{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Freja † 14. Maj 2008 [Himmelhest] 1995

2.479 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Freja † 14. Maj 2008

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun var 1.45 m, med for-sko
Temperament
Hun havde et lidt hidsigt temperament, men det er kun når vi skulle galopere ude på stubmarkerne o.s.v. Hun havde et super temperament, for inde i stalden var hun bare den sødeste lille hyggegris...
Gangarter
Hun hvade virkelig gangarter over middel.

Skridt: over middel. Friskt fremadgående & rummelig.

Trav: over middel. Stor, & med et godt svæv. Dog skulle man drive hende lidt fremad, for virkelig at fremhæve den.

Gallop: over middel. Stor, rummelig & super god.
Stævner
Vi nåede kun at komme til 2 stævner

Dressur:
2007 ~Stævnedebut~
MØR: LC2 - 5. plads, ud af 30 - 143 point = 62,1%
LC3 - 4. plads, ud af 31 - 149 point = 62%

EGR: LC1 - 14. plads, ud af 20 - 135 point - 56,25%
LC3 - Vi trak os ud, fordi hun blev halt.
vores andet stævne og vi fik en 14 plads en den ene klasse, men vi nåede aldrid den anden klasse fordi Freja blev halt..:(
Stamtavle
Fik jeg aldrig

Du spurqte miq ; Er jeq pæn ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; Kan du li' miq ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; Er jeq i dit hjerte ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; qræder du hvis jeq qår ? - Jeq svarede nej ..

Du vendte diq og ville qå , jeq qreb din grime oq saqde ;

Du er ikke pæn • » Du er smuk !
Jeq kan ikke li' diq • » Jeq elsker diq !
Du er ikke i mit hjerte • » Du er over alt i miq !
Jeq qræder ikke hvis du qår • » Jeq mister mit liv
Køn
Frejsen var en super skøn hoppe!
Bemærkninger
Freja var en pony-hoppe som jeg fik en skøn sommerdag i 2005,
så nu havde hende i næsten 3 år.
Jeg har udviklet mig så meget siden jeg fik hende, for hun lavede altid et eller andet underligt hop når vi var ude og ride.
Vi har oplevet så meget sammen, at det er helt underligt at vi kunne nå det på næsten 3 år.


Desværre skete der det, at i efteråret, 2007, fik Freja konstateret slidgigt i hendes venstre forben, så jeg kunne ikke ride så meget dressur på hende mere(men det håbede jeg selfølgelig!

Vinteren over gik på genoptræning. Vi tog os rigtig god tid, så kuren mod slidgigt, som hun havde fået, kunne virke.

Da vi havde genoptrænet i næsten et halvt år, tog Lone & jeg ud på en sædvanlig ridetur. Det var fantastisk vejr. Det sneede en lille smule, og Freja var super glad. Da vi var kommet op over bakken, og vi kunne se hjem, begyndte Freja at blive urolig, og så fòr hun bare afsted. Jeg drejede hende selfølgelig ind på en lille volte, men hun gled, og vi røg ned på asfalten. Jeg rejste mig hurtigt op, og det samme gjorde min stakkels pony. Men jeg så med det samme at hun ikke støttede på sit højre forben. Så jeg trak hende hjem.. Et par måneder senere fandt vi ud af at hun havde slået sin skulder i stykker, så vi blev nød til at aflive hende!

*************************************************************************************************************
D. 24 marts 2008.
Har lige været ude og ride på den dejlige.. Det var snevejr og vi havde det bare skønt, men så, lige pludselig blev Freja forskrækket over et eller andet og hun gled på asfalten! det var IKKE glat! Hun landte oven på mig men det var DESVÆRRE hende der slog sig mest.. Hun blødte fra den højre skulder og forben. Hun blødte også fra bagbenet! Vi blev nød til at trække hjem, og hun kunne slet ikke støtte på højre forben! Det viste sig så bagefter at det var der var ude og løbe, og hun havde selfølgelig ikke sagt noget, så Freja blev helt forskrækket!! Jeg er virkelig, virkelig, VIRKELIG ked af det på Freja´s vegne, for nu var hun lige i bedring, og var ved at komme sig over sin slidgigt!! ILOVEYOU:'(..

