{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Heine Høj 1999

7.967 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line & Heine
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. okt 2007


Fjordhest Heine Høj

Fødselsår:
1999
Højde:
Ikke målt officielt, men ca. 142 u sko.
Temperament
Generelt rolig og yderst omgængelig, til tider ser Heine dog spøgelser alle steder og så kan han hurtigt få sat gang i en masse sjov :b
Gangarter
Jeg er ikke ekspert på det område og vil ikke overdrive, men vil umiddelbart sige at han har en middel skridt, middel el. lidt over i trav og u. middel galop.
Stævner
Jeg er ikke den store stævnerytter, dog har vi startet klubstævner med fine resultater:

Lx dressur (pony) i 2005 158 point = 2. plads

Lx dressur (pony) 2005 159 point = 1. plads

LC1 til 56,25 % = ingenplacering 2006

LC1 til 74,17 % = 1. plads 2007

LC1 til 68,33 % = 1. plads 2007

LC1 (for hest) til 63,75 % = Uplaceret 2011

LC1 (for hest) til 65,08 % = 1. Plads 14/4-2012
Stamtavle
Far: Lindon Vinstrup
Mor: Heidi thorsø

Han har fuld tavle, men gider ikke skrive dem alle sammen.
Køn
Vallak. Den bedste af slagsen!
Bemærkninger
Heine og Jeg, Heine og mig, ja vi to - vi har kendt hinanden i 13 år. 13 dejlige år, de er bare gået så super stærkt!

Heine er tidligere rideskolehest, og det var der jeg lærte ham at kende. Han var knapt 4 år da jeg faldt for ham, og fik halvpart på ham. Heine og jeg har lært meget af hinanden, og det meste af det jeg kan i dag har jeg lært af ham. Da jeg kom i 9. klasse blev tiden knap og jeg måtte holde en pause med ridningen. Jeg begyndte dog kort efter igen, da jeg så pludselig fik for meget tid og manglede noget at tage mig til, jeg måtte dog stoppe igen da jeg kom i 10. klasse da der ikke var noget at gøre, det blev for dyrt for mig, og jeg boede for langt fra rideskolen til at jeg kunne få tingene til at gå op i en højere enhed. Jeg havde altså halvpart lige indtil 2008 hvor han blev solgt.

Jeg troede bare aldrig nogensinde jeg skulle se ham igen, det var helt forfærdeligt. 2 måneder gik der inden jeg kunne tage mig sammen til at kontakte de nye ejere. Det er så bare det bedste jeg nogensinde har gjort. Min og Heines historie er hvis jeg skal fortælle den en eventyrs fortælling uden lige.
Den dag jeg ringede derover, spurgte jeg om jeg måtte komme over og se ham, og bare klappe ham lidt, hvor hans nye ejer så siger at jeg bare skal tage ridehjelm med og nogle ridebukser på, så kunne jeg nemlig få en ridetur i stedet for. Det havde jeg ikke regnet med, men jeg trak straks i ridetøjet og fløj af sted over til lille Heine. Jeg har redet Heine siden jeg ringede derover, og vi nyder hinanden mere end vi nogensinde har gjort tror jeg. Jeg nyder i hvert fald ethvert minut på hans ryg og ved hans side.

Selvom jeg nu går på en videregående uddannelse og ikke har oceaner af fritid er det lettere for mig ”at have hest” nu, end det nogensinde har været før, idet det er ren fornøjelse og på ingen måde et arbejde, som det nogle gange før har været. Hvis jeg ikke kan nå ham, så er hans nye ejer Lotte der, og han har det som blommen i et æg! Jeg har heller ikke de samme udgifter som før, hvilket bestemt også er et stort, stort plus. Efter mit eventyr med Heine er det lige før jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord, og jeg er så uendeligt taknemmelig for at have fået min bedste ven igen! Jeg håber aldrig vi skal skilles mere!

Det var lidt om vores historie...


...Nu til Heine som hest :p

En helt igennem kærlig vallak på snart 16 år (tiden flyver bare afsted). Han er en rød fjordhest, men en super, super flot sammensat krop. man skal dog holde den, da han er fjordhest og altså lever og ånder for at æde! ;-)

Heine burges primært til dressur og turridning, men han kan både springe og gå for vogn (han er tidligere vognhest), Jeg håber nu at vi engang ud i fremtiden kan komme lidt i gang med noget spring igen, da det jo i bund og grund er skide sjovt, og at det ikke altid er lige sjovt at skulle kæmpe med at holde en trav i et nogenlunde fornuftigt tempo på lille dovne Heine :p

Af en fjordhest at være synes jeg Heine gør det godt i dressuren. Han kan godt gå fint, han mangler dog lige lidt mere krudt i røven, meen man er vel fjordhest. :b
Heine spreder smil og grin omkring sig. Han er altid glad! Han er klodset og noget af at skrummel til tider, hvilket bare er med til at gøre ham endnu mere uimodståelig. Han ser spøgelser de underligste steder og han kan skabe sig som en åndssvag, men han er jo bare forsigtig og det kan man ikke bebrejde ham. Han er noget nær den dejligste skabning på denne jord.

Jeg kan ikke forestille mig, at der nogen steder i denne verden findes en som Heine, Heine er bare en ener! Min ener i hvert fald. Lige så god som dagen er lang, min engel på 4 ben, min kæreste nummer 2. :p

Hvis du/i gerne vil vide mere om Heine og jeg, er i meget velkomne til at skrive enten her, eller per pb. Jeg svarer på alle spørgsmål, og er du interesseret i undervisning er du også velkommen til at kontakte mig :-) Tak fordi du/i gad bruge 5-10 minutter på at læse om os! Det er vi super glade for :-)
Kommentér på:
Fjordhest Heine Høj
Annonce