{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Whitney død :( [Himmelhest] 2006

2.567 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla  L
Kvinde | 35 år | Oprettet: 25. jan 2008


Dansk Varmblod Whitney død :(

Fødselsår:
2006
Højde:
150 men hun er jo heller ikk' så gammel - Vi skal snart måle hende igen på hendes 2 års dag så det bliver lidt sjovt at se
Temperament
lille bestemt pige men et nussehoved og som hendes forældre en Her-kommer-jeg-hest..

Helt vild kælen hun vil heller snakke end have mad :)
Gangarter
3 gode gangarter
Stævner
vi venter på der kommer føl stævner ;-)
Stamtavle
Far: Blue Hors Leredo

Mor: Winslet

Morfar: Blue Horse Romancier

Farfar: Leandro
Køn
Hoppe
Bemærkninger
HVIS I SKRIVER EN KOMMENTAR OG BEDØMMELSE SKAL JEG NOK OS KIGGE FORBI OG LIGGE EN VED DIN HEST:) DOG VIL JEG GERNE HAVE AF AT I SKRIVER HVIS DER ER NOGET NIGATIVT VED PROFILEN DER LIGGER TIL GRUND FOR JERES BEDØMMELSE SÅ JEG KAN RETTE DET:)
Men nu til det sjove lidt om Whitney i daglig tale W :)

Hun er en charmerende lille hoppe på 2 år. Hun elsker at vise sig og opdager en med det samme man kommer ind i stalden. Lille nysgerrig tossehoved hehe. Hun har en lille sort plet på mulen og hun har en charmerende fold på underlæben.. Hun er helt utrolig smidig og kan vende på selv de mest trange steder i stalden :) Hun er rigtig sød ved andre heste og elsker at lege med dem hun er på mark med :)


Hun er efter min dejlige hoppe Winslet(som desværre er død) og er et resultat af en hård kamp for at få Winslet i fol, da vi først prøvede med en tysk hingst efter Sandro Hit , nemlig Sir Donnahal. Men efter et mislykkes forsøg lukkede min mor for pengekassen. Det var her en avler (Finn Jensen) viste til min ridelære Anja og jeg Leredo. Jeg måtte bare havde et afkom efter denne smukke hingst. Hvad gør man så, man får Anja til at sælge et par sadeler man har liggende. Nu står hun ved min ridelære Anja og hendes mand Jan- hvor hun elsker at være. Her leger hun med deres 2 års og trives med stor stil!

Hendes far Leredo har opnået det enestående resultat, at blive udnævnt til fløjhingst tre gange ved hingstekåringen i Herning. Behøver vist ikke skrive mere om ham- dejlig hest.

Jeg glæder mig virkelig meget til hun er gammel nok til at blive ridehest :) Tror hun bliver min fremtide dressur stjerne :) hun er ihvertfald bedre end hendes mor

D. 12-05-08:
vejret var skønt så jeg var lige ude at besøge hende sammen med mine forældre idag. Hun er blevet rigtig fin, har tabt meget af vinterpælsen og er vokset lidt. Jeg syntes hun ligner sin mor meget i gangarter men hun ligner hende slet ikke i bygning hun er meget mere ædel det stammer nok fra alt det fuldblod der er i Leredo og så opdaget jeg lige at der både er Ladykiller i leredo og Winslet langt ude så det er fint :) Jeg håber lidt på at der kommer en masse Leredo afkom til nogle af kåringerne her til sommer kunne være lidt sjovt at sammenligne.

D. 19-05-08:

Hun fik klippet man og det klarede hun så fint at jeg besluttede også at prøve at klippe ørene og det tog hun også bare fint.. Hun er virkelig sød til at nyt man byder hende jeg glemmer hele tiden at hun kun er 2 år :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Whitney død :(
Annonce