{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jolly <3 (himmelhest) [Himmelhest] 1996

3.237 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Jolly <3 (himmelhest)

Udfordringer
Fødselsår:
1996
Højde:
160 cm. Dejlig højde
Temperament
Opmærksom, men rolig. Super kærlig hest. Hun er et legebarn og bukker på folden, som alle glade heste Hun kan dog også være stædig, men man er vel en HOPPE!
Gangarter
Hendes bedste er traven.. Hun tror vist selv hun er en travhest, for er du vimmer, det kan gå stærkt når man får lov til at give den gas. Hun har ikke galoperet med rytter i nogle år, da hun har fungeret som hyggehest, men vi er stille og roligt ved at komme efter det. Hun kan sagtens, har dog ikke rigtigt nogen balance.
Galoppen er vi nu så småt gået i gang med, og det kommer stille og roligt :)
Stævner
Dressur:

LD2 3. plads, 67,78%
Ld2 1. uplac. 58,34%
LC1 58,75%
Lc1 56,67%

Spring:

Baby jump 0 fejl

U-mini (50 cm) 0 fejl
Stamtavle
Jep.. Men kun på farens side..

M: Birka (ukendt)

F: Railund (DV)

FF: Raimondo
FM: Tanja

FFF: Ramiro Z
FMF: Iliad
Køn
En smuk og dejlig HOPPE !!
Bemærkninger
Jeg har lige fået Jolly, som jeg kalder hende.. Hun blev byttet med min gamle pony, Valle.. Savner ham, men super skønt at få så sød en hest i bytte.. Hun har kun givet mig positive overraskelser indtil nu.. Jeg er allerede utrolig glad for hende.. <3

Sådan fik jeg hende:
Jonna, som er en af min mors gode veninder, ringede en dag og sagde, at hun havde fundet en som havde en DV hoppe hun ville bytte med en nordbagge.. Så vi kontaktede hende der havde Jolly, Susanne Hansen fra Fyn, og aftalte at vi skulle tage Valle med derover, og så kunne vi se.. Så det gjorde vi.. Og nu har jeg altså fået Jolly.. ;)
Hun var dog ikke helt nem at få med hjem.. Hun ville ikke have lukket bommen i traileren, så efter to timer med masser af lokkemad og overtalelse, fik vi endelig lukket bommen.. Så kunne vi køre afsted med min dejlige hest..

Jeg håber at I vil tage godt imod min nye hyp.. Hun har en stor plads i mit hjerte <3

*NYT* d. 30-06-08
Joy er kommet hjem ;) Ulrika og Isabella er så stride mod hende.. Joy ville bare væk, og pludselig tog hun tilløb til og sprang gennem leddet.. Heldigvis ind på en anden mark.. De gik så hver for sig i en uge ca. og en aften prøvede jeg først at sætte Isabella ind til hende... - Ingen problemer.. Senere byttede jeg med Ulrika, da min søster skulle bruge Isabella... -Ingen problemer.. Da min søster var færdig med Bella kom hun ind til de andre...- Ingen problemer.. Så.. tja, de skulle nok bare lige se hinanden an..

OPDATERET:
30. maj 2009
Har nu haft Jolly i godt et år, og vi kender efterhånden hinanden rigtig godt. Hun er en hest som knytter sig meget til en, og har man først knyttet bånd, kan man stole fuldt ud på hende. Hun passer altid på sin rytter, og er godheden selv for nybegyndere som ikke har redet så meget. Jeg elsker hende utrolig højt, og er så glad for at hun blev min. Jeg vil aldrig nogensinde kunne undvære dig, Jolly. Du betyder alt for mig <3

I august 08 var Jolly til hingst (Chili in Action). Jeg krydser fingre for et føl, da jeg er sikker på at det vil blive et super smukt føl efter de to. ;)
August 09: Desværre ingen føl :( Vi må prøve igen til næste år..

