{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod CA-VA <3 R.I.P :'( [Himmelhest] 2002

4.940 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

katja h
Kvinde | 30 år | Oprettet: 21. mar 2007


Dansk Varmblod CA-VA <3 R.I.P :'(

Fødselsår:
2002
Højde:
172 dejlig stor hest
Temperament
Da jeg fiki hende reagerede hun på selv den mindste lyd, men hun rigtig fonuftig til sidst og stolede fuldt og fast på en :)
Gangarter
helt fantastiske, hvis du aldrig havde haft den svulst tør jeg slet ikke og tænke på hvordan du kunne have gået :)

Stævner
LØSR dressur stævne.

Procent:66%
Komentar:
hun kiggede lidt på det hvide hegn
og gik ikke helt optimalt men det var jo også hendes første stævne.

Pladsering:1 plads :) jubiii


BAL C-stævne for hest.
Porocent: 61%
Komentar:
hun var helt kold i hovedet kiggede ikke en gang:)
men en lidt mærkelig dommer :/
Pladsering: ingen :/



VER C-stævne for hest.
Procent: 65,22
Komentar:
kun kiggede helt vildt da det var et meget mørkt ridehus
nøj hvor jeg glæder mig til at se hvad vi rider til nar hun ikke kigger :)
Pladsering: 3 eller 4 plads kan ikke lige huske hihi


Karlslunde rideklub C-stævne for hest.
procent:62,5%
kommentar:
de havde hængt hvide lagner og røde girelanter op over det hele så der gik lidt fudblods jerne op i hende så hu8n kiggede i hvertfald øjnene ud :/ tror kun jeg red to cirkelvolter der var ordenlige.
så mig og min mor blev enige om at næste gang jeg ville prøve at ride til under de 60% skullle jeg sætte mig baglæns.
pladsering: ingen men 2 uplaceret



ENDELIG:) :) :)
Kildebrønde sportsrideklub.
procent 74,2%
komentar.
endelig hvores første stævne hvo vi IKKe kiggede og så fik vi så gode %. glæder nig til hun ikke kigger mere:)
pladsering: 1plads



VER
Procent: 66,1%
kommentar:
hun kigede helt vildt meget så nu skal der hjem og trænes så hun ikke kigger næste gang !!!men ellers fint glæder mig til den ikke kigger mere ;)
Pladsering: 2 plads.
Siden sidst jeg skrev har vi været ude starte mange gange :) til hvores sidste stævne, red vi inde i bernsoft parken vandt vi en LA1 :)


Stamtavle
F: tenor de lacour

M: Camilla

MF: weinberg

Køn
hoppe
Bemærkninger
Jeg sagde at jeg alrig skulle have en rød fuldblods hoppe med hvide bag sokker, men hvad ender jeg ud med hehe;P
eg er rigtig glad for hende hun har bare lært så meget i den korte tid hun har været redet og gør alt hvad man ber hende om. Og så elsker hun da et kys på mulen og blive nuset.


NYT NYT NYT NYT NYT


Ca-Va var rigtig fint gående her i sommers bedere en nogle sinde før !!!! men i september begyndte hun lige pludselig og være meget øm bag til, og der var problemer i tæningen. Så vi besluttede os for at sende hende til dyrelægen, nu ville jeg vide hvad der var galt.

Vi besluttede sammen med dyrelægen at der skulle tages røngen af hele bagparten, alle ben og ryg hun var helt ren i røngen det var jo dejligt. Men jeg nægtede og tage jem jeg ville vide vad der var galt denne her gang.

Hun havde lidt problemmer med at komme af med afføringen, så vi blev enig om at der skulle lave en indvendig undersøgelse ( regtal undersøgelse) men da dyrelægen fik hånden ind og mærkede fik han et mærkeligt udtryk i hovedet der var noget der oppe. Det var en tumor ( en kræft svulst på ægge stokken) Han sagde at den føltes lidt mærkelig men vi blev enige om at der var en anden dyrelæge der skulle kigge på hende om tirsdagen og lave en skanding:( Han sagde at det var et forholsvist nemt indgreb og de kunne gøre det stående , så ville der gå 5 måneder og så var vi oppe i fuld ridning:) men sådan skulle det ikke være.


så blev det tirsdag og det tog meget lang tid. vi kom der op og hun skulle skandes, men da vi så billederne løb min øjne i vand:'( den var kæmpe stor, så Jarløv og en anden dyrelæge oppe på hørsholm skulle også ind og mærke, for og se om det overhovedet var muligt at operere :( Jarløv sagde at han aldrig havde set en der var så stor, den var på størelse med en stor badeboldt:O


Et var at operere hende og lukke hende op, men den var så stor så hvordan skulle de få den ud, og der var 6 store blodkar der skulle lukkes af de var på størelse med en tommelfinger, så hun ville også forbløde. Den sad også fast oppe i bughinden mener vi ( den sad ivertfald fast i noget) :'( og det havde også spredt sig. Alle de smerter du må have havt også i så lang tid uden og vise nogle men, du har været en hest der er gået igennem ild og vand og har ville gøre alt for mig:') du har ivertfald udtjent din verne pligt og meget mere:) du har lært mig og ride lært mig hvad en eqipage er, og VI TO VAR MEGET MERE EN DET læse hesten. Og alle e fantasiske oplevelser vi har haft sammen jeg fortryder ikke en eneste af de 855 dage vi har haft sammen !!!!!!

Ca-Va blev aflivet torsdag den 29 oktober 2009
Det var en god dag for dig du kom på fold vi gik en god tur i skoven og så råhyggede vi sammen inde i boksen:) så skulle vi køre dig op på hørsholm hvor du skulle aflives, du syntes bare at det var rigtig hyggeligt for nu skulle du ud og køre trailer så plejer der at ske noget spænden og da vi kom der op fik du dit ønglings foder så kom HC så jeg gav dig det allersidste kys på mulen :'( og da jeg gik fik du den beroligene sprøjte:'( Men nu har du ingen smerter, og det har du ivertfald fortjent :')

Heste der normalt får den sygdom bliver agrresive men du har aldrig vent et øre men derimod kommet en i møde med glade vrinsk hver gang :) Og hvilke gangarter du måtte have haft hvis ikke du havde de smerter, med den de bade boldt må du virkelig have været en hæmmning :) du er og bliver en fantastisk og elsket hest :')

Jeg må bare prøve og komme ud på den anden side, og sige til mig selv at du ikke skal huskes med sorg men med alle de gode tider vi har haft sammen :)

Jeg er KUN ked af tre ting når jeg græder

1 at vi ikke fik mere tid sammen( men jeg er rigtig glad for den jeg fik)
2 At du gik bort i en alt for ung alder <3
3 og de store smerter du har haft

DU VIL ALTID VÆRE ELSKET OG HUSKET.DU ER BARE TAGET AFSTED LIDT FØR MIG OG GLÆDER MIG TIL AT VI ATTER SES IGEN. MEN JEG HVED DU ER HOS MIG OG JEG HOS DIG <3


Kommentér på:
Dansk Varmblod CA-VA <3 R.I.P :'(
Annonce