{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Romeo 2007

2.230 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natascha P .
Kvinde | 35 år | Oprettet: 2. feb 2007


Miniature Romeo

Fødselsår:
2007
Højde:
Temperament
Han er meget stille og rolig, men elsker også ballade.
Gangarter
Romeo tror selv kun der findes 2 gangarter, men en meget sjælden gang kan han da godt galopere, men det er også kun hvis de andre løber fra ham :D
Stævner
Han har ik selv startet er han vidst lidt for lille til, men han har været mede ude til et stævne, for at hygge med Beauti og Prins, mens den anden var inde på banen. Det sagde han ik rigtig noget til han sørgede bar for at få spist en masse græs hehe.
Stamtavle
Hans mor er: Mini Bella, og kåret.
Hans far er desværre ikke kåret
Køn
Vallak
Bemærkninger
Romeo kom hjem d. 10/2-08. Han var lidt urolig da han hørte hans mor stå og kalde på ham, da vi kørte af sted med ham. Men han faldt hurtigt til ro igen.

D. 11/2 kom han på mark med de andre heste/ponyer og det gik fint nok. Han kom i hegnet én gang, men fandt så ud af der var stød i, så der skulle han ik ud igen ;) Han fik også en lille svømmetur, da han endte med at hoppe i badekaret efter Bella havde presset ham op mod den.

Han kalder lidt på de andre, når han står alene i boksen, for der kan han ik se de andre. Men han får snart ny boks så han står over for en af de andre.

12/2 i dag hentede jeg ham fra marken, inden de andre kom ind. Så vi kunne stå og hygge i stalden uden de andre heste. Romeo sagde ikke noget til det, fulgte bar efter mig hele tiden, som en lille hund hehe.
I dag prøvede jeg så også at løfte hove på ham, og til min store overraskelse, så løftede han dem bar som om han havde prøvet det mange gange før :)

D. 21/2, det går bar rigtig godt med Romeo, han er faldet rigtig godt til, og elsker når man nusser med ham. Han har været med ude og gå ture og ude på ridebanen, og han synes det hele er meget sjovt og spændende.
I dag blev han vasket, da han desværre har fået lus :( Men han tog det bar så flot, det eneste der var galt var at han synes det tog for lang tid :D

D. 7/4, havde Romeo hovsmed for første gang. Han tog det rigtig pænt. Han startede med lige at tjekke om smeden, nu var bange for ham, og slap hans ben hvis han stejlede. Men det gjorde han ikke ;) Ellers stod han rigtig sød.
Romeo fik også ros for at han havde nogle flotte ben og stod rigtig godt på hans hove :)

30/4 så kom dagen, hvor Romeo fik besøg af dyrlægen, for at blive kastreret. Det gik rigtig fint, men han synes nu ik det var sjovt at blive stukket.
Så nu har jeg ik længere en lille, fræk hingst, men en lille fræk vallak ;)

D. 4/5, så blev Romeo barberet, så han kunne komme af med den store pels han gik rundt med. Han tog det bar så fint, stod helt stille stort set hele tiden.

D. 5/11 Romeo blev barberet i dag. Han var begyndt at klø sig rigtig meget, så tjekkede om han havde fået lus, og ganske rigtigt, det havde han :/ Så ud og købe et dækken og så ellers få ham barberet, så han kom af med den store pels. Han stod stille hele tiden og synes det var skønt at blive kørt hen over med klipperen, for det kløede sådan under pelsen hehe.

*** Opdatering ***
Romeo har nu været med de store ude til et stævne og det sagde han slet ik noget til, han hyggede bar.
Nu er Romeo ikke længere bange for biler, skønt :)

**27/4-10**
Romeo fik besøg af dyrlægen fordi han havde problemer med at kunne spise hestebolscher. Det resulterede i at den lille fyr fik rykket 9 rokketænder ud, 7 almindelige tænder ud og 2 ulvetænder, så i en uge har den stået på opblødt roepiller fordi han ikke rigtig kunne tygge. Men nu er han ved at være oven på igen :)

**D. 7/5-10**
Romeo fik en lille rytter på i dag, nemlig min nevø Patrick og hvor så de søde ud sammen <3

Romeo har efterhånden lært en del tricks. Han er super hurtig til at forstå hvad jeg vil have ham til og man kan mærke at han synes det er hyggeligt og sjovt at lærer noget nyt. Han er i hvert fald meget ivrig efter at behage mig :)

Ja alt i alt, er han bar en lille stjerne :)

Du kan ikke tvinge en hest til at elske dig. Kærlighed kommer med tillid og tillid kommer med tålmodighed. Gør dig selv den tjeneste at have denne tålmodighed og du får dig en ven for livet .
Kommentér på:
Miniature Romeo
Annonce