{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Indiana Joe [Tidl. hest] 2004

4.663 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanned
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. mar 2008


Welsh Pony (sec B) Indiana Joe

Fødselsår:
2004
Højde:
132 cm.
Temperament
Følsom og klog pony, meget sensitiv uden at være for varm i hovedet. Er nervøs anlagt og let påvirkelig af sine omgivelser men ellers utrolig sød og blid, der er intet ondt i ham, han er blot usikker.
Gangarter
Gode stabile gangarter, særligt traven bør fremhæves.
Stævner
Jeg har ikke deltaget til stævner på Joe, da jeg mener det vil blive en ubehagelig oplevelse for begge parter, da Joe nemt stresser op over mylder og nye ting, jeg behøver ikke at bevise noget omkring Joe's evner, for jeg ved godt selv hvad han er i stand til, og jeg er stolt over at vi er nået hertil.

Stamtavle
Vides ikke.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Solgt august 2010.
Some call love a word, some call love a thief, but he's my home

Da jeg først fik Joe var han tynd og meget sky, jeg var 12 år da jeg fik denne unghest på blot 3 år, han var i dårlig stand og havde ikke været meget i hænder, men jeg forelskede mig i det lille kræ med det samme. Det skulle vise sig at blive nogle hårde tider, han sparkede ud efter folk når de gik forbi, han var utrolig sky, ville aldrig snakke og gad knapt nok følge med en når man skulle trække ham ind fra fold, det kostede blod, sved og tåre at vinde hans tillid og få ham tilredet, men som tiden gik fik vi opbygget et stærkt venskab og jeg følte at vi to kunne alt sammen, og når bare vi var sammen var alt andet ligemeget, han kunne have sine dårlige dage, men han gjorde mig altid glad, jeg kunne virkelig ikke andet end at blive glad når jeg var hos ham, jeg elskede ham højere end noget andet. jeg red ham rundt uden udstyr og jeg kunne mærke hvor meget han nød det, jeg kunne mærke at han nød at jeg var hos ham, og jeg følte lykke, for kiggede jeg tilbage i tiden, så kunne jeg ikke genkende den pony jeg dengang så træde ud af traileren.

Joe er en følsom dreng, og siger fra hvis der bliver forlangt for meget af ham, men han er en ven for livet.. trods hans usikkerhed kunne vi alt sammen, jeg kunne bede ham om alt, og han gjorde hvad han kunne for at tilfredsstille mine foresprøgelser. Jeg stolede blindt på ham, og kæmpede min kamp for at vise ham at jeg ville være hans bedsteven, men jeg indså at det ikke var noget jeg selv kunne styre, jeg kunne ikke tvinge ham til at elske mig, men som tiden gik søgte han selv til mig, åbnede sig op for mig og endelig følte han sig tryg. Så længe vi var et par var jeg lykkelig.

Joe har betydet rigtig meget for mig, faktisk alt, men af private årsager gjorde at jeg ikke havde mulighed for at komme ud til ham ret tit, og så mistede jeg helt lysten til at besøge ham for jeg blev altid så sur på mig selv bagefter.. de lykkestelige tider var med ham ... savner ham så inderligt. For mig var han fantastisk, JEG så hvordan han udviklede sig, fra at være denne her skrøbelige bange pony, til at være denne følsomme men stolte gentleman, der gjorde alt for at behage og tilfredsstille mig, ikke én ridetur var ens, jeg kunne mærke hvordan han blev mere og mere tryg og arbejdsvillig dag for dag. Mit højeste ønske er at få min lille Joe tilbage, jeg savner ham hver dag og kan stadig tude snot over tabet af ham, skide være med at jeg ikke vil kunne bruge ham som ridedyr, han skulle bare have lov til at nyde livet i min baghave, nogle vil nok mene det var dumt at lade en pony med så mange år tilbage til at stå stille, det er det sikkert også, men Joe er bestemt ikke en hvermands hest, han kræver forståelse, og jeg tror ikke at der er andre der kan se de ting i ham som jeg kan, jeg har simpelthen min lille dreng for kært til at lade andre ride ham, for jeg har erfaret at det bliver en dårlig oplevelse for begge parter hver gang.

Joe var min første pony, og vil altid være mit lille hjertebarn, han gav mig tryghed og indhold i livet mens jeg allermest havde brug for det, han gav mig noget at kæmpe for, og lærte mig så meget, åbnede mine øjne, jeg drømmer om at jeg en dag får ham tilbage, så er det mín tur til at pleje og være der for ham når han bliver gammel.
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Indiana Joe
Annonce