D. 24 marts (om aftenen)
Vi har snakket med dyrlægen, og han kommer forbi med noget smertestillende til min lille stakkel! Så nu skal hun på smertestillende de næste 3 dage, og så´ skal hun há "pause" i weekenden. Så kommer han igen på mandag for at se hvordan det går! Håber at hun er smertefri & haltfri på det tidspunkt!

loveyou´loveyou´loveyou.. Forever &&' ever.. '

D. 16/4 2008
Shit, jeg glæder mig til at komme op til dig imorgen.. Håber virkelig at du har det bedre.. Er også vild spændt til weekenden, for der kommer dyrlægen for at chekke dig! Håber IKKE at du skal aflives!! missyou..

D. 23/4 2008.
Lille pony.. Savner dig såh meget! Kan ikk' vente til jeg skal op til dig imorgen! Det går da lidt bedre med dit ben, men du er desværre ikk' haltfri endnu:(

D. 25/4 2008.
Wee.. Var oppe ved dig igår, og du var UDE PÅ MARKEN FOR FØRSTE GANG I 1 MÅNED! Var så stolt!! Nu går det endelig den rigtige vej..!

4 F'er: Frederiksen´s Frejastiske Freja, Forever..

D. 29/4 2008
Glæder mig til at komme op til dig imorgen! Savner dig sår'n! Håber bare at du snart bliver frisk igen, for savner virkelig at galopere på dig igen, og i det hele taget bare at komme ud og ride på dig igen..Missyou Honey..

D. 11 Maj 2008
Snøft, snøft.. Det er lige bestemt at du skal aflives, fordi at vi ikke kan gøre mere for dig! det er bare så trist, og du ved det heller ikke selv endnu.. Kommer virkelig til at savne dit gode humør...

D. 14/5 2008 Kl: 20:32
Nu er Freja blevet sendt til de evige græsmarker, & savner hende allerede mega meget!! Jeg ved ikke hvordan jeg skal leve uden hende, skal aldrig mere strigle hende, sadle hende op, ride på hende eller bare se hende igen..
Men et sted vil hun ALTID være, nemlig i mit hjerte..

D. 17 Juni, 2008.
Jeg savner dig pony.. Det er en måned siden du blev revet væk fra mig, & jeg har tænkt på dig hver dag. Jeg begynder at græde hver gang jeg tænker på dig, det er forfærdeligt at du allerede skulle væk fra mig, og jeg som troede at vi 2 skulle ha´ et langt og lykkeligt liv, men sådan skulle det ikke gå..
Jeg savner dig så UENDELIGT meget, jeg savner at stå og nusse med dig ude på stalgangen, jeg savner at jorde over markerne, jeg savner at se dig stå ude på marken & inde i boksen & jeg savner allermest dig.. Please, kom tilbage!

D. 19. December, 2009
Nu er der gået halvandet år! Det har været det længste halvandet år i mit liv! Det er sjældent jeg går ind på Freja's profil - det er simpelthen for hårdt, kan ikke lade være med at tænke tilbage på ALLE de minder vi havde sammen - og det med tårer! Jeg lyver ikke, når jeg siger at jeg tænker på hende HVER dag - jeg savner hende så meget , og hver eneste gang jeg tænker på hende, får jeg tårer i øjnene. Jeg elsker Freja, jeg elsker Freja, jeg elsker Freja - jeg kommer aldrig til at elske nogen mere, end jeg elskede Freja!! - hun var så speciel!
*****************************************************************************************************************
Regnbuebroen.

På denne side af paradis findes et sted, mere smukt, mere fredfyldt og lykkeligt, end nogen anden plads på jorden. Der findes en bro, der forener himmel og jord. Der er masser af vand og solskin, som sørger for at vores venner har det godt.
Den kaldes regnbuebroen, takket være dens mange farver. Ved regnbuebroen findes et land af grønne enge, bakker, og dale med frodigt grønt græs. Når et elsket dyr dør, kommer det til denne plads. Alle de dyr som engang var syge og gamle får deres styrke tilbage - bli´r som raske igen. De som var skadede og lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis som vi husker dem. De leger med hinanden hele dagen. Dyrene er glade og tilfredse, på nær en enkelt ting, som mangler; de er ikke sammen med den specielle person, som elskede dem på jorden. Den dag kommer, da en af dem stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, dens øjne stråler om kap med solen - kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder den at løbe bort fra gruppen - næsten flyver hen over det grønne græs, så hurtigt dens ben kan bære den. Ser du, den har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner i hinanden i et glædeligt gensyn. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner dit elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse, dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var den borte fra dit liv, men aldrig et øjeblik fra dit hjerte. Derpå krydser i regnbuebroen sammen, for aldrig mere at skilles.



Kommentér på:
Anden særlig race Freja † 14. Maj 2008
Annonce