{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Kærholms Mira 2006

2.439 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Kærholms Mira

Fødselsår:
2006
Højde:
130 cm, men bliver nok lidt højere.
Temperament
Rolig, godmodig og måske lidt ond mod "MULLE", når de stå i boksen sammen "MAD!!". XD Hun er meget dominerende på folden mod de store heste.
Gangarter
Hun har stadig plag gangarter. Men rigtig gode og rolige gangarter.
Stævner
Nej, ikke endnu er ikke redet til. Hun er stadig væk kun 2 år gammel og meget bagud i udvikling pga. mishandling og forkert fodring af den første periode af deres opvækst.
Stamtavle
Stammer fra en pinto familie, stamtavlen kommer snart.
Køn
Min smukkeste Hoppe <3
Bemærkninger
Mira er en super dejlig hoppe, som altid er glad <3 Hun har en halvbror som hedder Max (Mulle), de kan ikke undvære hinanden og har knyttet et stærkt bånd imellem dem. Mira har været mishandlet og misfordret i starten af hendes liv. Men efter som hun er landet hos os, er hun forandret sig enormt meget fra at være en sky hest til en kælen og glad hest. I starten kunne jeg ikke tilnærme hende, og kunne derfor ikke begynde at lære hende bedre at kende. Der gik mange måneder, før jeg kunne rigtig starte med at træne hende. Jeg skulle vinde hendes tillid og tålmodig. Der gik over seks måneder, før træningen gav fremskridt.

Jeg vil ikke lægge skjult på, at jeg elsker Mira over alt på jorden. Hendes kærlighed giver mig en gladhed og et mod på fremtiden. Men arbejdet med Mira har ikke været let.

Første gang jeg mødte hende, var hun virkelig tynd. Hendes pels var fuldstændig truttede, og hendes øjne stod ud af hendes hoved. Hun lignede et ”muldyr” som var for tynd. Hendes vækst og alder sagde intet om hendes udseende.

Jeg har stillet dette spørgsmål til mig selv mange gange. Ser hesten os som en fjende?
Der er mange som mener at vi mennesker kan skabe en hundrede prcent rent venskab til hesten. Kan dette lade sig gøre eller bliver vi vid med at være deres fjender?

Jeg synes det ikke er mærkeligt at sige, at vi mennesker er hestens fjende.

Man skal ikke opføre sig som en fjende over for hesten, men gå ind som en neutral person i forhold til hesten!

Det er ikke ensbetydet med, at man skal rende rundt og opføre sig som en hest. Fordi hvis de skulle forstille hest overfor din egen hest, skulle du stort set være sammen med den døgnet rundt.

Mennesket er en fjende overfor hesten, og nogen gange skal vi tænke over at hesten er et flygtdyr / steppedyr med meget stort "F". Vi mennesker bliver aldrig anset som en hest i hestenes øjne!

Selvfølgelig kan man skabe en klart forhold og tilidsfuldt venskab til hesten. Men hesten ville stadigvæk anse en som fjende eller rovdyr. Det ligger dybt gemt i hestens urgener som et tegn for fortidens overlevelse.

Jeg kan også virke truende på Mira, eventuelt hvis jeg laver en for hurtig bevægelse eller hun føler sig utilpas i hendes synsfelt, når jeg gå omkring hende.

Men selvfølgelig kan Mira og jeg have en bånd mellem os. Som Hest og menneske, og ikke som hest og hest.

Nogle sætninger om mit forhold til Mira:

Når jeg træner med Mira, sidder mit hjerte ikke i min brystkasse, men ved siden af mig.

Mira kan ikke købes for penge, fordi man ikke kan købe Mit Hjerte.

Et menneske med tillid til sin hest, er en person uden tanker.

Vores første film: "Vilde heste"
http://www.hestegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=94959
Kommentér på:
Pinto Kærholms Mira
Annonce