{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod R.I.P. Firlefanz 85 2001

1.585 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marina H
| 33 år | Oprettet: 18. mar 2007


Polsk Varmblod R.I.P. Firlefanz 85

Fødselsår:
2001
Højde:
172 cm ca.

Temmelig stor
Temperament
Meget opmærksom og frisk på springbanen, men han er dog blevet rigtig god til at fokusere på det han skal. I stalden er han den kæreste og dejligste firle, virkelig et nussehoved.
Gangarter
Han har fine gangarter og en stor og rummelig gallop.
Stævner
Kommer senere
Stamtavle
Kommer senere
Køn
Vallak
Bemærkninger
Firle er den smukkeste og kæreste hest. Han er super dejlig at ride på og endnu federe at springe på. han elsker at nusse og blive puslet om. Vi har haft en svær tid med nedture til undervisning og stævner, men nu er vi flyttet og er begge kommet fremad igen og det går rigtig godt. glæder mig til at komme ud og starte stævner.

- Jeg besluttede i marts at sælge Firle, da jeg ikke synes at vi rykkede os og var ret overbevist om at det enten var mig eller ham den var gal med. Der kom ret hurtigt interesse for ham og da de rigtie kunder var der skulle han igennem handelsundersøgelsen. denne gik han ikke igennem og vi besluttede derfor sammen med forsikringen, at han skulle undersøges. derfor fik vi taget ryngten af ham i starten af juni, og han havde både spat og kissing spine som kunne dateres meget langt tilbage, før jeg fik ham . Derfor konkluderede dyrlægen at han var uanvendelig som ridehest og senere hen bekræftede forsikringen, og på baggrund af det blev han d. 28/6 2010 aflivet, på en smuk sommerdag.

Dermed har jeg fået bekræftet at det hverken var mig eller Firle der var noget galt med, rent kapasitetsmæssigt. Årsagen til stop, ulydighed og absolut ingen bremse, har derfor altid været at han har haft ondt i ryggen og jeg er derfor meget taknemmelig for den viden vi har fået alt for sent, og for at Firle har behandlet mig så flot trods hans smerte.

R.I.P. Firle, kommer til at savne dit sind, dit nærvær og din bløde pels - tak for alt du har udholdt for mig .
Kommentér på:
Polsk Varmblod R.I.P. Firlefanz 85
Annonce