{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fritz 2002

7.934 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fie&Fritz
Kvinde | 27 år | Oprettet: 19. jan 2008


Anden særlig race Fritz

Fødselsår:
2002
Højde:
140 cm
Temperament
Fritz er rolig og nem at omgåes. Han er en hest der ligemeget hvad altid prøver på at yde sit allerbedste hvad end man beder ham om at gøre. Fritz er meget loyal og man kan altid stole på ham, han er dejlig at have med på tur, han er vågen og kan godt kigge lidt og måske også hoppe, men mere gør han heller ikke. Han er super lydhør og lærenem, han er altid en fornøjelse at træne med.
Gangarter
Han gangarter er nok middel, hans trav kan være langt over middel, men det er ikke så tit den kommer til udtryk. Han galop er en typisk araber galop med stive bagben.
Stævner
nej. men kommer på kursuser.
den: 23-25/1-09 horsemanship træningsweekend
den: 21-24/-06 kr. himmelfarts ferie horsemanship
den: 27-31/6-09 horsemanshipkursus...
den. 22-24/1-10 træningsweekend på Paradisgården.
den. 10-23/7-11 sommerferie akademisk undervisning
Har været på kursus i akademisk kursus v. Michelle Wolf på Enggaarden
sommer 2012 4 uger på Paradisgården akademisk undervisning v. Marianne Brydov
Hov clinic ved Dan Guerrera Juni 2012
2013 - 3 uger på Paradisgården akademisk undervisning v. Marianne Brydov
oktober 2013 - Akademisk kursus ved Marius Schneider
Sommer 2014 - 3 uger på Paradisgården akademisk undervisning v. Marianne Brydov
Stamtavle
Blanding mellem welsh og araber
Køn
Vallak
Bemærkninger
22/12-07 Hele dagen var der noget under optræk det kunne je mærke på min mor. Så omkring kl.16.00 kom der en heste trailer kørende ude på den stor vej jeg spurgte min mor om hun vidste noget da den kom til syne ude på grusvejen, hun sagde at hun syntes at jeg skulle gå ud på parkerings pladsen for hun syntes lige hun havde set julemanden. Nå men jeg gik ud og så til min store overraskelse at der stod en hestetrailer. Og ud af traileren kom min dømmehest

Jeg begyndte at ride ham nogle dage efter det gik ikke helt godt jeg var nervøs for ham og det var rent faktisk også min søster der red ham mest, men vi havde lavet en aftale med Maja om at hun skulle komme en gang om ugen mindst det første halve år. Så begyndte det at gå stærkt jeg red ham mere og mere det gik super og jeg havde store planer for os. Jeg red ham i holdning, bare forkert. Det eneste jeg gjorde rigtigt var at ødelægge ham. Men en dag skete det d. 30/1 08 dagen før der skulle komme en opstaller og vi havde fået lavet en ny stor fold og vi skulle vise Fritz rundt, det var halvt mørkt og der var mudder, det kunne Fritz IKKE lide, jeg sad inde og levede lektier da min søster kommer grædende ind af døren. Min mor fortalte at Fritz var kommet ud i noget mudder og var blevet bange og stejlet og havde ramt min søster i hovedet. Vores anden hest, der bare havde fået et chock, blev meget bange og hun løb ud gennem hegnet og Fritz fulgte hende.

Efter det besluttede min mor at vi skulle lære at styre de heste fra jorden ellers skulle de sælges vi valgte det første og jeg satte jagten ind jeg søgte på nettet og læste jeg fandt noget Naturlig horsemanship (hvad det så var for noget) i Rørvig på Paradisgården(det lever fuldt ud til sit navn).
Vi tog på kursus i Horsemanship, første gang i 2008. Siden har jeg redet bidløst og arbejdet fra jorden og med akademisk ridekunst.

11. Maj 2010
Det går fremad for mig og Fritz vi er begyndt på Akademisk ridekunst og det er bare så spændende og der er så meget at lære. Vi er ikke kommet så langt med det endnu, men vi arbejder hårdt på sagen. Jeg skal på kursus d. 18-20 Juni hos Michelle Wolf elev af Bent Branderup og det glæder jeg mig super meget til.

12/7-2011
Vi er nu på Paradisgården og der skal v være til den 23/7 skønt. Jeg er gået i gang med traversade halv pirouette og mod mig og væk fra mig.
han kan gå stabilt versade, traversade og vi er kommet godt i gang med renversade. versade kan han i skridt, trav og på en god dag galop. Traversade er vi påbegyndt i trav ellers kun i skridt, og renversade kun i skridt.
han kan nu ligge ned, så det går alt i alt godt<3

20/1-2013
Vi er efterhånden nået et stykke nu! De tre sidebevægelser i skridt + trav. Halv pirouetter traversade skridt og trav. Samling i skridt og påbegyndt i trav. Skole skridt - start piaff. Longe går han stabilt frem og nede skridt, trav og galop også håndarbejde og fra ryggen. Skoleparade er også påbegyndt.
Og ellers går det rigtigt godt med ham, jeg havde kiropraktor på ham efterår 2012, og han var skæv han var højere i højre side og det blev rette op på og kunne mærke øjeblikkelig forbedring.

D. 11/10-2013
Sidste weekend 4-6 oktober 2013 var jeg på kursus med Marius Schneider. Marius er super dygtig, meget grundig og super skarp han opdager alt. Hvis der er noget der ikke virker kan Marius præcis fortælle hvad man skal gøre anderledes også virker det. Vi fik nogen værktøjer til hvordan vi kan arbejde bedre med volten og volte skift både fra ryggen og jorden. Jeg fik arbejdet meget medd mit sæde og med mine hænder, så jeg er blevet bedre til at give de korrekte signaler med de rette hjælpere på de rette tidspunkter. Fritz opførte sig super flot og var god at have med uden selvom det ikke er så tit det sker. Så alt i alt var det en rigtigt god weekend og vi lærte en masse.





Kommentér på:
Anden særlig race Fritz
Annonce