{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest kantjes raimon [Himmelhest] 1998

8.522 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team dejlige heste <3
Kvinde | 30 år | Oprettet: 18. dec 2007


New Forest kantjes raimon

Fødselsår:
1998
Højde:
Raimon er 149 cm med sko. Så han er max mål :)
Temperament
Raimon er en pony man let kan få op at køre men man kan også sagtens få han til at slappe heeeeeelt af og så selvfølgelig også en mellemting
Han har et skønt temperament efter min mening.
Gangarter
Han har 3 fantastiske gangarter. Specielt hans trav øgninger og galopøgninger er hans stærke side samt diverse sidebevægelser. Han skridt er også super god og han skridter godt ind under sig og han har et godt "flow" og et godt afskub. Alle hans gangarter ligger over middel og hans øgninger Laaangt over middel.
Alt i alt suuuuper skøn gang!
Stævner
Raimon har gået mange stævner på klub plan. Her ligger han med procenter mellem 63 og 70% ca. Så det er meget fint. Lidt ærgerligt det er så sent jeg først selv har lært at ride ellers havde det nok set helt anderledes ud!
Han har kun gået meget få distriktsstævner med mig i hvert fald. Han har klaret sig meget fint men det har jeg ikke og det kan bestemt ses på procenterne. Men han har da fået nogle placeringer så han kan sagtens klare sig på højere plan så mangler vi bare lige rytteren kan også!

Og i spring er ham også helt fantastisk! Han springer alt uanset vind og vejr. Han er fuldstændig kold på en springbane! Jeg har desværre forstuvet min nakke en del gange efterhånden så jeg må ikke springe da det gør det værre:(
Men engang imellem hygger vi os altså alligevel med det spring noget ponyen elsker det jo!:)

Her kan i se de få distriktsstævner han nåede at gå med mig...

24/1-2009
Hedensted Og Omegns Rideklub
LB3-B Ponyer 3 plads. 60,000
LA1-B Ponyer 3 plads. 54,480

21/2-2009
Ølgod & Omegns Rideklub
LB2-B Ponyer 56,540
LA1-B Ponyer 56,900

14/3-2009
Ikast Rideklub Placering
LB2-B Ponyer 61,150
LA1-B Ponyer 63,450
LB3-B Ponyer 60,710

13/6-2009
Løgstrup Rideklub
LB2-B Ponyer 3 plads. 65,380
LA1-B Ponyer 4 plads. 64,480

15/8-2009
Viborg Rideklub Pony Distriktsstævne
LB3-B Ponyer 60,360
LA1-B Ponyer 57,930

29/8-2009
Bigittelyst Rideklub -
LB2-B Ponyer 63,080
LA1-B Ponyer 53,100

19/9-2009
Bording Rideklub
LB2-B Ponyer 63,080
LA1-B Ponyer 58,970
LB3-B Ponyer 68,930
LA1-B Ponyer 58,280
Stamtavle
M: Kantje's Chavalli