December 2009:
Tid til lidt opdateringer.. Jeg havde kiropraktor til Jolly i oktober måned, da hun var begyndt at spænde helt vildt meget op, når jeg red. Hun ville heller ikke galopere mere, og var i det hele taget virkelig sur. Efter hun blev rettet op af kiropraktoren, er hun blevet en helt anden hest. Det er virkelig dejligt. Nu kan jeg også springe på hende. Galoppen er også stille og roligt ved at komme.. Hun er blevet meget bedre end til at starte med. Men der er stadig rigtig meget arbejde, før at hun bliver rigtig god :) Skal ud i praktik til januar. Bliver virkelig hårdt at undvære mig elskede hest i hverdagene <3 :'( Godt Maiken og Winnie vil passe på hende i mens :)

TID TIL EN UPDATE:

Jolly har været med mig i praktik i Jernvedlund, sammen med Snilld. (okt '10-jan '11)

Hun har været til hingst (DONATELLO VESTERLUND EPIH 26) i maj-juni 2011, og hun har endnu ikke vist brunst. Jeg krydser fingre for et sundt og velskabt føl til maj 2012 <3 <3

Jolly og jeg er kommet længere dressurmæssigt. Med lidt hjælp fra min underviser og fra min veninde, Winnie, der har redet hende en del, kan hun nu gå i en nogenlunde stabil og afslappet holdning. Hendes galop er også ved at komme på plads. Der er i det hele taget sket en del siden jeg fik hende i 2008 <3

UPDATE 2013:

Efterhånden tid til update igen ;-) Nu nærmer Jolly og jeg vores 5-års dag.. <3 Den hest har virkelig ændret mit liv.. Hun har altid været der, i medgang og modgang, hun er altid den samme rolige hest.. Hvis jeg er ked af det, kan hun altid mærke det.. Hun er den bedste ''psykolog'' man kan få, da hun bare lytter og er der på sin helt egen rolige og kærlige måde.. Hun er fantastisk!
En hest jeg aldrig vil glemme <3

Det er efterhånden noget tid siden Jolly gik på pension. Hun har faktisk ikke været redet sådan rigtigt siden juli/august 2012. Jeg ville gerne ride noget mere end det hun kunne holde til, samt kunne læsse min hest og køre andre steder hen.. Det kunne jeg ikke med hende, så derfor valgte jeg at slå til da min veninde, Josefine, tilbød mig at købe Carlo, som kan alt.. Han kan læsses, er fantastisk på tur, kan springe lidt samt gå lidt dressur.. Og så har han en skøn personlighed. Han er en fantastisk pony som allerede har fået en stor plads i mit hjerte <3 Desværre er tiden og økonomien ikke til så mange heste som vi har lige pt (4), og jeg er lidt i tvivl om hvad Jollys fremtid bliver :/ Jeg kan ikke få mig selv til at sælge hende, da jeg så ikke kan være sikker på hvad der sker med hende. Jeg kan ikke klare tanken om at hun ender med at blive redet fuldstændig i stykker, da hun ikke er typen der siger fra.. Så tanken går lidt på udlån, men man hører bare så mange dårlige historier.. Og jeg vil kun det bedste for min lille pige <3 Tankerne har også strejfet om det er på tide at hun får fred :'( Tanken er dog ikke til at bære... Aldrig mere at kunne se min prinsesse, trykke min kind ind mod hendes bløde hals når jeg er ked af det og indånde hendes dejlige duft <3 Dog ville jeg vide med sikkerhed at hun aldrig ville ende hos nogle onde mennesker, men at hun har fået en god afslutning livet mens hun har det godt .. Jeg håber dog stadig på at kunne finde det helt perfekte hjem til hende, hvor hun kan være de sidste år, da hun virkelig er en fantastisk hest når først hun lukker én ind .. <3

29-04-2013:

Dagen i dag er nok den værste i hele mit liv. Den dag du, min elskede Jolly, blev taget fra mig :'( Jeg kan ikke beskrive hvor ondt det gør, at vide at jeg aldrig mere skal se dig, røre dig, høre dig vrinske.. Jeg er knust.. Men samtidig ved jeg, at jeg har gjort det rigtige. Jeg ved at det var det, der var bedst for dig. Jeg gjorde det, fordi jeg elsker dig <3 Og det håber jeg du ved.. Du kunne ikke have fået en bedre afslutning på livet, du var sammen med din elskede Chili..

Farvel, min engel <3 Jeg elsker dig.....

