{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Felix *solgt/:* [Tidl. hest] 2001

3.558 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Felix *solgt/:*

Fødselsår:
2001
Højde:
Målt på Årslevgården:
Den 7/11 - 07 Han blev målet til 1,49 med sko
Den 5/1 - 08 blev han målet til 1,48 med sko
Godkendt kat 1
Temperament
en dejlig rolig vallak, men til tider lidt fræk og frisk! - men alt i alt den skønneste pony man kan få!
Gangarter
Han har tre gode gangarter


Skridt: lidt over middel, hvis han tager sig sammen (:

Trav: en dejlig rummelig trav (:

Galop:middel - meget skøn
Stævner
I dressur red vi LC1 og LC2, og i spring red vi LD og LC - og vi havde tit placeringere med hjem i spring(:

2006:
28/10 - auning rideklub:
Begynder 1: 2. plads

2007:

17/2 - dolmer rideklub:
Begynder 1: 1. plads
Begynder 2: 3. plads

2008:

13/4 - kongsvad rideklub:
LE: 4. plads

15/6 - kongsvad rideklub:
LD: 2. plads
LC: 3. plads

? - dolmer rideklub:
LD: 2. plads
LC: 2. plads
Stamtavle
Faren er fjordhest og Moren er palomino. a Palomino ikke er en race men en farve har han en ukendt race....
Køn
den mest rolige vallak(: - den skønneste vallak :)
Bemærkninger
Katrine har nu dejlige Felix, og de har det skønt sammen. JEg er utrolig taknemmelig over at det er hende der har købt ham, for han har det fantastisk derover(:'


den 29. juni 2009 var den værste dag i hele mit liv! - jeg skulle af med den der havde betydet mest i mit liv. vi skulle til sjælland med dig, en 5 timers køretur. da vi var kommet til Århus var du urolig! - rullegardinet havde vi ikke trukket for så det gjorde. efter det var du stille! - også over lillebælt og Storebælt. da vi så endelig kom over på djævleøen, var der ikke langtid til at du var hos Katrine. da vi have været ude på de smalleste veje, kunne vi se en gård med heste. da vi kom ned i gården kom Katrine, Katrines mor og far gående imod os! vi sagde ''hej'' og læssede Felix af. han kom på en jordfold, til at starte på.vi gik ind i rytterstuen for at snakke ''forretning'' vi fik kage og kaffe. - det var hyggeligt. da vi havde gjort det læssede vi alle hans ting af og gik ud og sagde farvel. da vi havde sagt farvel kørte vi hjem. jeg græd da vi sagde farvel og da vi lige var kørt, men ellers ikke jeg vidste hvor godt han havde det der. han kunne ikke få nogen bedre.




Da jeg skulle prøve dig, havde jeg prøvet en anden, men den blev jeg bange for, da det lige pulselig satte i galop! men vi tog til Ebeltoft, hvor du stod, og ejeren kom og du kom i trailer og vi tog hen til et ridehus, og ejeren skulle jo lige prøve dig først da du iik havde været redet i 14 dage, du var så sød med ham på ryggen. men så da min onkel skulle ride dig skulle han jo se hvad du gjorde hvis man sparkede lidt til dig, og du bukkede, så jeg var lidt bange for dig da jeg skulle prøve dig, men da vi kom hjem vidste jeg at det skulle være dig, for du havde de dejligste øjne (: og min far ringede dagen efter og sagde at vi ville købe ham, så tirsdag da jeg var til fødselsdag kom min far med trailer og det hele og sagde vi skulle hente felix (: og du kom hjem, og vi har de bedste minder <'33

Han er en Fjordhest/palomino og han bygning efter palominoen, og farven efter fjordhesten. Han er sød, rolig og super dejlig. Springer næsten alt.
Har sprunget 110 på ham men kan sagtens mere
Jeg har selv redet ham op fra at kunne skridt trav og galop til nu at kan gå nede i skridt trav og lidt i galop og det har krævet mange tåre, kræfter og kærlighed. men jeg bliver ved til jeg ikke kan ride ham mer' for han er den bedste og kan både være fræk men ogs den dejligste..Nåår man er ked af det som kommer han hen til en og sætter hoved på ens skulder :D

Han kan rigtig godt lide bindepladsen ude i kongsvad :D Han plejer og sove der :D

Felix er ubeskrivlig. jeg vil aldrig miste ham for han er alt det kan godt være at han iik er så hurtig og dygtig endnu men det bliver han :D Jeg kan iik forklar hvor meget jeg holder og elsker ham for han er miin forever og jeg vil kun elske ham..
Ingen andre er bedre end ham :D
LOVE YOU SO MUCH FELIX

Man kan gøre ALT med ham han står bare stille og glo'er.
Han ville heller aldrig gør nogen noget og hvis han skulle komme til at smide en af så kigger han undskylene på personen.

Felix - jeg elsker dig mere end nogen vil kunne komme til. vi har været igennem næsten alt. du har smidt mig af, stukket af med mig, du har gjort næsten alt ved mig. men stadig betød du mest for mig. jeg finder aldrig en som dig. den sidste tid med dig, skulle have været anderledes, jeg var for optaget af min nye pony! - men felix uanset hvad elsker jeg dig! - jeg savner dig så meget at det er helt ubeskriveligt. der går ikke et sekund uden at jeg tænker på dig. jeg elsker dig felix.
Kommentér på:
Anden særlig race Felix *solgt/:*
Annonce