{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kia 1997

3.303 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria Kjær s
Kvinde | 28 år | Oprettet: 10. aug 2007


Anden særlig race Kia

Fødselsår:
1997
Højde:
1.53
Temperament
Hun er rigtig rolig og dejlig, nem at have med at gøre :-)
Gangarter
Stævner
Før jeg fik hende, har hendes gamle ejer startet med hende fra bunden, og sammen har de på to år opnået dette:

LC2 til 65,6% - 1 plads ud af 15 ryttere! (deres første stævne).
LC2 til 68,69% - 2 plads
LC1 til 67,5% - 2. plads
LC3 til 68,75% - 2 plads
LB1 til 57% - 3. plads (første LB1)
LC2 til 67,8% - 1. plads!
LC3 til 67,1% - 2. plads
LB2 til 62,4% - 2. plads (første LB2)
LA1 til 60% - (første LA1)

Nr. 2 i Mossø cup 2005!

rosetter i alt fra deres stævner:
14 rosetter og 2 staldblanketter.

Kia tog næsten rosetter med hjem til hvert stævne de startede!
Stamtavle
Ingen..
Hun er en blanding af 3-4 racer, bl.a. en Oldenborger.
Køn
En rigtig køn hoppe
Bemærkninger
Kia er en utrolig dejlig hest med masser af energi. Hun har et dejligt temperament, så selv nybegyndere kan ride hende. Hun elsker at ride tur, og er ikke bange for noget som helst. Som man kan se er hun lidt tyk, for hun er meget madglad(: Hun knytter sig virkelig til sin ejer, og da vi fik hende kunne vi næsten ikke holde styr på hende, men nu kan hun bare gå rundt i haven uden at være bundet, i mens jeg laver noget andet. Når man går om på folden med hende, så går hun også bare ved siden af en uden at være bundet. Hun går nogle gange imellem 2 vogne eller andre maskiner, og er som sagt fuldstændig ligeglad. Kia kan altid få en i godt humør, og hun er en hest som jeg er tryg ved, og som jeg føler, at jeg kan stole 100 % på. Jeg er glad for alt det vi har oplevet sammen, og jeg glæder mig til at opleve mange flere ting med hende. Mig og Kia har et særligt bånd imellem os. Lad det vare evigt!

21. juli 2012
Beskrivelsen af Kia her ovenover er gammel, og jeg er ikke så god til at få den opdateret, men Kia er stadig den helt fantastiske hest, som hun altid har været. Nu, da jeg er færdig på efterskole, regner jeg med, at jeg skal til at begynde at ride lidt mere igen. Hvor har jeg dog også savnet det! :-)

Jeg er ikke selv så god til det med, at få taget nogle billeder af Kia, men her er et fotoalbum med en masse skønne billeder med hende, da hun var hos sin gamle ejer. Jeg håber, at I vil give jer tid til at se det :-)
http://www.hestegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hest/56528-kira___min_gamle_hest

12-08-2012
Efter at have været et år på efterskole, fik jeg igen Kia hjem at bo hos mig, hvilket var noget jeg havde glædet mig meget til. Hun blev reddet og trukket hjem. Dette foregik uden problemer. Tusind tak til Sofie for hjælpen, og fordi, at du har passet Kia mens hun har været hos jer. Jeg ved, at hun har haft det helt fantastisk. Hun kunne ikke have stået noget bedre sted, end hos jer! Nu ser jeg frem til, selv at få reddet en masse, da jeg virkelig har savnet det!

Jeg får nok stadig ikke opdateret så meget, hverken med billeder eller tekst, men I skal stadig være velkomne til at kigge forbi Kia's gamle ejers fotoalbum af hende. Deri finder man en masse helt fantastiske billeder, af min dejlige prinsesse! :-)

Fotoalbum: http://www.hestegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hest/56528-kira___min_gamle_hest
Kommentér på:
Anden særlig race Kia
Annonce