{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cilas Regal A-pony [Tidl. hest] 2002

8.394 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Cilas Regal A-pony

Fødselsår:
2002
Højde:
han er en dejlig højte som er 148 med sko :)
Temperament
hans temperament er dejlig rolig bade i skrit ,travog galop men han kan også vare lit hissig men det er sjældent han er det : ) men kan tænde af når starten går i terrænet :)
Gangarter
han har normale gangearter :9 jeg syntes ivertigfald ikk det er noget spechelt :)

Stævner
vi rider ikke så mange spring og dressur stævner, men kun fordi at vi vil være 100% fukuseret på military stævnerne da det jo kun er fra marts/april til der hvor vinteren begynder at komme.

i 2008 begyndte vi at ride military. og det gik så godt.
i 2009 red vi lidt CNCO70 og CNCP80
i 2010 red jeg min første CNCP90 vandt alle den jeg red i det år og red bla. også min første CNCP1* mod selveste Bianca Walton. og syntes selv det var ret stort at jeg kun var 3 sek. for at vinde ocer hende men blev diseplin vinder i terrænet :-D skønne pony!

2011 kan man kalde genembruds året! selvom at jeg kun har haft prømie med hjem 2 gange, var det et fantastisk år! mig og cilas fik redet en masse CNCP1* og har lært rigtig meget. men efter at stævne i sverige fik han nyreslag der så gjorde at jeg ikk nåde at få en CNCP2* redet inden der var Nordic mesterskaber. så vi ikk rigtig vidste hvad vi ville blive udsat for. men karin som er holdkatejn for holdet valgte at give mig og cilas en chance for at vise hvad vi kunne. desværre blev i disket i terrænet på spring nr. 9. der var 5 ud af 15 der kom i genmen banen. det var ikk barne mad! men jeg er så stolt af de danskere der kom igenmen den bane! det var så flot.:-)

senere på året var der DM der blev afholdt på bornholm. red den bedste dressur jeg noglesinde har redet, men lagde stadig nr. sidst :-) but, what ever. det gik jo godt! i terrænet synes jeg virkelig det var godt! det kørte bare! ja jeg var langt efter tiden, men skulle bare ride sikkert. men da jeg vi kommer til en tynderflåde ude i vandet vi skulle have. spring nr. 11 stopper cilas og jeg kan ikk fordtå det, det gik lige så godt,,, men sådan er det jo. men vi var ude på banen næste dag hvor han sprang det hele. :-D god slutning.

så venter vi bare på et godt ar i 2012!
-stævne plan kommer!:-D
Stamtavle
han har ikke nogle. :-D
Køn
han er en dejlig vallak og han er rigtig køn ;-)
Bemærkninger
Min mor startede med at købe cilas , og han blev redet op i dressur, af en der hedder karin. de startede LA for hest og vandt alt! han blev sat til salg til 75000 men blev sat ned til 52000. købet gik i vasken, og jeg fik ham hjem. og min ride lære blev sp skuffet da hun så ham springe. han sprang så fladt. og gik fantastisk i dressur!
det var for at gøre en lang historie kort!
- nu til nuheden!
mig og cilas er kom på landsholdet i 2011. vi rider lige pt. CNCP1* -2** og la klasser i dressur. la-mb i spring.

cilas har både haft nyreslag og allergi i 2011 så det har ikke været et fedt år. at se ham have nyreslag, er noget af det værste jeg nogle sinde har set! at en hest har så mange smerter, det er forfærtlig! han kunne ikk gå næsten.
har aldrig oplevet noget lignene!

cilas er en meget rolig pony! han stoler rigtig meget p sin rytter. han er ikke særlig kæle agtig, så det kan godt nogle gange være lidt kedeligt, men han er blevet lidt mere kæle end før. dejligt! :-D

han er meget mærklig! han har sådan noget øreflip, kalder vi det. men det hedder headshaking, det er når jeg rider så er det som om han får krampe i den ene side at hoved og taget det helt ned til horden, det er meget svært at forklare! og det er meget mærkeligt!

Der kommer mere, men har jo lige slettet det hele og skrevet noget nyt såë :-D
Kommentér på:
Anden særlig race Cilas Regal A-pony
Annonce