{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) Donna Shakealot<3 [Himmelhest] 1998

4.086 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sportsaraber (A) Donna Shakealot<3

Fødselsår:
1998
Højde:
1,45 cm, dejlig højde lige til at komme op og ned ;)
Temperament
godt. rolig på ridebanen.... lidt varm i naturen og på springbanen. men det fint nok hun kunne eék finde på at gøre en kat fortræd:)

første dag kom hun til at bide mig fordi jeg var så dum at jeg holdte på æblet med tommelfingeren :S ups. eék hendes skyld så jeg stak hovedet ned i colaerne pinligt:#
Gangarter
gode hehe

skridt:gode lange faste rolige og alligevel hurtige det er svært at beskrive det..

trav:lidt stiv i starten efter et kvarter en halvtime med slangegange og ottetaller og hva ved jeg bliver den god rund blød hun har det med at ville løbe stærkt af h til.... men god at sidde ned sidning på når farten er nede::

galop: god går lidt hurtig så det bumper og hun er stiv i starten i øjeblikket har hun et problem med at blive i gallop på 20 meter volter men over lever jo nok hehe..... Så stærkt at bare hun er fejlfri får hun placering sommetider også med fejl;)
Stævner
har gået L.A. med placering i spring.
d. 19/1/08:
fik en 4 i LE og en 3 i LD første stævne så er meget stolt !

Faxe køre og rideforening d. 23Feb 2008

LE: 1plads
LD: 1plads


Faxe køre og rideforening d. 13Feb:
LD: 1 plads i tiden 26,noget xD
LC: 4 plads i tiden 31,noget xD

Et rigtig super Comeback (;

Faxe køre og rideforening d. 14Feb:

LC: 8 fejl, måtte skifte til western stil midt i det hele da jeg tabte tøjlen, Ellers super runde!
LB: DISK min fejl ;/

D. 09-04-09 I GREV 1 klasse LD 2 plads tiden 22,9 2 klasse LC 1 plads i tiden 23,3 Super glad rigtig godt Comeback(;<3

14Maj
LC: disk, var for sikker og glemte at ride hende.
Klubmester: 7 ud af 23 stilspring, point kommer senere

Faxe køre og rideforening d. 12 December

LD: 8fejl, rytterfejl

LC: 0fejl i tiden 23, et eller andet

Trav:

prøveløb:
1080m tid : 2.50, godkendt
1. april 2012

1.løb: 2.38,4 super godt løbet når det er hendes første løb, forbedringer er stadig mulige.
2. løb 1080m tid: 2.34,8, allerede der med forbedringer, det kommer nok en dag :-)

15. april 2012

1. løb: 1940m tid : 2.30 ca. her blev hun disket, grundet kuskefejl..

2.løb 1820m tid : 2.21, klart hendes bedste løb! igen her er der forbedringer at fornemme.

28. april. falster travbane

1. løb disket.. hendes første gang på stor bane, intet at være skuffet over her :-)

2. løb 1320m tid: 2.12, super løb, kan hvis hun render et løb uden fejl sagtens klare at komme omkring 2min.. dog kan det undskyldes at hun stadig er urutineret :-)

29. April. 2012

1. løb.. 1920m 3.35, et eller andet siger mig at løbet her ikke rigtig passer med tiden??

2. løb. 1840m tid: 2.32, ikke noget at være stolt af, men hun havde også haft en hård weekend :b

Nyk. Falster Travbane d. 2 Juni:

1 travløb, 2 plads i tiden 2.11,8
2 travløb, 4 plads i tiden 2.06,6!<3

Nyk. F. travbane DM Monte d. 16 Juni

1 monteløb DM: Disket...
2 travløb, 1plads i tiden 2.07,5 <3

Nyk. F. Travbane d. 21 juli

1 travløb, 6 plads i tiden 2.09,2...
2 travløb, 1 plads i tiden 2.03,1!<3 Ny rekord, herefter har det vist sig at hun har gået med en gaffelbåndsskade der var brudt op hele året, uden tegn på halthed.

