{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Twister *SOLGT* 2000

4.276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

 MARIA MONDRUP  .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 11. okt 2007


Hollandsk Varmblod Twister *SOLGT*

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er målt til ca, 167cm.
Temperament
Han er nem at styre og have med at gøre, dog kan man godt tænde ham på en spring bane.
Gangarter
Han har nogle fine gangearter.
Stævner
Har med tidligere rytter starte noget Lb spring på c - plan i spring men i dressur har han kun gået på klubplan.

Jeg har startet en del stævner med Twister, vi har startet lidt La før jeg tog på efterskole så var han ikke til stævne i et år men går nu Lb klasser og er igen ved at skal starte La.

Han er nem at have med til stævner fordi han kigger ikke på noget fyld og springer med stor kap. Han er hurtig i omspringning og er tit blevet placeret til stævner.
Stamtavle
Han har en hollansk stamtavle.
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg købte Twister i sommeren 2007 af Camilla Aarslev og Janich som junior - og lærehest. Han har lært mig utrolig meget og har virkelig været en god lærehest for mig. Twister hjælper så meget som han kan og springer ligemeget afstanden, han kæmper virkelig for sin rytter hvilket jeg har stor glæde af i starten og som gave mig mod på at komme op i de store højder.
Han er utrolig nem at have med at gøre, går i trailer uden problemer, kan både rides sammen med andre heste og alene og jeg har tit haft ham med i skoven alene og han er 100 % trafiksikker.
Jeg er ikke selv den store dressur rytter, men mener at hvis dressuren ikke er i orden så duer springningen heller ikke, så derfor kan Twister en del dressur men er dog aldrig rigtig startet i det. Han vil være en hest som ville egne sig godt til military fordi han er stærk i både dressur og spring og springer med stor lyst i skoven. Jeg har op til flere gange haft ham med til military træning hvor han springer alt hvad han bliver sat til.

Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Twister *SOLGT*
Annonce