{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Dora K 2001

3.931 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

merete
Kvinde | 52 år | Oprettet: 19. jan 2007


Frieser Dora K

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er 163 i stg.
Temperament
Dora er jordens dejligste hoppe, når hun er i stald finder hun sig i alt, hun rør sig ikke. På folden kommer hun ligeså snart jeg kalder for hun er altid klar på en ridetur er et nus..
Når vi rider er hun lidt ilter, hun har svært ved at gå stille og slappe af.
Gangarter
Hun kan gå super godt med høje knæløft. Hun er god til at gallopere, løber lidt for stærkt i traven.'
Hun har lært at slappe af i skridt.. Så der går hun super dejligt.
Stævner
Nej, ved heller ikke om hun skal det.
men men vi er medlem af det sorte guld, så vi skal ride på Roskilde dyreskue.. 2008.. GLÆDER OS.
Stamtavle
Ja hun er født i Holland og kommet til Danmark i efteråret år 2007.
Køn
Rigtig dejlig Hoppe
Bemærkninger
Dora er en hoppe for sig selv. da vi fik hende for ca 3 md siden, havde hun travlt med alting hun kunne slet ikke slappe af, når vi kom sadel på hende og bare kiggede på stige bøjlen for at stige op, så fik hun travlt med at gå/løbe..
Så vi startede forfra med at lære hende at mennesker er søde og ikke vil hende ondt når vi skal ride, det tog næsten 2 md at lære hende...
Nu har vi redet snart 1 md og det går meget frem af, nu kan jeg komme op på hende uden nogle til at holde hende og hun bliver stående efter jeg har sat mig i sadlen, så man kan kun sige at det går rigtig godt...
Hun er bare så lækker......
Dato d. 16.03.2008
Vi har i dag været i ringsted og øve kvadrile med det sorte guld... det var super hyggeligt og vildt fedt at være så mange frieser samlet på et sted.. Dora var rigtig dygtig selv om vi red 2 og 4 ved siden af hinanden, hun belv dog træt af det efter en time, så sagde hun fra... ved at gå og kaste med hoved og gå meget stækt, når der kom en anden hest ved siden af os.. men dygtig var hun, ug til Dora. glæder os til næste gang.

Dato d. 22.03.2008
Dora er desværre blevet halt efter at have haft smed.... det er var underligt tænkte jeg og kontaktede den gamle ejer, som fortalte at da Dora kom fra Holland havde hun 4 forskellige sko på ... 1 rundsko - pladesko - og en special hjælpe sko...for pokker da.. Nu er min smed så i gang med at rette op på hendes små fødder og dyrelægen kommer for at give hende smertestillende , da hun næsten ikke kan gå på sit venstre forben.. øv øv.

31.03.2008
Dora er stadig halt af sin hovbyld på højre forben.. det er bare så kedligt at min smukke hoppe har omdt i sit ben.. øv øv.
Jeg tilkalder dyrelægen igen i morgen, sidst gang han var der ville han ikke give hende smerte stillende da det ikke kommer ned i hoven, men hun står næsten ikke på det, nu må de gøre noget, det gør så ondt at se hun har ondt.
D 12 april er næste træningsdag med det sorte guld, nu må vi se om vi kommer med.
Undervisningen på hende er jo også udsat på ubestemt tid... øv. Hun skulle aldrig have haft sine sko af, ved tidliger ejer, hun skulle have haft sko på lige da jeg fik hende, men i det jeg går ind for at de uden sko, hvis det er muligt, så fik hun smed for sent og jeg var jo ikke klar over at hun ikke kunne tålig at gå uden sko... man bliver en smule sur...

D. 02.04.08
Doras hovbyld er sprunget i dag og smeden kommer om 8 dag... ja det ender lykkerligt... jeg er super glad, nu kan man se frem.

05.06.2008

I dag torsdag, skal vi på roskilde dureskue. i morgen skal det sorte guld ride vores progam for første gang i denne weekend.. fredag Det gik super godt, vi var bare så gode.
Lørdag lavede vi lidt fejl, men der var ingen der opdagede det. man er vel sin egen sørste kritiker..
Søndag var sidste dag, vi red et super show alt gik som det skulle, det har været en super god weekend, rigtig hyggelig i frieserens tegn og selvføliglig alle de andre heste racer.
Se alle de gode billeder af de flotte frieser...
Jeg har har lavet et foto album af Dora til Roskilde dyreskue 2008.

30.08.2008
Vi har fundet en ny smed, vi skal dog køre til ham for at få skoet dora, hun tabte sin ene sko og min smed syndes ikke at han er dygtig nok til at sko hende, da hun har lidt "dumme" hove. Den nye smed skær et stort stykke af hendes ene forhov, hvor hovbylden fra foråret sad, ( den var nu gået ned af) UHA tænkte jeg, kan jeg nu ride til stor heste dag...
Han lavede hoven med noget jeg ikke har set før eller kan huske hvad hedder, men resultatet er super goddt, hvis man ikke ved det kan man ikke se det.. hurra for ham...

02.09.2008
Vi har idag øvet nede hos Betina og Kevin, der er jo ikke mange dage til stor heste dag, hvor vi skal lave show både lørdag og søndag... Så kom og se os...D 6 0g 7 september.

Juni 2009
Nu har vi lige været til Roskilde dyreskue igen, det gik super super godt, meget bedre end sidste år for Dora, hun kunne programmet og var meget koncentreret, jeg elsker den hest..
Vi er nået rigtig t langt ang ridningen, nu kan jeg blive sidende i sadlen, det vil sige at hun slapper mere af i traven ,så jeg ikke ryger rundt der oppe.. smiler.
Hun er også begyndt at kunne skridte stille og roligt når vi rider tur, hvor jeg før ikke kunne følges med nogen, fordi hun gik så stærkt.
Kommentér på:
Frieser Dora K
Annonce