{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laban 1987

2.594 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine K
Kvinde | 32 år | Oprettet: 25. aug 2007


Anden særlig race Laban

Fødselsår:
1987
Højde:
148
Temperament
Laban har en fantatisk energi på banen. Og det er vidlt så frisk han kan være, i forhold til hans 20 år. Men når vi står og sadler op,er han noget af det sødeste. Han står lige så stille og nyder det. Ti stævner kan han være ret hidsig,. Især når han skal ind på banen. Stæjler nogle gange, når han skal der ind. Men sjældent. Men alt i alt er han noget af det mest venlige du finder.Og han ville aldrig gøre mg, eller andre mennesker fortræd. Det er han simpelthen for venlig til:)
Gangarter
Han har nogle dejlige gangarter efter mit hovede. men det er ikk' det mest elegante, da han jo er halv nordbakke.Men jeg er tilfreds med hans gangarter som de er . Især gallopen, som er stor:)
Stævner
Klub, disktiktstævner(:. Men helst distrikt. Og vi har opnået meget. Men det bedste vi har opnået, er alle minderne fra det. Så er rosetterne ikk' det vigtigste. Det er det vi har sammen.
Stamtavle
Tjah modern er nordbakke. faderen hannoraner
Køn
Vallak;D
Bemærkninger
Han er til låns. Men må gøre stort set hvad jeg vil med ham. Han er 148. Og en tung fyr. Meget stærk, så han er ikk' en man skal tro man kan styre med magt. For han kan hurtig tage overhånd. Han er enorm stærk(kan være træls, hvis han har en dag, hvor han ikk' gider op i trailern:b). ELSKER HAM MEGET HØJT
Kommentér på:
Anden særlig race Laban
Annonce