{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ibi Delight 2007

5.840 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Christiansen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. maj 2007


Dansk Varmblod Ibi Delight

Fødselsår:
2007
Højde:
172 CM
Temperament
Ibi Delight har et meget specielt temperament. Man kan aldrig forudse elle regne med ham da det kommet helt an på hvilket humør han lige er i, i den bestemte situation. Lillepot er en type som ikke laver mere end han skal, det er dog blevet bedre med tiden. Han kan være den rareste og roligste hest også kan han pludseligt vende og blive ilter og umulig at komme i kontakt med. Man skal vende sig til hans temperament for at kunne håndtere det, og det kan tage tid.
Gangarter
Skridten er meget stor, endda så stor at det kan forekomme ham at lave en masse taktfejl i skridten fordi han ikke er helt klar til altid at vide hvor benene skal placeres.

Hans trav forbedre sig hele tiden, han har en god middel trav som jeg er sikker på nok skal blive bedre når han får styrke til at bære sig selv noget bedre.

Lillepots galop er super god og rigtig rar at være på, han har et fint spring og løfter sig godt, jeg regner også med at hans galop bliver bedre i takt med uddannelse.
Stævner
Ibi Delight har endnu ikke gået så mange stævner, hans hidtil højest startende klasse er LA4.
Stamtavle
M:Bonsai
F: Midt West Ibilight
MM: Ibchi
MF:Bonsoir
FF:Ibikus
FM: Midt West Moonlight
MFF:Bolero
MFM:Weingrafin
MMF:Ibikus
MMM:Cheri
FFF:Hertilas
FFM:isolda
FMF:LimeLight
FMM:Midt West Ninette
FFFF:Loretto
FFMF:Impuls
FMFF:Liguster
FMMF:Raimondo
FMMM:Forsythie
Køn
En dejlig vallak
Bemærkninger
Ibi delight, eller i daglig tale Lillepot er en dejlig rød hest med tre sokker og en bred blis. Han er en meget speciel hest og han kræver en fast og bestemt rytter, for ellers tager han røven på en. Han er meget usamarbejdsvillig og han vil have en masse før at han giver noget igen, men det bliver bedre og bedre i takt med at han synes at det er blevet sjovere "at gå til ridning".

Lillepot er meget bagud i uddannelse da vi har haft rigtig mange udfordringer i form af at han har været meget halt, vi er styrtet og han har haft voksepause. Men vi regner med at komme stærkt igen.

Planen er at Lillepot skal blive stævnehest når han bliver klar til det, og kan holde sig væk fra haltheder og andre problemer i en periode, så jeg kan udnytte hans potentiale.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ibi Delight
Annonce