{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Mille 1999

4.510 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

RISÅÅÅM <3  -
Kvinde | 28 år | Oprettet: 11. sep 2007


Fjordhest Mille

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er desværre kun 138 cm.
Temperament
Hun har en meget roligt temperament omkring mennesker, dyr og meget omkring børn. Hun er en meget kærlig hest, som man nemt kommer til at holde af. Når man rider på hende, er hun en super pony, som faktisk kan en de, men hun kan godt bive hidsig, og gerne selv bestemme hvordan tingene skal gøres. Men sådan er det når man har med fjordheste at gører. Det er det sjoveste. :)
Gangarter
I starten da jeg "fik" hende, var hendes gangarter meget standart. Hun kunne det hun skulle, men heller ikke mere end det. Men så begyndte vi at træne, og det var en hård og lang proces, som virkelig krævede mange kræfter og meget tid. Men det lykkeds. "Idag" har hun en eget frisk skridt, hvor den før til tider godt kunne virke meget sløset. Hendes trav er vidunderlig, det var den næsten ogs før, men hun er blevet mere livlig, så hun går mere frem af, og falder stort set aldrig over sine egne ben mere. Hendes galop er bevet meet elegant og let, hvor den før var meget tung, og hun kunne ikke galopere på højre volte. Nu kan hun galopere på begge volter, og slår let og fint over til galop.
Stævner
Klubstævne den 6/10-2007.
Mit og Mille's aller første stævne sammen, på det tidspunkt var hun ikke nået ret langt i træning, og det var en af de første gange hun var på banen, fordi vi næsten lige var flyttet på borreby. Men jeg tænkte at det nok var en god ide, så vi kunne få øvelsen af at være til stævne. Ideen var god nok, men det gik bare ikke så godt.
40 cm spring: Disket, pga. fejl i banen. Hun kunne ikke lide en ting på siddelinjen, og to den nemmeste vej over mod "lågen".
LC1 trav: Hun var meget stiv i hele kroppen, hun var meget nervøs for at gå på banen igen. Fik 108 point.
LC1 galop: Ja, det skulle jo gå galt. Man plejer jo at sige at 3 gang er lykkens gang, men det passer ikke. Vi red ind på banen, og alt gik meget fint i starten. Men så skete det, ponyen ville ud fra den bane, så hun løb mod lågen, og da jeg ville have hende tilbage igen, stjelede hun. Så der måtte en hjælper til at trække hende ind på B-banen. Resten af programmet blev redet. 129 point, men disket.
Vi fik oplevelsen men ikke den gode af salgsen.

I lang tid deltog vi ikke i stævner, men øvede og øvede, med meget seriøs undervisning, og galoppen var næsten på plads, og alt ting gik lidt bedre.

Fjordhestejagt 2008.
En jagt med en lidt ulydig pony, 25 ud af 42 spring.

Sløjfe Spring 2/11-2008
Over et år efter, hvor vi både havde haft "sommerferie" fra træningen og fra borreby, så de steder vi fik trænet, var på strand, skov og på græs. Men efter fjordheste jagten, tænkte jeg at det var på tide med noget spring igen. Jeg skulle springe 3 klasser 40, 50 og 30 uden sadel.
De 2 klasser med sadel, gik ikke rigtig godt.
Men den sidste klasse uden sadel, gik rigtig godt. Hun sprang ordenligt, og hun virkede livlig. Så der måtte jo være håb for den lille pony. Og far det stævne af, gik det kun fremad.

Fjordheste Jagt 29/8-2009
Efter en god vinter på borreby, og en sommer fyldt med træning på Camping gården, deltog vi igen i fjordheste jagten. En super hyggelig tur, og Mille var faktisk god. Da det er en lang tur, havde jeg besluttet på forhånd, at vi ikke skulle spring alle springene. I starten ville hun ikke rigtig springe, men lige pludselig slog det klik, og der var fart på hende og hun sprang de fleste spring. Vi blev nr. 4 ud af 5 i opløbet, som jeg var fuldt ud tilfreds med.

Men stævner er ikke lige mig. Selvom jeg rider meget seriøst, og jeg er meget seriøs omkring min ridning, vil jeg bare helts ride, og få nogle fede oplevelser ud af det, jeg har ikke behov få at nogen siger til mig at jeg er god til det ene og det andet.
Stamtavle
Mor : Fallon
Morfar : Jesper skovlund
Mormor : Birkelunds Lis
Oldefar(Morfars' "side") : Kolkur
Oldemor(Morfars' "side") : Sonja
Oldefar(Mormors' "side") : Bramskova Richo
Oldemor(Mormors' "side") : Chekeline

Far : Cæsar Halsnæs
Farfar : Rei Halsnæs
Farmor : Loet Halsnæs
Oldefar(Farfars' "side") : Reidulf
Oldemor(Farfars' "side") : Gitte
Oldefar(Farmors' "side") : Bjørgar
Oldemor(Farmors' "side") : Lone
Køn
Hun er en skøøøøøøøøøøøøøøøn hoppe!
Bemærkninger
kommer snart. skrevet 2/8-10
Kommentér på:
Fjordhest Mille
Annonce