{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Golden Starlight SOLGT 1998

25.284 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tysk Sportspony Golden Starlight SOLGT

Fødselsår:
1998
Højde:
ca. 140,5, så en dejlig stor 2'er..
Temperament
Lidt hidsig. Men perfekt i stalden!! Kan godt være en bisse når man bare rider almindeligt. Hvis han bliver irriteret af en eller anden grund kan an godt blive lidt småfræk, men intet af betydning!!! :)
Gangarter
Helt suværene
Skridt: En rigtig fin skridt 7-8. (er det jeg har fået).
Trav: Helt exeptionel god. Dejligt afskub og brug af bagben og skøn bæring! har fået 8-9
Galop: Også virkelig dejlig, vi har dog haft lidt svært ved det i starten, men nu går det virkelig fint lige nu ligger vi på 7-8... : )
Stævner
Msr klubstævne (1.stævne)
La2: 67,5% og en 2. plads. Ret fin. Lidt fræk.. :)
La1 Sjm. kval. hold. uden for konkurrence: 71% lå nr. 1
La1: 69,5% nr.1 Virkelig fin, stadig en smule fræk, men Go'.

Hashøj han var virkelig strid på opvarmningen. ( Havde ikke været på udebane i over et år. )
La3: 65,7% nr.1 Fin nok, havde ikke regnet med det.
La4: 65,6% nr.1 meget bedre!

Sjællandsmesterskaberne individuelt MSR

La3: Rigtig rigtig go'. Kiggede en del, men pyt.
M: C: H: I alt: 68,11%
La4 Finale. Super fin var meget meget lydig!!! :)
M: C: H: I alt: 68,9%
Vi blev Sjællandsmestrer 2007 kat.2!!! WEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :)

Andre stævner har vi ikke været til endnu

Næste stævne Hvalsø c- stævne
PRI og PRT... :)
Lørdag: PRI: Han var ret så styg i opvarmningen, men blev bedre og bedre. Inde på banen blev jeg nødt til at skridte forbi dommertårnet 3 gange. Og jeg kom til at skridte til det forkerte bogstav. Og sådan lidt. Men red 66.8% i hans første PRI og blev nr. 3 ét point efter den delte 1. plads.. : ) er meget tilfreds med ham... B-pony i første hug!!!!

PRT: Han var så monster streng i opvarmningen i galoppen.HOLD DA OP!! Han var ved at smide mig af og var bare en rigtig nød. Da jeg kom ind ´faldt han lidt mere ned på jorden, og gik et suværent travprogram, men blev desværre ikke belønnet for det.. Galop programmet gik også nogenlunde. Min underviser mente at jeg nok ville få omkring 65-66% men fik desværre kun 63,42% og blev 1.uplaceret med 2 point til placering, så det var ikke katastrofalt, men lidt kiks i galop programmet...

C-stævne i Fakse 4/4-08
PRI: Han var bare super god!! Både i opvarmningen og på banen... Lækker at være på!! et par kiks. Men gik 69,5% og blev delt 1'er med min anden pony Farinelle.

PRT: Et rigtig fint program, men vi blev stoppet pga. forkert kritik, så jeg blev nødt til at starte forfra... Men detv var også helt okay, for han gik rigtig godt!!! Han gik 70,8% og vandt.... Virkelig Lækkert!!!!!!

Solrød landsstævne
Fredag: Vi red idag vores første PRI på landsplan. Starlight var bare super go´ i opvarmningen og han fortsatte med at være go inde på banen. Han gloede lidt og var lidt spændt, men rigtig rigtig dejlig!!! Vi red til hele 69,8% og vandt vores klasse. Med 5 point til nr. 2.. Er MEGET stolt af ham.. Håberhan er lige så sød i morgen, men han har været ud over AL forventning.. : )
Lørdag: PRT. Starlight var totalt mærkelig i opvarmningen både i trav og galop, gik slet ikke til bidet. Da han kom ind leverede han et suverænt travprogram og et skod galop program!!!! Han flippede hele tiden i galop programmet, virkelig dum!!! Han red i sit travprogram hos dommer H: 75% C: 78,33% og M: 70%, så det var helt vildt dejligt. Og så kan i jo selv gætte hvor dårligt mit galop program var...
Blev nr. 2 med 66,75%.. Mærkelige pony : ) wee fik mit første 10-tal... : )

3/8 Solrød hestival PRM
Starlight gik et helt okay trav program og et super fint skridt program, men desværre hoppede han pludselig op, og jeg fik ham ikke rigtig på plads igen. Vi endte med at ride 64,3% og blev nr. 2. Vores 1. PRM!!! : )

15-16-17/8 DM Bogø....
Fredag: Puha... Det har sjældent gået så dårligt som det gjorde! Han var spændt, og det blev lige lidt for meget for ham da hesten inde ved siden af spassede ud! Det var vist lige lidt FOR sjovt. Red kun 61,7%, men heldigvis var det ikke den dag det galdt.
Lørdag: Følte selv det bare var et super fint or roligt progarm, men dommerne mente han gik en tak for angt inde med snuden ; ) Men er gled for han gik så roligt og afslappet som han gjorde. Vi red til 64,1% og gik videre i a-finalen.

