{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Baggesgaards Amazing RDH B-HEST 2004

16.721 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jannie Baggesgaard
Kvinde | 33 år | Oprettet: 17. mar 2005


Hannoveraner Baggesgaards Amazing RDH B-HEST

Fødselsår:
2004
Højde:
målt til kåring til 169 cm men hun er vokset til ca. 171 nu :) heldigvis er hun en kort model..
Temperament
Mazen er en meget rolig og rar hest.. hun kan dog være en smule stædig, så hun er en dame der ved hvad hun vil og ikke vil..
da jeg fik hende som 3-års red jeg selv i skov osv så det siger lidt om hvor nem hun var.
Gangarter
Rigtig gode gangarter.. de er blevet meget bedre efter hun har fået flere muskler og de er stadig under udvikling :)
desuden har hun super sving og bæring i traven, galoppen mangler stadig lidt styrke men det går bestemt den rigtige vej.
hun skridte enormt stort og har desværre svært ved at styre det hvilket ofte resulterer i pas til stævner når hun spænder lidt..
Stævner
kåret i DH og blev nummer to på sit hold med beskrivelsen: udtryksfuld og storrammet hoppe med god bevægelse :) desuden har hun fået sit R foran fordi jeg har redet over 7,5 i DSA så hun er en RDH hoppe :D

jeg rider MB0-MB3 på distrikt og landssplan.

vi har opnået placeringer til og med mb3 til distriktsstævner.

B-HEST STATUS ER NU OPNÅET :)

KLUBMESTER I DRESSUR 2012 I NØRK! :D
Stamtavle
ja, fuld stamtavle

F: Abke
M: Fabienne
MF: Freisturm
Køn
En meget smuk og stædig hoppe :)
Bemærkninger
Maze er en super dejlig tysk hoppe som jeg købte den 10. september 2007 af Heidi Nisgaard i Skjern :)

Jeg tog egentligt oprindeligt ud for at kigge på en 4-års vallak, men inden vi tog hjem, sagde Heidi at de også havde den her stående - den var dog noget dyrere og kun 3. Så prøvede jeg mazen og hun tog bare mit hjerte :) Der var mange der var interesseret i hende så vi måtte være hurtige, og derfor tog jeg min daværende underviser med ud for at kigge på hende dagen efter. Da maze kun var den 2. jeg havde set var jeg dagen efter om morgenen ude og se en på rideskolen der var til salg i samme priskategori for at have noget at sammenligne med. Denne var uden tvivl en kanon hest (Sandagergårds Lorentino) men den låste dengang i bagbenene og derfor turde vi ikke købe den, og det var jo altså også maze jeg ville have! Så den dag ringede vi og sagde at vi ville have hende. Pga. ferie til både min mor og Heidi skulle der gå 10 dage inden Maze kunne komme i dyrlæge, og den dag ringede Heidi så og sagde at Maze stod med en hovbyld da hun havde smidt en sko og trådt et søm op i hoven, så vi udsatte en uge. Jeg var oppe og ride hende igen da hun var klar og ugen efter gik hun så igennem dyrlægen <3

da jeg fik hende var hun kun redet meget let i 2 måneder men der har aldrig været problemer med at ride på hende, så det er lækkert :b

i dressur har jeg selv redet hende op fra kun at være let tilredet til at kunne mere eller mindre alt.. er lidt stolt da dette er min første store hest, og fordi jeg ikke får andre til at lære Maze tingene - har selv lært hende alt.. Hun kan alt i MB'erne og er påbegyndt passage og galoppiruetter og vi regner med at debutere i MA/PSG i 2012. Derudover sidder alle seriechangementer helt ned til 4x1'ere i skabet :)

i september 2010 drog jeg 3 måneder til Litauen, og i den periodevar mazen hjemme ved min moster og var foldbums i den periode.. så stod den på genoptræning da jeg kom hjem igen :) - dette gik godt, min søde mor sørgede for at maze levede et liv i luksus.

For mig er det vigtigt at mine heste for lov at leve livet som hest, og derfor går maze på døgnfold hele sommeren og er ude hele dagen om vinteren i al slags vejr :)

opdatering d. 28/7-08: Maze går på sommergræs ved min moster og hun går bare rigtigt og hygger sig:) var ude at ride på hende den anden dag og selvom hun ikke har været redet i 3 uger vrikkede hun bare ikke med et øre.. dejlige hest <3

Opdatering 22/9-08: maze bliver redet af min underviser mens jeg er syg og det går rigtigt godt :)

Opdatering 11/11-08: Det er ikke meget seriøs ridning Maze og jeg har nået her i efteråret - først pga. kyssesyge hos mig og derefter sadelproblemer men regner med vi kommer stærkt igen om snart :D

opdatering 30. marts-09:
maze var sååå dygtig i weekenden og jeg er nu begyndt at kunne mærke fremgang på hende stævnemæssigt - hun går dog stadig ikke lige så godt som derhjemme men hun skal jo lige have styrken til at bevare det samme løft som hun går med derhjemme hvor hun ikke skal koncentrere sig om at glo :P

opdatering 25/6-10:
i sidste weekend blev vi 4'er i la4 og 3'er i la5 og red 64 i vores første la6 :D så må maze holde ferie i de uger jeg skal til udlandet her i sommerferien..

d.17/8 - 3 * 3. pladser til stævnet i weekenden i LA 4,5 og 6 :D

d. 10. september: nu har mig og prinsessen dannet par i hele 3 år! tiden er gået stærkt og vores bånd bliver kun stærkere for hver dag der går.. jeg sidder nu i litauen og må undvære maze men det hjælper at tænke på alle de fantastiske stunder vi har haft sammen og herunder at jeg selv har uddannet hende til mb0 og at vi har placeringer til og med la6 - det synes jeg er godt gået af os begge :)

Opdatering d. 13. juni 2011:
Ih hvor er jeg stolt! efter kun få starter i M klasserne og kun 2. gang jeg rider mb2 som egentligt bare var for sjov, gik maze til 65 % og vi fik en 5. plads! er så mega glad over hvad vi har opnået! fik derudover en 2. og 4. plads i la6 i weekenden :)

opdatering d. 6/9-2011:
Maze er med hjemme ved min moster på ferie i 14 dage og hvor er det tydeligt at mærke at det bare er der maze hygger sig allermest. Hun er dog meget jaloux over at Sandie også er der - hun plejer jo at være i centrum :) I weekenden skal vi ride kursus så det bliver spændende!

Maze er fantastisk <3

Opdatering sommer 2013:
Maze er scannet drægtig med Floricello fra Helgstrand Dressage. Glæder mig så meget til næste år hvor mit drømmeføl kommer til verden! :)

Opdatering 30/10-2013: Maze nyder livet som avlshoppe - hun går uden dækken og har lige fået skoene af. Hun bliver tykkere og tykke så jeg tror at "uffe" har det godt inde i maven :) Alle scanninger har set fine ud så kan slet ikke vente til mit drømmeføl kommer næste år :)

Opdatering forår 2014:
Maze blev d. 29/3 mor til et skønt hoppeføl efter Floricello - hun hedder Baggesgaards Floriziana <3

Opdatering maj 2014:
Så er Maze scannet drægtig med Vincent Maranello - termin 26/3 2015 <3
Kommentér på:
Hannoveraner Baggesgaards Amazing RDH B-HEST
Annonce