{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Vick-Sabrina Gammelgang [Himmelhest] 1996

2.202 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine C
Kvinde | 40 år | Oprettet: 26. sep 2007


Haflinger Vick-Sabrina Gammelgang

Fødselsår:
1996
Højde:
Målt til 139 cm som tre-års, men er vokset siden så hun er nu ca. 142 cm
Temperament
En bestemt dame, der er rolig på stald og tur, men som hurtigt kan "tænde" og som kan være temmelig utålmodig.
Gangarter
God skridt og trav, middel galop.
Stævner
Har startet et par LC-dressur klasser sammen med store heste (pga. min alder).
Stamtavle
Far: Liz. Wildkogel
Mor: Ørnhøjs Victoria
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Sabrina er en dejlig, top-tunet haflinger, som jeg har haft med at gøre siden hun blev født. Jeg har selv tilredet hende og lært hende alt hvad hun kan (eller burde kunne :-)).
Hun er en bestemt dame, med sine egne meninger, der ikke går af vejen for et lille buk, hvis det fx ikke passer damen at blive holdt tilbage, eller et lille buk, når vi skal til at gallopere (for det er jo så sjovt!)
Jeg rider mest dressur, men vi kan også godt lide et godt hop engang imellem (især hende!) og selvom folk nogle gange trækker på smilebåndet af mig og min lille pony (jeg er høj og har lange ben!), så forsvinder smilet når de ser hvad vi kan præstere.

NYT!! Feb. 08
I efteråret 07 (okt/nov) begyndte hun at halte på det ene bagben og efter at have fået taget røntgenbilleder i flere omgange har hun nu sandsynligvis fået konstateret spat i det venstre bagben, men dyrlægen er ikke helt sikker.
Jeg venter stadig på det endelige svar, da billederne lige nu er blevet sendt til en dygtig dyrlæge i Sverige, som skal vurdere dem.

NYT!! Mar. 08
Den svenske dyrlæge vurderede også at hun har spat og da hun ikke er blevet mere rengående (halter stadig meget), skal hun nu have ledbehandling.. Hun skal have ro og så må tiden vise om det virker eller ej.. Det er meget usædvanligt at det tager så lang tid for spatten at gå i sig selv/vokse sammen..

NYT!! Juni 08
HURRAA.. Ledbehandlingen virkede og efter 8 mdr er vi nu langsomt begyndt genoptræningen.. Efter 14 dages skridt er vi nu begyndt at trave i det små (100 m ad gangen!) og hun er stadig rengående, så der er håb forude.. Endelig ser det ud til at det går den rigtig vej.. :-)

NYT!! Okt. 08
Efter kun 2 mdr. genoptræning i sommers blev hun desværre halt igen og trods flere ledbehandlinger er hun ikke blevet rengående igen.. Næsten tværtimod.. Nu er der blevet taget røntgenbilleder af hende igen og hun har fået fjerde og sidste ledbehandling.. Hvis den ikke virker er der nok ikke rigtig mere at gøre..

NYT!! Dec. 08
Ledbehandlingen virkede ikke så udsigterne ser ikke for gode ud. De nye røntgenbilleder har været sendt til bedømmelse hos den svenske dyrlæge og han har anbefalet en anden slags ledbehandling end den vi tidligere har prøvet. Forsikringen er heldigvis gået med til at dække den, så d. 23. dec fik hun den nye ledbehandling. Hun har fået præparatet sprøjtet direkte i leddet og så skal jeg selv sprøjte hende intramuskulært hver 4. dag i en periode.. Sikke en omgang men forhåbentlig virker det denne gang..!

NYT!! Juni 11
Ledbehandlingerne virkede ikke efter hensigten, så Sabrina nyder nu livet som pensionist-hest. Hun er glad og stadig MEGET frisk på trods af den kroniske lille halthed. Vi hygger os, træner fra jorden og rider små skridtture. Og hun er efterhånden eftertragtet som turhest hos både naboer og min kæreste :-) Jeg er meget taknemmelig for, at hun kan gå herhjemme hos os selv og nyde livet resten af sine dage og jeg sætter virkelig pris på at have hende i stalden og blive mødt af et kærligt vrinsk hver eneste morgen. Der findes ingen som dig, Sabrina!
Kommentér på:
Haflinger Vick-Sabrina Gammelgang
Annonce