{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Asgogårds Dayluck R.I.P 19/04-12 [Himmelhest] [Himmelhest] 1994

3.945 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Avalon D
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. jul 2007


DSP Asgogårds Dayluck R.I.P 19/04-12 [Himmelhest]

Fødselsår:
1994
Højde:
140
Temperament
Dayluck har et stille og roligt temperament, både på fold, staldgang bane og ture. I dressuren er hun ikke så varm, hun keder sig når hun går inde på en bane i længere tid. I springningen er det forskelligt, nogle gange har hun krudt i sig, men andre dage er hun stille og rolig, dog uden at man skal drive hende frem hele tiden. På tur er hun frisk! Hun elsker ture og er meget fremadgående!
Gangarter
skridt-Middel
Trav-Middel
Galop-Middel
Stævner
Dayluck og jeg red LC, LB, og LA på C-plan. Vi nåede desværre ikke længere da jeg startede med at ride stævner på hende i oktober 2010 og mine ponyår sluttede i december 2010. Min plan var at gøre hende til B pony. Men vi fik en masse placeriner, og gode rundter :)
Stamtavle
Far: Øxenholm Sherluck
Mor:Daisy
FF:Rory Ruadh
FM: Calla Song
Køn
Ja meget køn hoppe :)
Bemærkninger
Dayluck er en charmerende brun hoppe på 16 år. Jeg købte hende i november 08, og det er kun gået fremad siden. Hun er en drillepind på folden og vil gerne bestemme, men ligeså snart hun er under rytter høre hun efter og laver ingen unoder. Hun kan gå dressur til Lb niveau da jeg ikke interessere mig så meget for dressur er det ikke det jeg har udnyttet. Hun kan springe baner på Ma niveau hvilket hun klare super fint, jeg har sprunget 120 på hende. Hun stopper kun hvis rytteren er nervøs, kigger aldrig på fyld, vådt eller tørt. Hun er en stjerne til at sprine i terrænet, har sprunget store spring på hende i skoven hvilket hun elsker! Hun er bare en drøm <3

Jeg har fået at vide af min springtræner at Dayluck sagtens ville kunne komme til at gå MB/MA i spring, det kræver bare opbygning af muskler på hende, samtidig med masser af træning ! :)

Dayluck er desværre blevet aflivet da hun blev kronisk halt hos de nye ejere :(

ELSKER DIG DAYLUCK !! <3
Kommentér på:
DSP Asgogårds Dayluck R.I.P 19/04-12 [Himmelhest]
Annonce