
Højde:
Tror han er ved at være omkring de 105 cm nu :)
Temperament
Charmetrolden, er en værre bandit.

Han har sine unoder, men tror godt det kan skylde ejerens manglende opdragelse.
Gangarter
Det jeg har set ser rigtig godt ud..
Stævner
Narj, måske engang..
Stamtavle
Nej..
Men mor skulle være shætlænder.
Køn
En rigtig lækker vallak..
Men stadig med hingeste præg..
Især når damerne kommer i nærhenden, så ved han godt hvordan han skal vise sig.
Bemærkninger
Ibrahem er en hingst fra maj 06.

29/7.
Ibrahem blev hentet kl 9.00, han gik rigtig pænt i trailer og stod pænt hele vejen hjem.
Han har opført sig rigtig pænt, er rigtig stolt over ham..
Da vi senere på dagen hentede Bacil, og han kom hjem, vidste han ikke helt hvad han skulle gøre, da Bacil jo er meget støre end ham, så han var lidt bange for ham i starten men nu går det rigtig godt, de går og hygger sig nede på marken..

6 sep 07.
Der er sket stor forandring med Ibrahem, han har haft mange nykker de sidste uger, vil tro alderen har skylden for det, men nu er han bare blevet den lille charmetrold igen..
Da han er ved at lære at man skal stå stille , når man er bundet og ikke skal skrabe eller noget, hvilket han også næsten har styr på nu, valgte jeg at leg lidt med ham og tænkte at nu skulle han da lære at sige goddag, og han fandt hurtigt pointen, når jeg tog hånden frem og sagde goddag, løftede han højre forben op til min hånd og han fik sin godbid. er så stolt af den lille fis..

14 april..
Så blev lille fisen kastreret og han klarede det rigtig flot, stod bare helt roligt og virkede slet ikke generet, men han var også dækket godt ind med bedøvelse og smerte stillende..
Ibrahem blev nød til at blive kastreret da han blev alt for interesseret i min hoppe, og ville ikke have føl, men så meget højre forskel mellem forældrene..

Ibramhem min lille engel <3
Opdatering sommeren 2009

Jeg har købt helt ny sele og vogn til Ibrahem, så nu skal jeg bare i gang med at træne ham det sidste så han kan komme for vognen. Det er dejligt at arbejde med ham, da han virkelig nyder at lave noget. Han kan gå i lange liner både hjemme og på vejen, i skridt og trav. Er ikke kommet til at sætte vognen på endnu. Vi vil først være helt klar

Opdatering efteråret 2009

Ibrahem er flyttet i løsdrift, sammen med min anden hest.
Han nyder at han selv kan bestemme hvornår han vil være ude og inde. Han hygger sig sammen med de 4 plage, som også går det. Men bedst af alt er nu at han selv bestemmer hvor meget mad, han vil have at spise. Sommeren har sat sine præg og han er en rigtig tyksak. Men han har nu stadig sin charme og holder ufatteligt meget af min lille Ibber.
Kommentér på:
Anden særlig race Ibrahem
Annonce