F: Priory Prickle

MF: Rusty

FF: Tomatin Golden Gorse

FM:Priory Polyantha

MM: Kantje's Odessa

MFF: Kantje's Sjonny

MMM: Kantje's Maradonie
Køn
Han er en super skøn og dejlig vallak!
Han har et meget hingstet udtryk og attitude til tider:)
Han har nemlig været hingst til han var 9 men det har heldigvis kun gjort ham smukkere:) så ingen "bivirkninger" ved det :D Men halsen er der! Og det er lige meget om han har stået stille i flere mdr. eller bliver redet hver dag så er den hals der bare :D så det skønt.
Bemærkninger
Raimon er en fuldt ud skøn pony! Han er helt utrolig kælen og vil gerne stå og nusse i timevis!:) Det er så skønt nar han bare står og nuldre ens hår og skal give myssere og sådan. (det er sådan et lille trick jeg har lært ham) når man siger mys så kommer han mulen helt op i hovedet på en og giver et lille puf til en når ham mysser ham det er total sødt og han eeeeelsker det! hehe. Han er alles lille kælehest og jo mere jo bedre det kan slet ikke blive for meget synes han:P
Han er verdens dejligste pony og det bliver ekstremt hårdt at skulle være foruden ham! Jeg kommer så meget til at mangle den der søde glade pony der står og venter på en når man kommer. Og især når han vrinsker af en så er jeg lige ved at tude:') Han er MIN lille yngligs pony og jeg ved at ingen nogensinde vil kunne erstatte hans plads i mit hjerte. Og den dag han bliver hentet bliver en sorgens dag og mit hjerte vil blive revet midt over! Jeg kommer til at savne ham så syg meget og det gør alle andre på rideskolen også! Det er helt 100 at alle i lang tid vil savne ham! Han betyder så meget for så mange mennesker og jeg ville ønske at han aldrig skulle sælges eller væk fra mig for det bliver så forfærdeligt uden ham til at muntre en op på en dårlig dag eller gøre min dag endnu bedre end den var i forvejen.
Det er jeg også sikker på at hans nye ejere vil finde ud af meget hurtigt. Jeg ved ikke hvad det er med Raimon men ligesom med min gamle hest Galaxen så kan han bare mærke hvornår man virkelig har brug for hans støtte! Han ved det bare...? Hvis man en dag er vildt ked af det eller det hele bare ikke går som det skal, og man så går ind til ham så kommer han som sædvanelig hen til en med stritøre og bølle hår og så får man eller bare en mega muller! Så nulre han bare hele ens krop over det hele med mulen og med hovedet. Man får den helt store tur :) Og hvis man så sætter sig op i hans vindue så kommer han og puffer til en og muller en igen til man bare flækker af grin både fordi det kilder men også fordi det bare er så nuttet at han gør det :) Han har bare forandret sig så meget fra da jeg fik ham og så til nu og det er kun blevet bedre. Han er den skønneste pony og det kan ikke siges nok gange.

Og jeg tror at de fleste bare ved at læse det her ved hvor meget jeg elsker den pony! Han betyder virkelig hele verdenen for mig! Selvom jeg også har Valiant og sådan så er det bare stadigvæk Raimon der betyder allermest for mig! Raimon er godt nok ikke så glad for at skulle dele mig med Valiant men han ved at han ALDRIG vil blive glemt om jeg så fik verdens dyreste, smukkeste og dygtigste hest så vil han ALDRIG blive glemt eller forsømt af mig det er helt sikkert! Og selvom jeg nu har en hest mere får han ikke mindre af min tid end han plejer! Heller ikke selvom jeg er til stævne hele weekenden for når jeg så kommer hjem igen handler det hele bare om ham:)
Ihha det kunne sku være meget nemmere hvis vi havde hestene hjemme så vi havde råd til at beholde ham for altid så jeg aldrig skulle tage beslutningen om hvem der mon ville være god nok til ham. Det er næsten det jeg synes er værst når man skal sælge hest. Det er om han nu vil få det ligeså godt ved den nye ejer og om hun vil blive ligeså glad for ham så jeg er og altid har været eller om personen bare er sådan en der tager ud og rider og tager hjem igen uden nærmest at tænke på sin hest.
Selvom jeg går i skole så er jeg altid ved mine heste i mindst 6 timer hver dag! Og i weekenderne er det hele dagen med mindre vi skal noget andet men der er det også så længe som mulig i hvert fald. Jeg bruger ca 2 timer på at ride begge heste til sammen og så skal der muges ud hver dag. Og der skal nusses med hver hest i mindst én time og de skal ud og sådan. Og så går timerne altså bare hurtigt for mig synes jeg :)

Ej det jo lige før jeg har skrevet en hel stil... UPS :O) Men håber i gider at tage jer tid til at læse den alligevel.
Ellers handler det bare om hvor meget Raimon han betyder for mig :) KOOOOORT sagt:) heh

Men Tak fordi i kiggede forbi i hvert fald og tjek også meget gerne hans videoer og fotoalbums.

Giv meget gerne en kommentar og en karakter. Selvom karakter er ikke noget man får man noget man HAR og det har Raimon i hvert fald.

Love you pony!<3 My boy Forever ( i hvert fald i mit hjerte )


NYT*

I dag d.6. januar 2013 kl 17.00 sagde vores dejlige raimon farvel for denne gang.
Vi elsker dig og savner dig rigtig meget. Du er staldens maskot og der er så mange ting vi vil savne omkring dig!! Dit fantastiske humør, at du er en være charmetrold, din lille baby lyd hver gang du skal fodres og en masse flere ting!
Der bliver tomt og stille i stalden uden dig! Og valle og lalle kommer til at savne at lege med dig hver dag.
Håber du møder rimondo og alma deroppe så i kan lege videre!

R.I.P du skønne fantastiske pony! <3 <3 <3 <3 <3 <3 :'( :*
Kommentér på:
New Forest kantjes raimon
Annonce