{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Fjordglimt Carylin 2004

9.139 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

'SivLevorsen' .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. aug 2007


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Fjordglimt Carylin

Fødselsår:
2004
Højde:
Målt til 135.5 som 5 års :D
Målt til 136.5 som 6 års :D
Temperament
Rigtig nussegøj på stald, men er til tider ret fræk ;)
På banen er hun altid klar, og har let til anspændthed, men det er blevet laaangt bedre (: Hun giver sig 100% på banen, og er altid klar på spring og terrænbanen :D
Gangarter
Hendes gangarter er over middel. Men lige nu arbejder vi meget med at gøre specielt traven større, sidst til undervisning travede hun næsten større end Rambi (':
Hun har præsteret at få 8 i gangarter, 8 & et enkelt 9 tal i travøgninger (:
Stævner
Mange (;
Stamtavle
F: Fjordglimt Martino (OS)
FF: H-S Martino (OS)
M: Springbourne Carmen
MF: Springbourne Ceinion

Og sådan kunne jeg jo nok blive ved i en uendelighed XD
Køn
En lille hoppe, men efterhånden et ret stort ego(;
Bemærkninger
Fjordglimt Carylin er min 2. pony - og min sidste (; Hun har givet mig mere end jeg nogensinde havde turde håbe på, og jeg har fået mere ud af hende end jeg havde regnet med vil være muligt.
Vi har været meget igennem, og det er da blevet til en tur på skadestuen - eller 2. Men jeg har aldrig fortrudt, at jeg fortsatte med hende.
Det blev 2008 og Carylin fyldte 4, og vi arbejdede meget på at få hende til at sætte tempoet ned, vi brugte riiiiigtig længe på det. Og August 2008 skulle vi til vores allerførste stævne, det var tilfredsstillende i dressur, men i spring fik vi en u-sløjfe og vandt ld'en (: så havde vi en laaaaaang stævnepause, og det gik virkelig frem ad med hende, vi startede et enkelt springstævne, og fik to u-sløjfer med hjem, og var med til en højdespringning som vi vandt med 1,20 meter.
I december prøvede vi så dressur igen, og det gik super godt, hun gik LC2b til 75,??%og vandt, samt blev vi klubmestre også i en LC2b med 69,??% - suuuper start på det rigtige dressur.. d;
Så kom året endelig hvor hun fyldte fem, og jeg kunne udnytte hendes potientale fuldt ud, vores første Lb1b gik hun til 70%. Maj 2009 skulle vi starte vores første military stævne - CNCP80, hvor vi lagde os i spidsen efter dressur, og efter spring, og var fejlfrie i terrænet - jeg var så glad og følte mig så begavet.
Senere i Maj drog vi til Give for at starte Jysk mesterskaber for welsh ponyer. I dressuren var vi ikke helt stærke nok i øgninger med mere, men i spring hvor vi startede vores 2. LA vandt vi på en meget glat bane!
I Juni tog vi til Elitestævne på skaarupovergaard, hvor jeg skulle starte CNCP90 - desværre glemte jeg at få klokker af på vej ind på dressurbanen. Men fik lov at tage i terrænet alligevel, hvor vi gik fejlfrit - dog med at par tidsfejl.
I Juli var der uofficielt DM for 2'er i CNCP80 i Haslev, hvor vi selvfølgelig drog afsted, vi førte indtil vi skulle i terrænnet - hvor vi fik to stop på en teknisk svær bane, men jeg var meget tilfreds alligevel, da det kun var 5. gang hun var i terrænet. Når hun kun var 5 kunne jeg ikke have forlangt mere.
I August 2009 forsøgte jeg mig igen til vores sommerstævne med dressur, og denne gang gik det over al forventning, jeg blev 1'er i La1b og 2'er i La3b. Jeg lavede en fejl i LA - krydsede startlinien inden jeg startede. Men jeg tog revance til klubmesterskabet - hvor jeg blev delt 1'er med Jasmin Bahnsen :D
Vi tog til Hylke for at starte CNCP90, hvor det hele var meget anspændt i dressur, men hun gik perfekt i terrænet, og vi var havde den hurtigste tid (': jeg lå treer, men fik 8 fejl på springbanen :)
Senere på efteråret tog jeg op til Kallehavegård, hvor jeg red til deres distriktstævne, jeg fik en 5. & 1. plads i Lb og 4 fejl i begge la'er - hvilket var MEGET tilfredsstillende.
Weekenden efter tog jeg op til gudenådalens rideklub for at starte CNCP90, jeg red en god dressur og lagde mig i spidsen, og jeg fik 4 fejl på springbanen, men lå stadig i spidsen. Nu skulle jeg "bare" ride fejlfrit i terrænet, hvilket lykkedes :D
Vi har holdt lidt stille med stævner her på det sidste, men jeg får en masse undervisning og hun udvikler sig vanvittigt for tiden :D
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Fjordglimt Carylin
Annonce