{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gelderland Stefan [Himmelhest] 1999

5.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Thanya  M
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. jul 2007


Gelderland Stefan

Fødselsår:
1999
Højde:
172
Temperament
Han har er rigtig dejligt temperament. Frisk og opmærksom på alt. Når vi rider tur er han ekstra opmærksom på alt hvad der sker omkring ham, men det er sjældent han stopper op og ikke vil gå videre. Han er en af de lidt modigere. Men der skal ske noget. På staldgangen er han lidt urolig, det er dog ved at falde lidt af igen, men han vil hurtigt i gang med at lave noget.
Gangarter
Han har nogle fantastiake gangarter. Skridten minder meget om en friesers, meget fesen. Traven er rigtig god, især når han går rigtigt til, men jeg har utrolig svært ved at sidde på ham fordi den er så stor ;P Galoppen er SÅ skøn, men stor, så min ridelærer Lone siger, at det lyder som en flodhest der kommer farende forbi ^_^ Via ridningen er han dog begyndt at bevæge sig lettere, så nu er han slanket ned til en giraf :P
Stævner
Han startede stævne for første gang til vores gårdstævne den 20. juni 2009
LC 1 A: 3. plads med 52,91%
Jeg er godt tilfreds når det nu var hans første stævne, men der er stadig meget at tage fat i :)
Stamtavle
Far: Wouter
Farfar: Proloog
Farmor: Ronelia

Mor: Morgenrose
Morfar: Hendo
Mormor: Irose

Importeret fra Holland
Resten kan ses på allbreedpedigree.com/stefan10
Køn
Helt igennem en fesen vallak XD
Bemærkninger
En stor, rød vallak med gennemløbende blis, lyserød på mulen og tre sokker. Han er født og opdrættet i Holland, importeret for et par år siden.
Stefan er den første hest jeg selv har købt. Vores to andre har mine forældre købt til familiebrug. Oprindeligt skulle jeg tilride og ride vores 5 årige vallak, men det endte altså med at jeg blev bange for ham. Så var vi på Hauge Marked, og det endte altså med at jeg købte Stefan. Det var en meget stor forandring at gå først fra en pony på 128, til en hest på 155 og så til en på 172. Men jeg har fået noget jeg kan ride, og det er det jeg mangler.
Han er utrolig godmodig. Både min far, min yngste søster på 6 og min lillebror har redet på ham uden det mindste brok. Selv da jeg satte mig op på ham på markedet var det intet. Han står også pænt på vandingspladsen, og elsker at springe.
Han er sød og rar, også på marken, men det tager tid for ham at knytte sig til mennesker. De sidste par år før jeg købte ham havde han skiftet ejer flere gange, så han var forsigtig med at knytte sig for hurtigt.

*15/8-07*
Nu er jeg begyndt med anden træning af Stefan. Han har ikke ret mange muskler, så jeg rider ham kun til undervisning, ellers er jeg begyndt med en pessoa-line i lav position for lige så langsomt at bygge rygmuskler på Stumpen så han bedre kan bære mig. Han kan ikke helt finde ud af det i traven, men han er begyndt at søge mere ned ad, især i skridten.

*15/7-08*
På det seneste har jeg redet med glidetøjle for at opbygge hans øverhalsmuskler, og selv om det kun bliver et par gange maks om ugen, ser det allerede super godt ud. Han er begyndt at ligne en hest, og ikke så meget en giraf ^^ Her i juli får jeg eneundervisning af min ridelærer Lone, og det går bare bedre og bedre for hver dag. Vi har en lille drøm om at starte stævne næste år, og måske også Aulum Dyrskue som ridehest hvis træningen fortsætter så godt som den gør nu. Han er begyndt at være mere opmærksom på mine hjælpere og er begyndt at koncentrere sig bedre under mig, så det kan næsten ikke blive bedre. Så mangler vi bare mig og mine mavemuskler >_>

*23/2-09*
Stefans rygsmerter har bragt mig til beslutningen om at tage ham til kiropraktor. Så vi skal til Hammerum den 2. marts da Tove Due kommer derud. Så må vi se hvad hun kan gøre for ham. Håber virkelig hun kan hjælpe os XD
Da hun desværre aflyste, fik vi fat på Skjern Å dyrlægerne som kom og rykkede lidt rundt med ham. Vi fandt heldigvis ud af at det var sadlen og ikke Stefan der var noget galt med. Nu har vi så investeret i en ny sadel og det kan kun gå fremad efterhånden :)

*12/8-09*
Endelig udhvilet efter sidste uges ridelejr som viste sig at kunne være hård nok selv om man kun var hjælper. Men man fik redet godt igennem trods alt. I den anledning skulle eleverne se hvordan hestesvømning foregår, så vi tog lige et lille smut ud til Hammerthor Poolcenter - hvor Stefan skulle være forsøgskanin. Han elskede det og nærmest sprang i hvergang, den første gang blev dog næsten en dykkert. Og så kan man jo lige så godt bruge sin størrelse til at sprøjte masser af vand på trækkeren XD

*3/6-10*
Kit Hansen har været ude og kigget på sadlen og det viser sig at vi er nødt til at se os omkring efter en ny. Øv øv, men hellere det end at vi går hen og ødelægger noget. Så ved jeg i det mindste hvad mine fødselsdagspenge skal gå til xD

*22/10-10*
Nå. Nu bliver vi nødt til at se os om efter en passer/part til Stefan, da jeg jo håååber at jeg skal til Japan på udveksling til foråret. Men jeg kan ikke tage afsted med god samvittighed uden at have en til at tage sig af min lille gris. Så, endelig endelig skriv hvis du har/kender noget med interesse!!! Han skal ikke bare efterlades (:
--> Japan-turen blev ikke til noget alligevel på grund af jordskælvet og atomeksplosionerne, men jeg fandt en dejlig passer, ny søndagspart, til ham takket være Sonja (:
Kommentér på:
Gelderland Stefan
Annonce