{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Refstrup's Bell 2001

2.432 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jane Rødgaard A
Kvinde | 42 år | Oprettet: 21. feb 2004


Shetlænder Refstrup's Bell

Fødselsår:
2001
Højde:
91 cm (målt til kåring)
Temperament
En rigtig sød lille pony som man kan gøre faktisk alt ved, men hun er stadigvæk fyldt med energi og elsker at bukke rundt når man løber med hende :o)
Gangarter
Jaaa jooo... de er da ret gode i forhold til hendes størrelse... især hendes galop! Hun viste desværre ikke sine gangarter godt nok til kåringen, men hun var også lidt træt...
Stævner
Pigen, der tilred Bell, har haft hende med til et lille stævne, hvor de red et skridtprogram. Bell har også flere gange været med til forhindringsbaner med mig til fods til vores julestævner i Kongeå Rideklub. Sidste gang vandt vi suverænt ;-) Jeg har også haft hende med til kørestævne i Revsø og dyrskue i Ribe, hvor vi fik 22 point i 2006 og 23 point i 2008.

I efteråret 2007 var vi med til besindighedsprøve med den lokale afdeling af Shetlænderforeningen, hvor vi kom på en delt førsteplads med 97 point ud af 100!

Juleoptoget i Ribe har Bell været med til 4 gange efterhånden. Hun er bare helt vild nuttet, når hun kommer udklædt som rensdyr, og alle er helt vilde med hende! Også aviserne, for hun har været i både ugeavisen og Jydske Vestkysten, hvor det ene billede er fra.

Lørdag den 16. juli 2005 var hun til hoppekåring, hvor hun blev kåret i II B med karaktererne 7 8 7 6 6. Hun fik en god beskrivelse, så vi var meget tilfredse med hende.
Stamtavle
F: Ørnhøj Glasgow
FF: Ørnhøj Red Label
FM: Ørnhøj Patricia

M: Cleo Bomlund
MF: Højlunds Matcho
MM: Majgaardens Copper Coin
Køn
En rigtig fin lille hoppe!
Bemærkninger
En frisk og fræk lille pony, som er hele familiens kæledægge :o) Hun er i første omgang hovedsageligt købt som selskab til Candis, når han skulle køre i trailer. Men så er det jo også ret sjovt at have sådan en lille en og køre lidt med!

Hun er blevet tilredet af den 7-årige pige, der har redet stævne på hende - hun red på hende én dag, og så var det klaret... Hun fandt sig bare i det hele og lystrede både for tøjler og schenkler!
Kommentér på:
Shetlænder Refstrup's Bell
Annonce