{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder *zafir* [Himmelhest] 1999

4.916 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JH
JH
Kvinde | 34 år | Oprettet: 19. dec 2006


Shetlænder *zafir*

Fødselsår:
1999
Højde:
Han er små 90 cm :P
Temperament
Han er lidt nervøs af natur, og derfor skal man helst undgå store og hurtige armbevægelser tæt på ham. Ellers er han simpelthen sådan en engel, når man først har vundet hans tillid :)
Gangarter
Han har nogle fine små gangarter, og især traven skal fremhæves, hvilket i nok også kan se ud fra billederne. han galop er heller ikke værst.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
En yndefuld vallak
Bemærkninger
Zafir deler jeg sammen med min søster Mette. Vi fik ham i sensommeren 2005 og det køb har vi aldrig nogensinde fortrudt. Han var meget sky da vi fik ham. Han kunne ikke løfte hove, man kunne ikke røre ham på hovedet og han var hverken tilredet eller tilkørt.. Alligevel faldt vi for ham, og det har vist sig at det var det helt perfekte køb..

Han skulle bruges som selskabspony og køremakker til Sofus, og de to er som skabt for hinanden!.. De er de bedste venner man kan finde.. De leger utrolig meget sammen og elsker at slås med hinanden!

Det var nemt at tilride Zafir, han gjorde intet overhovedet, så det var jo bare perfekt.. Det har været en lidt større udfordring at tilkøre ham, men når han går to-spand med Sofus, går det bare som en leg :D
Så man kan sige at Zafir rigtig er kommer efter det.. Han blev tilredet, tilkørt både for slæde, 1-spand og 2-spand på kun 1 år, og accepterer fuldt ud berønger og hovløftning. :)

Og så kan vi jo ikke komme udenom at han er gudesmuk! en rigtig lille araberpony, med det yndigste barbie-hovede. :)
Kommentér på:
Shetlænder *zafir*
Annonce