17-08-2013

Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg savner dig, Jolly! <3 Der mangler noget i min hverdag. Jeg ville give hvad som helst for at se dig en gang til, høre dig brumme ligeså stille.. Stå med panden mod din og bare være i din nærhed. Jeg SAVNER dig. INTET kan nogen sinde tage din plads i mit hjerte.. <3 Jeg elsker dig, Jolly, og det vil jeg altid gøre.. :')

11-12-14

Åh Jolly <3 Jeg savner dig så ubeskriveligt meget!! Der går ikke en dag uden jeg længes efter dig <3.. Har nu langt om længe fået taget mig sammen til at hænge billeder på med dig og mig. Det gør så ondt at se på dem. Jeg ville give alt for at få lov at se dig igen <3 Jeg drømmer om dig rigtig tit.. At du bare har været væk og kom tilbage igen.. Det føles så virkeligt, at du er lige hos mig. Men når jeg vågner er der kun mindet om dig, og et kæmpe savn.. Jeg kæmper med tårerne hver eneste gang jeg tænker på dig. Jeg finder aldrig en som dig. Du var min bedste ven, og du var min <3 Du har bragt så megen glæde ind i mit liv. Du var der da jeg havde det aller sværest. Du lyttede altid. Selvom du ikke gad alt det der nusseri, så kunne du mærke når jeg havde en dårlig dag, og gav mig et kærligt puf, hvorefter du lod mig kramme dig og bare stå.. Det kunne jeg ikke altid få lov til. Du havde en helt speciel måde at brumme på når jeg kom ud i stalden. Du kunne brumme både når du trak vejret ind og når du pustede det ud igen .. Min skøre Jolly. Du skulle altid tisse når du fik hø, og forbenene SKULLE røre høet. Du lærte Daisy at pruste, da det var din foretrukne lyd. Du snakkede utrolig meget :) Du var helt din egen, og vi havde lidt svært ved at finde hinanden de første par år. Vi havde mange skænderier, fordi jeg dengang var en dum teenager der ikke helt havde forstået at en hest har sin egen sjæl og ikke bare er til for os. Du lærte mig at lytte og du lærte mig at hvis man stoler på hinanden så kan man alt sammen <3 Vi kendte hinanden ud og ind, og vi vidste hvad hinanden tænkte. Du lyttede til min mindste tanke, og vidste hvad jeg ville før jeg næsten havde tænkt det... Jolly du er SAVNET!!!
Carlo har hjulpet mig meget. Han er en fantastisk pony og jeg elsker ham over alt på jorden <3 Han ELSKER at nusse og han vrinsker når jeg kommer i stalden .. Det er så rart at have en ven man kan betro sig til, når jeg ikke længere har dig. Han vil aldrig blive det samme som du var for mig, men han er noget andet som er ligeså godt. Jeg håber du har det godt der hvor du er <3 Min Jolly Jumper <3

29-10-2015

Min elskede, savnede Jolly... Tiden flyver af sted. I dag er det præcis 2,5 år siden du rejste herfra. Savnet er bestemt ikke blevet mindre.. Det er hårdt at undvære dig, og jeg ville sådan ønske jeg kunne besøge dig <3 Det var hårdt at indse at du ikke kommer tilbage, men jeg er efterhånden nået til det punkt, hvor jeg har.accepteret det. I lang tid gik jeg og kæmpede med Casmir, for han skulle jo erstatte dig. Han skulle være den nye Jolly. Men det var han ikke. Vi passede ikke sammen, og han kunne mærke det. Jeg har ubevidst bebrejdet ham for at du måtte væk, for det var jo "hans skyld" at jeg ikke kunne beholde dig.. Men det var det jo ikke.. Jeg elskede ham, selvfølgelig gjorde jeg det.. Men det blev aldrig et godt forhold vi fik til hinanden. Til sidst måtte jeg opgive
Han blev sat til salg, og vi fandt det bedste hjem til ham, hvor han vil blive elsket mindst ligeså højt som her hos os.

Jolly, du er og var mit livs største kærlighed. Alle de kampe vi har haft sammen, alle de gode oplevelser.. De ting du fik mig til at turde, fordi jeg vidste... at du ville passe på mig. Du var kun hos mig i 5 år... Men de 5 år var de bedste år i mit liv. De år vil jeg altid huske tilbage på med glæde og savn.

Jeg er ikke ulykkelig, jeg har de dejligste ponyer her hos mig. Carlo, som du accepterede som en af dine, og Daisy. Din tro følgesvend gennem tykt og tyndt. Du viste hende ikke altid lige meget kærlighed, men jeg ved at du holdt af hende. Hun elskede dig.. Hun vrinsker stadig hver gang hun ser en brun hest :') Tak for den tid vi fik lov at få sammen.. Du er og bliver den bedste af alle <3
Kommentér på:
Anden særlig race Jolly <3 (himmelhest)
Annonce