{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Flying Alcatraz *solgt* [Tidl. hest] 2004

3.938 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi Valentin *
Kvinde | 31 år | Oprettet: 17. maj 2007


Knabstrupper Flying Alcatraz *solgt*

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er ca. 165
Temperament
Han har et meget roligt temperament, er kold over for det meste. Dog kan han også have sine "skøre" dage hvor alting bare er farligt.
Han er en rigtig kælefis og synes det er rigtig hyggeligt at blive striglet og hygget om, og han bliver frygtelig jaloux hvis andre heste end ham får opmærksomhed :)
Gangarter
Han har 3 gode gangarter, dog har han lidt tendens til bare at tøffe rundt og så er de ikke det helt store.
Men når han vil kan han sagtens, han har nemlig fra naturens side nogle ganske finde gangarter.
Man skal bare passe på at han ikke kommer til at gå for meget på forparten, så bliver de lidt flade at se på.
Galoppen arbejder jeg stadig meget på da han gerne vil gå og blive lidt lang og flad i det, men det skal nok komme :)
Stævner
Dressur:

D. 23/8-08
FAR D-stævne
Program: LC1, LC2
Procent: 53,83 & 56,09
Placering: uplaceret
kommentar: Meget dårlig bane, der var store vandpytter over det hele, men synes at det var flot at han bare gik igennem det som han gjorde, for han har aldrig redet i vand på den måde før. Det var hans første stævne, og vi var ikke på hjemmebane så synes han var rigtig dygtig den lille dreng, dog enormt doven ;)

D. 11/10-08
FAR D-stævne
Program: LC1, LC2
Procent: 61,67 & 60,00
Placering: uplaceret
kommentar: Det gik rigtig fint synes jeg. I første klasse gik det bedst, vi lavede dog et forkert galopanspring men fik det rettet, og lavede også lidt andre små fejl, men ellers godt:) LC2'en gik ikke nær så godt, han var meget træt og sløv, og spændte meget op, men han var nu alligevel sød :)

D. 22/11-08
SMIR D-stævne
Program: LC1
Procent: 60,84
Placering: uplaceret
kommentar: Et fint og stabilt program, uden nogle store fejl andet end at jeg kom til at hilse med venstre hånd i første parade :o( Ellers fint, han kiggede lidt men det var jo også et nyt sted så det er der jo ikke noget at sige til når han er 4 år.


Kommende stævner:

D. 15/8-09
GLAR D-stævne
Program: LC1, LC2
Stamtavle
M: Emdegårdens Gina

F: Al Capone
FF: Conetti Lynghøj
FFF: Aleksander
FFM: Sus af Aagaard
FFFF: Adonis XX
FFFM: Rosenland
FFMF: Plet af Nørholm
FFMM: Molly
FM: Kika
FMF: Don Ibrahim
FMM: Cirkeline
FMFF: Rasmus af Damgård
FMFM: Lillemor
Køn
En Meget køn vallak:)
Bemærkninger
Flyvemanden er en stor dejlig baby, og en kær lille nussegøj:)
Han elsker opmærksomhed og føler sig nemt overset hvis man snakker med nogle andre end ham.

Jeg købte ham fra Jylland hvor han boede ved en Heidi( Det hedder jeg også hihi), og havde det godt. Han havde haft rytter på nogle gange på det tidspunkt, og tog det meget stille og roligt.
Vi kom og hentede ham en uge efter, og han gik bare direkte op i traileren. Så kørte vi hele den lange vej til Fyn og der var selvfølgelig ingen problemer. Han er jo en dygtig Flyvemand<:)

Vi vidste ikke om han var trafiksikker men der var vi meget heldige. Man kan simpelthen bare ride alle steder med ham.
Der kan køre lastbiler forbi uden at han rokker et øre( Ok, måske rokker han lige et øre), så han er bare så dygtig.
Da jeg begyndte at tage ham med på rideskolen varede det heller ikke lang tid før han var vant til det hele.

Han har nogle fine gangarter og har da et godt talent for dressur:) Han viser god teknik i løsspringning, og er heller ikke klodset når jeg traver over bomme med ham. Han skal nok blive til noget:)

Fordi han blev lidt sent kastereret blev han den 9 februar 2008 (tror det var den dag) far til sit første og eneste føl " Flying Alcasino". Det er et rigtig fint lille føl, plettet og brunt foran. Hoppen er Flying Vendetta som også er herinde=)

Jeg er begyndt at springe lidt på ham, og det er noget han synes er sjovt!:) men han synes godt nok det er lidt kedeligt med de helt små spring, der skal hellere være lidt højde på :D i 2009 kan det være vi skal til at starte nogle springstævner så :)

29-06-09

Nu er det vist tid til at få opdateret teksten her lidt.
Igennem det sidste år har Flyver forandret sig utrolig meget rent kropsmæssigt! Da vi købte ham var han meget stor og ranglet, hvilket jo er typisk for en 3-års, og gradvist er han så blever kraftigere og kraftigere, og ligner nu mere end nogensinde før en hel lille fuldvoksen hest! :D Farven har ikke ændret sig så meget, han er måske blevet en lille smule mere hvid i det på halsen, men det er så nok også det eneste. I hvert fald har han fået en noget større og kraftigere hals, og det er også noget man kan mårke under ridningen! Hvis han har en af de trælse dage hvor han er sløv i det og bare ligger sig på tøjlen er det ikke ret sjovt at være rytter, for så skal jeg jo nærmest bære den store hest rundt på banen! Men heldigvis for mig har han ikke så mange af de dovne dage længere.
Min ridelærer har fortalt mig at jeg efter nogle travrunder kan tage lidt galop, og så ellers fortsætte ridningen på normal vis, dog med en ekstra portion energi at bruge af. Og det er jo bare skønt.
Flyver er nemlig lidt en "baglænshest", han vil helst gå og bakke lidt af.. Men det er blevet så meget bedre, og bliver fortsat bedre. For et år siden kunne jeg slet ikke forestille mig at jeg nogensinde ville kunne få ham til at udføre galopanspring fra skridt, men det er nu noget vi bare gør.

Flyver har fra her først på året begyndt at lave mange bukkespring mens vi red, og det har gjort at jeg har følt mig meget usikker med at ride ham. Han har derfor haft et par måneders pause, og her sidst i juni begyndte jeg igen så småt at ride ham igen, hvilket har foregået uden nogle problemer foreløbig. Dog vil jeg hvis han begynder at blive træls igen, få ham undersøgt af en kiropraktor.
Lige nu håber jeg bare på det bedste, og på at jeg kan få redet lidt kondition i ham igen. Og hvis alt forløber som det skal, vil jeg starte lidt stævner på ham igen her efter sommerferien.

4/8-09
Nu har jeg redet Flyver i lidt over en måned efter hans pause, og jeg kan mærke kæmpe fremskridt. Han er meget mere arbejdsvillig nu, og jeg tør flere ting end jeg gjorde før. Idag red jeg for første gang i over et år uden sadel på Flyver, og det var en hel fantastisk følelse! Han var rigtig dejlig afslappet at ride på, og vi fik da også både skridtet, travet og galpoeret selvom jeg var sikker på jeg ville falde af hihi.
Vi er også begyndt at træne springning lidt mere seriøst nu, men vi får endnu ikke undervisning i det da jeg ikke har fået købt mig en sadel jeg kan springe i endnu. Indtil videre har vi sprunget 90 cm. sammen, men vi skal nok komme meget højere op, når Flyver får noget mere selvtillid indenfor springning. Han kan jo sagtens :)
Kommentér på:
Knabstrupper Flying Alcatraz *solgt*
Annonce