{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Damgaardens Falasi - Solgt [Tidl. hest] 2005

2.694 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke R T <
Kvinde | 30 år | Oprettet: 19. dec 2006


Dansk Varmblod Damgaardens Falasi - Solgt

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun blev i sommeren 2008 målt til 171 cm. høj, men tror at hun er vokset et par cm mere.
Temperament
Hun har et rigtig godt temperament. Hun har(næsten) altid masser af energi(: hun er meget samarbejdsvillig. Hun er altid glad og (meget)nysgerig.
Gangarter
Jeg syntes selv at hendes gangarter er super gode. hun går friskt fremmad og ind bagfra.
Til hoppekåringen fik hun i:
SKRIDT fik 8,5
TRAV 7,5
GALOP 6,5 ( de travede i alt for lang tid, så hun var meget trætp da de endelig skulle galoppere. Hun har ellers en dejlig galop )

-- hun var den dresurbetonede hoppe der fik højeste karektere i springning den dag til hoppekåringen, men tror nu ikke lige jeg tør springe ret meget på den store hest (-: hihi
Stævner
Vi har, pga. af hendes alder ikke startet stævner endnu, men regner med at skulle starte en del stævner når vi er helt klar. Tror at vi starter efter januar 2010 hvis alt går godt.

Så har vi meldt til i LA1 på Krikkerne d. 19 juli.... jeg er ret spændt. hun er ikke helt så god for tiden, fordi hun er så stiv :( øv, men vi må bare gøre det så godt vi kan!.. :D
Stamtavle
Mor: Staugårdens Fabiene (Fabiene er min mors hest. vi købte fabiene af en avler)

Far: Midt West Ibi Light ( han har været reservehest til OL og er en af de hingste, der efter min egen mening, har fået flest lækre dressur føl )
Køn
Skøn hoppe <3
Bemærkninger
Navnet Falasi betyder hest på "svaheli" et afrikansk sprog.

Falasi er har en meget skindende rød pels. Hendes pels er noget helt særligt. den er virkelig skindende og blød.
Falasi er ca 172 høj. Hun har 3 hvide sokker. Hun har en flot blis, som næsten er identisk med hendes moders. Falasi er meget rundt bygget. Hun har en dejlig flydende gang.
Da vi købte hendes mor var hun i fol med Falasi. da dagen hvor mor mente at Fabiene skulle fole, redte vi op i stalden så vi kunne sove der ude. Ved en eleve tiden vækkede mor, min lillesøster og jeg, så vi kunne se føslen. Og lige siden hun blev født har hun været min lille kæledække hest. Det er altså noget helt specielt at havde set sin hest fødsel.

JEG ELSKER DIG FALASI, DU BLIR I MIT HJERTE, LIGE MEGET HVAD DER SKER, DET SKAL DU BARE VIDE.

Første gang med rytter på ryggen...
i går (d.10/1-08) var jeg oppe på dig for første gang. Det var engtelig kun meningen, at du skulle havde haft sadel på, men da du ikke overhovedet sagde noget til det kunne jeg jo lige så godt springe op (-: op kom jeg og du sagde intet. Du kiggede lige på mig da jeg sad der oppe, og begyndte at nusse mine støvler (-:

Første trav tur....
i dag var jeg så oppe på dig igen og du sagde intet (-: så prøvede vi at trave. Norjjj Falasi din gang er simpelhen så fantastisk dejlig. Det er helt ufatteligt (-: da vi så skulle skridte af tog vi longen af og skridtede rundt.... i morgen skal vi ride igen (-: FEDT FEDT FEDT MANNN

Hoppekåringen...
Vi var til hoppekåring med dig og norj hvor var du sød(-: du kiggede ikke, lavede ingen numre, ej hvor jeg elsker dig Falasi<3
lige nu står du og ædder dig stor og fed på en kæmpe fold sammen med en anden unghest(-: i hygger jer godt nok (-: MEN kom nu ikke for godt i gang Falasi!!!(-: du skal jo i gang igen til febuar (-: hihi

Igang igen...
efter din lange ungheste pause er vi gået i gang igen. Du kan bare huske det hele. Desvære også lidt af dine krumspring! haha men det er super dejligt at være igang igen.(-:

Falasis bule i hovedet....
2. maj 2009 blev min mor kaldt hjem fra arbejde af nogle af dem der står opstaldet på gården. Falasi havde løbet ind i en anden unghest da de blev lukket ind fra græs. Hun havde et kæmpe hul i hovedet. Dyrelægen blev tilkaldt akkut. Han fortalte at han aldrig havde set noget lignende. hun havde knust næserygen. Hullet er på størelse med en knyttet næve. Vi kørte Falasi ud på hospitalet hvor hun blev undersøgt. Hun fik taget røngent og kikkertundersøgelse. Undersøgelsene viste at hullet sad helt perfekt hvis det skulle være der. De sagde, at hvis hullet havde været en halv cm. længere oppe, havde det været der man skyder heste med en boldpistol. Havde det været en halv cm. længere skrådt ind havde det remt alle sanserne. Havde det været ca. en halv cm. længere lige ind havde det ramt luftvejene.osv.
pga. stedet tør dyrelægerne ikke operrere kosmetisk. Så hun vil altid havde det hul midt i hovedet..
Efter et stykke tid har hun udviklet et overben uden på knoglen. Det er derfor hun både har hullet der buler ind og overbenet der buler ud!
Først var jeg meget ked af hvordan hun så ud i hovedet, men nu er det ikke længere noget jeg tænker over. Det er bare en del af hende nu. Jeg syntes faktisk at det er helt fedt at jeg har en hest som ikke ligner nogen andre heste!

Sommerferien 2009...
wee hvor har vi bare haft en kannon ferie. jeg tog Falasi med i Sommerhuset. hvor hun så gik på en kæmpe græsmark sammen med nogle andre søde heste. Vi har redet en masse ture. næsten ingen dressur. Vi har både redet i vandet, i skoven, på marker og på vej. du har vist hvor modig du bare er over for alt dette. ´Jeg tror at alle de ture vi har redet her i sommers har været en stor gevinst til stævner. nu når du har set så mange ting og lært ikke at være bange for det. (-: wee 10000... gange tak for en vidunderlig sommer.

F= Fantastisk pruhest
A=Alles kællepotte
L= lige så fræk som prutten selv
A= Altid glad
S= sød
I=Ingen anden kan erstatte dig

SOLGT
Falasi er blevet solgt pga. hendes skulder-skade, tidsmangel og mange andre grunde. Det var utrolig hårdt at skulle sige farvel til hende, men jeg er sikker på at Tinne vil passe rigtig godt på min lille guldklump!
Falasi tak for alt. Du har været noget af en udfordring til tider, men norj hvor har vi også bare haft nogle fantastiske stunder! Du har lært mig så meget, og jeg er taknemmelig for al den tid vi har tilbragt sammen. TAK - du vil altid have en helt helt speciel plads i mit hjerte! <3 <3
JEG ELSKER DIG!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Damgaardens Falasi - Solgt
Annonce