{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Bailey *SOLGT* 2002

4.756 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke  K
Kvinde | 31 år | Oprettet: 31. okt 2007


Pinto Bailey *SOLGT*

Fødselsår:
2002
Højde:
omkring 159/160 med sko
Temperament
Hun er super sød når det gælder nye ting , i det år jeg har haft hende har hun aldrig været bange for noget. Kun hvis der lige pludselig kommer en fugl flyvende, men ellers ikke. Hun er sød og styrebar i spring og det gælder os i dressuren, men hun kan godt have sine egne meninger omkring tigene, hun er ikke en hoppe for ingenting :)
Gangarter
skridt : Go'(:
trav: Fin, men ik særlig stor :dd
gallop: mega dejlig,! god gyngestol(: hehe
Stævner
Lc niveau,

MIinistævne KBK julestævne
Le spring - 21,?? 2. plads

Ministævne KBK fastelavnsstævne
Lc1 57,95% delt 4.plads
Lc2 65% 1.plads

28/29 marts kbk klubstævne
Lc3 52,75%
Stamtavle
F: Fernando Solbjerg (pinto)
M: Bess (oldenborg)
MF: Gruson Grundberg (oldenborg)
Hendes rigtig navn er Bella,
har ik papir på hende, men kender hendes stamtavle og der er der pinto i , så hun er pinto !!
Køn
Hun er en Hoppe, med stort H
Bemærkninger
Bailey, er sort med hvide pinto aftegninger, 2 høje hvide bagsokker, og to små på forbenene, hun har et hvidt T-aftegning i hovedet, og menneskeøjne som gør hende speciel.
Hun har ik nogen kæmpe gang, men det går :dd hun skal bare bruges til hyggeridning og skovtur :d
Og hendes yndlingsfarve er blå :dd men rød går os lige ,.


Bailey er en blanding af araber og pinto. Jeg købte hende sidste år, hvor jeg fandt hende på dba. jeg troede endelig ik det var noget for mig, for hun var ikke tilreden, og jeg var ikke særlig erfaren. men da jeg kom derud, stod hun og så sød ud. Vi prøvede at løfte ben, gik godt og hun fik sadle på. Og hun sagde ingenting til det. Min søster troede at hun ville blive let at tilride. Det var hun os - i starten :D. Da jeg havde haft hende i to dage, hoppede hun ud af en udendørsboks to gange, hun fik en del sår, og betændelse i det ene, som hun fik pencilin for, to dage senere fik hun en sten op i hoven. Så et par uger efter jeg fik hende, skulle min ridelærer lige starte med hende. Han havde hende i en måned, og så troede han at jeg godt selv kunne klarer hende. Jeg startede med at ride hende selv en hel sommerferie, så da jeg skulle ha undervisning havde jeg en del problemer. Men det gik godt efter et stykke tid :dd Da det blev vinter, var hun meget kuldret og træls. Så min ridelærer skulle sætte hende på plads. I januar/febuar blev hun god.
Hun kan mange øvelser fra Lb/La men har kun statet et enkelt klubstævne Lc1, og få ministævner. For jeg er ikke det største konkurence menneske. Jeg er så småt begyndt på at springe. Da jeg havde sprunget fem gange på hende sprang vi 60cm med fyld, rimelig godt klaret for en hest, der ingen troede der blev til noget :dd' Hun er bare den bedste og sødeste hest på jorden :dd' Jeg vil aldrig fortryde at jeg købe hende, selvom det har været hårdt!

17/11/08
Det går rigtig gode med Baileyen, hun er blevet sååå go efter hun har fået ordnet tænder, hun er sig selv igen !:) Går så godt at jeg skal starte julestævne på hende, Lc1 og Le.. glæder mig helt vildt :D:D

22/04/09
*Sidste ridetur på Bailey*


HVIS I GIVER LAV ELLER MIDDEL, SÅ SKRIV HVORFOR SÅ JEG KAN ÆNDRE DET !:D



-*BAILEY er solgt til Anja fra Esbjerg, de er et super godt par. og jeg håber at de får mange gode stunder sammen (:*
Kommentér på:
Pinto Bailey *SOLGT*
Annonce