Søndag: Han gik et super fint travprogram uden de store fejl, men desværre i galoppen blev han meget bange for en lille pige der drønede rundt bag dommertårnene : / Der var en del uenighed om pointene, 61%, 61,5%, 65%, 66%, 65%. Vi endte med at ride 63,8% og endte på en 7.plads. Meget glad, da han ikke havde været RIGTIG ude og starte siden april. ( bortset lige fra Solrød ugen før)-

NÆSTE STÆVNE DM-HOLD. Bliver vildt spændende : )

Så blev DM-holdet sat: Holdet er: Goden Starlight/ Michelle Frandsen, DHI Peppino/ Nadia Vinther, Kalita/ Anna Westergaard og Elmholts Atila/ Rikke Iversen : )

HOLDET BLEV SAMLET NR.5!! Godt redet piger!

Landsstævne i Sundeved Ecco cup
PRI: Starlight gik rigtig fint og var bare rigtig sød inde på banen, dog en smule spændt, men ikke så han var umulig på nogen måde, han var bestemt ikke den eneste der var det. Men et godt program med lidt kiks, pga. erfaringen stadig mangler lidt, men vi red til 66,6% og blev nr. 4!!! Super dejligt.

PRT: Igen var Starlight super fin! Han spændte også lidt i dag, da han syntes at de der solstriber i ridehuset var liiidt farlige! Men syntes det var et godt program, han var meget lydig, Dog kiksede alle skridtovergangene, min fejl UPS. Det blev igen til 66,8% og en 3. plads. VIDERE I KÜR FINALEN!!!
KÜR: WOW hvor var han bare vild. Han blev helt vildt stresset over den sindssygt høje musik, han brød sig virkelig ikke om at være der, men han er selvfølgelig ikke vant til det den stakkel, men det gik helt vildt ud over vores program! Det var noget rigtig skidt. red til 63,? og fra at ligge samlet 3'er røg vi ned som samlet 6'er, det var SÅ surt, men igen de andre har startet i 100 år, det har Starlight trods alt ikke. men syntes den passer godt til ham...

Midtsjællands rideklub 31/10-08
PRT: Starlight var ret fin i opvarmningen, ikke fantastisk, men helt i orden. Da vi kom ind gik han et rigtig fint program, vi satsede ikke, og jeg red ret så forsigtigt, men han gjorde det jeg bad ham om var bare ellers meget lydig, uden at være helt i top. Så et fint, lidt for roligt program, uden de store sats.
Vi red til 68,4% og vandt vores klasse. Tror der var 17 starter.. ; ) Smukke Lighter!!
Stamtavle
Far: Golden Moonlight
Farfar: Golden Dancer
Mor: ka ikke lige huske
Morfar: ka ikke lige huske kommer snart på
Har den ikke lige nu kommer på senere! :)
Køn
Den skønneste vallak.... :)
Bemærkninger
Starlight er en virkelig skøn og vidunderlig dejlig pony. Han er desværre ikke min, men man kan jo håbe på det bliver.
Jeg har kun redet ham rigtigt siden oktober, så vi har ikke kendt hinanden så lang tid, men har har allerede givet mig nogle super oplevelser!
Han er den sødeste pony i stalden man kan tænke sig. Han holder hele tiden øje med hvor jeg befinder mig i stalden og ser på når jeg giver ham bandager på!
Han er en skøn, og lærerig pony at ride, og når tingene lykkedes er det bare fantastisk!!!
Man knytter sig vildt hurtigt til ham, fordi han er SÅ kærlig en pony som han er! Han kræver derfor også at få kærlighed igen, og jeg elsker simpelthen at stå og nusse med ham!!!

Håber på at vi får en rigtig god fremtid sammen!!!

Beskrivelse: Isabella farvet smuk pony, brune øjne, hmm 3 sokker og en dejlig blis. Et helt specielt glimt i øjet når man kommer og når man går!!! Får altid lyst til at blive hos ham!
(UTROLIGT så hurtigt man knytter sig til dem)!!
Et nussehoved!!!

NYT: Jeg har besluttet at ride videre på Starlight, indtil han har fået et nyt hjem.. hulk.. ... Glæder mig til at se hvordan han vil opføre sig på Hvalsø, forhåbentlig godt... :)

NYT: 1.UGE HOS LANDSTRÆNEREN (uge 29)
Så er vi lige hjemvendt fra en super uge hos Vibsen. Det var egentlig meningen at jeg skulle have haft Nelle med, men hun blev desværre halt.
Nå, men vores uge deroppe blev ud over al forventning! Han var bare super sød, og vi fik virkelig, virkelig positiv kommentar!!! Så det var helt super!! Onsdag gik han så godt som aldrig før!! Helt perfekt! : )

Starlight er nu sat til salg. ( Skriv Pb, hvis der er seriøs interesse. )

NYT: Starlight er nu solgt til nogle super søde mennesker, som jeg håber og tror på at han får det rigtig godt hos! ; )
(Men det var godt nok hårdt at skulle skille sig af med sådan en fantastisk pony, der har givet mig så meget!!! )


Starligth og Emilie ( ny ejer ) har lige netop taget Guld til nordisk mesterskab både for hold og individuelt!!!
De er helt klart en ekvipage i særklasse! Stort tillykke!!! ; )

Starlight og Emilie Fik 2010 Guld for hold til Nordisk!!

2012
Starlight og Ann Sofie Danmarksmestre kat. 2 :) Stort tillykke, alt for sejt!!
Kommentér på:
Tysk Sportspony Golden Starlight SOLGT
Annonce