{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Colour Perfect 2000

3.290 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Colour Perfect

Fødselsår:
2000
Højde:
Færdigmålt til 1,39 m/sko.
Temperament
Det dejligste :) Tager alt med ro , men kan også tænde helt op ! Den perfekte kombination :b
Gangarter
Træder godt over. Lækre og taktfaste. Store :)
Stævner
25.05.08 ~ KTR D-stævne:
LC: Met. B3.
Nerverne sad uden på tøjet :') Men en fin runde, 4 fejl da jeg ikke havde skulderen på plads :s
LB: Met. B3.
Super fin runde, med massere af action :b (Red 3 spring uden den ene bøjle xD) Fik desværre en bom, men ellers var det bare rigtig godt, det var jo vores 1. stævne sammen :)

31.05.08 ~ KRK D-stævne (KLUBMESTERSKAB)
LC: Met. B4.
Var igen ret nervøs og mistede skulderen + han kiggede meget på 2. spring :s 4. fejl. Ellers en rigtig fin runde :)
LB Met. B12. (Mesterskabsklassen)
Red fejlfri i 1. hovedrunde. En super runde ! Fik en bom på SIDSTE spring i 2. hovedrunde og var fejlfri i omspringningen, med den bedste tid :):) Så jeg blev klubmester 2008 !
Stamtavle
Nej desværre :(
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er min 3. pony på kort tid :( Men ordsproget holder; 3. gang er heldets gang. Jeg havde mistet troen på, at finde en pony jeg passer så PERFECT med, da min skat kom ind i billedet. Han giver mig en god oplvelse hver eneste dag - He makes me smile ;) Jeg elsker ham af hele mit hjerte. Han er en lille Spasmager der altid er med på sjov og frækheder, men samtidig den sødeste og kærligste pony <3 Jeg glemmer aldrig den første dag, jeg hentede ham på folden. Jeg fløjtede og kaldte på ham og da han så mig, kom han galoperende. Da han nåede ledet før jeg gjorde, begyndte han at stå og plaske med forbenet i en vandpyt . Det var lige som om , han stod og sagde: "Moaar, kom nu! Jeg venter altså på dig" :b <3 Det er sådan nogle oplevelser han giver mig næsten hver eneste dag og dem vil jeg aldrig glemme.
Colour er en lille 'baby' på 8 år :b Han er springpony og vi håber på at komme ud og starte en masse, men dressuren er da heller ikke i vejen og vi er altid friske på en tur :) Han er en lille ballademager med krudt i numsen, men nu hvor vi har fået lagt en lidt mindre energi holdig foderplan er han blevet meget bedre til at udnytte sin energi meget positivt ! Han er en super springer der trækker på springene og stopper næsten aldrig! Han er også en lille "engel" i dressuren (; Jeg håber at vi har en lang og lys fremtid sammen <33 :)

COLOURPERFECTMINSMUKKESKATJEGELSKERDIGAFHELEMITHJERTE


Opdatering: D. 15/12 sprang jeg 1,20 m på Colour til juleafslutning, som indtil videre er vores personlige rekord ! (:
Kommentér på:
Anden særlig race Colour Perfect
Annonce