{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dixie 1991

2.439 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

| Sasha J
| 33 år | Oprettet: 3. okt 2004


Anden særlig race Dixie

Fødselsår:
1991
Højde:
Dixie var 1,28 cm høj..
Temperament
Han havde masser af energi - især om vinteren - lige indtil ca. 2 år før han blev syg..
Gangarter
Han havde super gangarter, især galoppen. En pony som havde talent inden for både dressur og spring
Stævner
Jeg har været til mange stævner med ham, men det er lang tid siden for jeg var for stor til han da jeg var i 11 års alderen.. Derefter gik med nogle mindre ryttere som opnåede gode resultater på ham.
Stamtavle
Køn
Han var en dejlig lille vallak..
Bemærkninger
Dixie var bare den bedste og han var min første pony.. Han var bare den der lille over nuttet kat. 3 pony.. Han var ikke mindst mit ét og ALT - men HELE familien's ét og alt..

Jeg fik ham i sommerferien for 7 år siden, den gang var han en lille frækkert og om vinteren kunne jeg ikke styre ham :-), for han var så vinterkuller så det var helt vildt og jeg var jo heller ikke så stor.. Pga. jeg ikke kunne styre ham var der en der red på han for mig, og så red jrg på hendes pony - vi byttede altså - Da hun var ved at være for stor til han begyndte jeg at ride ham igen - hun havde lært ham at det han kunne på det tidspunkt og var til mange stævner og vandt tit på ham - siden der red jeg ham helt til for 2 år siden og jeg var til mange stævner - mest i spring - og vandt meget..
Så for 2 år siden begyndte han at hoste og vi kunne ikke finde ud a hvorfor så kunne jeg jo ikke ride ham mere det kunne han ikke holde til så var der nogle mindre rytter der red på ham og red nogle stævner hvor det gik godt..
Så i år tidligt på året begyndte han ikke at kunne trække vejret rigtigt og vi kørte til Ansager Dyrehospital hvor vi fik noget oulver som skulle hjælpe, men det virkede og så fandt vi ud af med vores dyrelæge at det kunne være asma og så fik han sårn en maske som han skulle have så gik det bedre..
En dag virkede det bare ikke mere og han skulle aflives, men han fik ikke sprøjter, han blev kørt afsted og blev skudt på slagteriet.. Det lyder volsomt, men det var bedre for ham..

Han kom væk den 8 Juli 2004 og det var bare sorgens dag ..
JEG ELSKER HAM STADIG!! Og det kan godt være i griner af mig nu, men jeg tror på han er oppe i himlen og holder øje med mig - altså han stadig er med mig - det er bare min mening og den har jeg det bedst med..

R.I.P. Dixie 1991 - 2004

Dixie var bare den bedste, vil altid elske min lille baby !
Kommentér på:
Anden særlig race Dixie
Annonce