Odense Travbane d. 04 August

1 travløb, DM i trav! disk... ukendt grund, men ellers 3
2 travløb, 5 plads
Stamtavle
ingen hva vi ved af inden louise fik den boede den i holland og nu har jeg købt den af hende så ved det eék.....
Køn
Ja, SKØN, SKØN Hoppe<3(L)
Bemærkninger
Jeg er begyndt at bruge Donna til trav, da vi begge elsker det, og det er en sport hun kan klare i benene :-) Jeg har haft Donna siden 8 nov. kl 12:33.37 2007.
Hun ville ikke galopere. Men hun er blevet langt bedre og galopere fint på en 20m volte. Donna er Shaker, men det er nu lidt sjovt når hun gør det men nogle gange irreterende men sådan er det jo.. Ja Hun går ikke til biddet rigtigt på billederne men hun har haft en sadel der trykkede(vi vidste det ikke ellers havde hun aldrig gået med den om hun så skulle ride jagt uden sadel!)
skal til at ride lc lb spring, vi må eék ride ld mere:D
Hun er sød i stalden, folden og under ridning. Dog hidser hun sig let op på springbanerne og slår en lille smule med hovedet, men det er heller ikke så slemt længere.
Hun har indtil videre sprunget 120cm her hjemme med lethed. Og har taget en kombination på 110cm. (:

Hun går sammen med 4 andre ponyer. Og hendes bedste ven matilte- min lille søsters pony. Den 1 pony kan hun slet ikk undvære

Hun er mega madglad og spiser altid hver en krumme, og tjekker de andres spande for eventuele krummer. Og når man kommer med foder dimsen er det næsten umugligt at komme frem til krybben da hun altid går op foran en og stikker hovedet ned i krybben. Sød og dejligt hest jeg får altid en fin velkomst med vrinsk og det hele ;)
hehe hun er altid sød og rar har fået lidt benmuskler efter jeg fik hende fordi hun er blød i munden så må eék røre hende med biddet........ hun er virkelig kærlig og lige den pony jeg altid har ønsket mig;*.... Hun har vundet en del med mig ;)......
folk trækker næsten eék vaeret naar vi drejer paa banen saa det gaar bar' staerkt
Til Donna shakealot, eller Madame Princess specifika Donna! <3
Der er INGEN hest som dig miiin <3 Ved ikke hva jeg skulle gøre uden dig<3 Ville overhovedet vide hva jeg skal gøre når du ikke er her for mig? Der er det der hedder den ENESTE ene & Ved du hvad? Det er dig der bare er min anden halvdel<3 Virkelig, folk uden dig mangler noget i deres hverdag, du har givet mig den springpony jeg ville have, & gjort mig til den spring rytter jeg ville være? Jeg kan springe næsten ALT med dig min?<3 VIRKELIG, VIRKELIG, VIRKELIG jeg ved ikke hva jeg skulle gøre uden dig ved min side? Din til at holde mig oppe gøre mit humør godt hvis det er dårligt give mig et liv? INGEN ANDEN hest/pony vil kunne give mig et forhold som dig? Du betyder så meget, Da jeg så dig på nettet tænkte jeg KÆFT en lækker hest? Jeg kiggede på dig Præcis 107 gange<3 hele tiden du var bare DEN jeg skulle have?! <3 Jeg fik lokket mine forældre til EN hel dag at give mig fri fra skole og køre til JYLLAND bare for dig?! Jeg håbede nemlig på at du var den, jeg kunne føle det når jeg så billederne? Og ved du hvad? det VAR du?! Jeg gik ind i boksen og klappede dig HELE tiden og rørte ved dig HELE tiden? Endelig kom tidspunktet hvor jeg skulle prøve at ride dig? Det var FANTASTISK! Også skulle min far skrive under på købskontrakten, NØJ hvor jeg glædede mig! OG det var der helt sikkert en grund til?! med en pony som dig!<3 Vi har været i gennem meget, mange fald til stævner, disket, også fandt vi ud af at det var en skæv sadle? Så nu havde du en rygskade, jeg gad dig ikke, men det var FORKERT! Du blev rask og tog til stævne, vi fik en anden og en tredje, på vej hjem fik du en skade til! vi kom over den sammen!<3 Med et endnu tættere forhold end før? Nu kan vi mønstre uden noget, springe, ridetur løbe tur sammen uden noget, & Dressur, og lidt western? & vi skal til bregentved i år! <3 Vi har redet jagter, vi har bare det HELE der SKAL til for et perfekt forhold? Vi skal til Hubertus jagt i år? <3(L) Jeg kan blive ved at forklare hvor meget jeg elsker dig, men det har folk ikke tid at læse OG jeg kan ikke beskrive AL den kærlighed jeg har til dig!(L' Du FUCKING ALT Donna'MIN !


24Maj 2010
Donna har fødselsdag og det har hun jo og det er idag, 12 år!!
Så bar hesten mig lige 30km(;
Kommentér på:
Sportsaraber (A) Donna Shakealot<3
Annonce