{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Je t'aime h t 2001

3.012 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille D
Kvinde | 41 år | Oprettet: 3. jun 2007


Traver Je t'aime h t

Fødselsår:
2001
Højde:
Mellem 165 og 167 cm.
Temperament
Kommer meget an på hvilket humør damen er i, men for det meste er hun en meget varm hest! Hun er i Hvert fald hoppe med stort H, og det gør ikke selvtilliden mindre, at hun er den der bestemmer:-) Hun er en dame, der meget nemt hidser sig selv op, og det er ligegyldigt, om det er på banen eller i skoven!
Gangarter
Super fin skridt, efter en del træning går hun rigtig fint ned og frem i skridt. Hun har fået en rigtig fin overlinje, og træder godt igennem.

Traven, ja man er vel ikke travhest for ingenting, men efter bare 2 måneders træning med en meget dygtig lærermester (hun ved selv hvem hun er), går hun helt fint og afslappet i traven, hun er blevet meget svævende i sin gang, og også her går hun fint frem og ned.

Galoppen, den skal vi arbejde med, så længe det bare går ligeud, er der ingen problemer, det er lidt det med balancen, men jeg er sikker på det nok skal komme, med den rette træning, hun er dog begyndt at søge ned, når vi arbejder på banen.

Udover almindelig ridning i skoven, er vi begyndt at få noget dressur undervisning plus spring undervisning, begge dele går super, min træners kommentar sidst vi sprang (-jeg er sku bange for den hest har talent) :-) Det er jo altid lækkert at få afvide.
Træner også parelli med hende, hvor vi er kommet til level 2, og stræber efter level 3, der er dog lang vej endnu... Og vi er desværre ikke så mange parelli folk, så vi mangler lidt undervisning...
Stævner
Jeg har ikke været til stævne med hende endnu, men min træner går og leger lidt med tanken om at jeg skal starte nogle spring stævner, men det er vi jo heldigvis flere om at bestemme...
Stamtavle
Ja hesten har fuld stamtavle, denne kommer senere!
Far:
Why not (us)
Farfar:
Speedy crown (us)
Farfars far:
Speedy scot (us)
Farfars mor:
Missile toe (us)
Farmor:
Betsy sue (us)
Farmors far:
Ayres (us)
Farmors mor:
Flicka frost (us)
Mor:
G r gazette (s)
Morfar:
Probe (us)
Morfars far:
Super bowl (us)
Morfars mor:
A.c.'s wonder (us)
Mormor:
G r b girl (s)
Mormors far:
Pluvier iii (fr)
Mormors mor:
Lady labina (s)


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hesten betyder alt for mig, og er ikke til salg for noget. Med denne hest har jeg haft nogle af de fedeste oplevlser, både på hesteryg og fra jorden! For mig har hun det perfekte sind, og er den perfekte hest, og jo ved udemærket det er en travhest, og tro mig det har jeg fået at føle, ved at lære hende at gå som en dressurhest, ikke en nem opgave, det kræver blod, sved og tåre, eller det er måske vldsomt nok! Men hårdt arbejde det er det, men det ved alle der arbejder med hest!
Kommentér på:
Traver Je t'aime h t
Annonce