{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laban [Himmelhest] 1984

2.144 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

#Vinnie Madsen
Kvinde | 30 år | Oprettet: 15. nov 2007


Anden særlig race Laban

Udfordringer
Fødselsår:
1984
Højde:
2'er 137 cm
Temperament
sød og medgørlig elsker ham bare kan rides af alle der tør at tage ved for han er MEGET hård i munden og reagerer ikk på ben overhovedet, desværre. han er nok selv lidt skyld i at han er så hård for han er stædig.
Gangarter
dejlige, hans frie trav er dog MEGET ubehagelig at sidde nedsidning i da han "bumber" meget i den.
Stævner
har vundet en le dressur (ved godt det ikk er meget men har ikk deltaget i flere dressur stævner) og kryds spring hvor jeg fik en fejlfri runde:)
Stamtavle
ukendt men han er en blanding af new forrest og welsh og noget mere :D så stærk lille pony... hehe
Køn
ja en meget køn vallak;)
Bemærkninger
Elsker mad, fræs og spring kan godt være lidt sur men mest når der er mad han er en dejlig pony og passer godt til mig hvis jeg selv skal sige det men det syntes man vel altid ;) han smider alle af der er bange for det eller hvis de aldrig har prøvet det før, men ellers falder man næsten ikke af. Han er en blanding af new forrest og welsh, en dejlig solid blanding ;) jeg har lige fået ham selv. før delte jeg ham med min søster, men hun mistede interressen og så fik jeg ham :)
han er en dejlig hygge pony som man bare kan sætte sig op på og så ride en tur i skoven for han er næsten ikke bange for noget, men hvis man kræver noget af ham så bliver han stædig, men hvis man bliver ved med at prøve overgiver han sig til sidst og så er han bare skøn :) han er en suuper god børnepony... han kan mærke der er en på ryggen af ham der ikke er så rutineret og så tøffer han bare der ud af... hvis han er på tur alene kan han godt finde på at prøve at galopere hjem men han kan godt stoppes :) men ikke hvis man kun rider i grime.... det er afprøvet :D man kan sagtens ride to på ham hvis man ikke vejer for meget... og man kan rutche ned af røven på ham uden han sparker :D

WILL ALLWAYS LOVE YOU...! ! !

¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤. TAK FOR BESØGET .¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤

P.S. BEGRUND MIDDEL ELLER LAV...! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Kommentér på:
Anden særlig race Laban
Annonce