{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Charinn 2005

3.389 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle C
| 30 år | Oprettet: 3. jan 2007


Dansk Varmblod Charinn

Fødselsår:
2005
Højde:
173 med sko..
Temperament
Hun har et rigtig dejligt temperament. Lidt hidsig engang i mellem men man kan stadig styre hende..
Gangarter
rigtig fine gangarter..
Stævner
Nr. Nebel. 2010 lc3 2. plads..
Bramming Pokalstævne 2010 lc3 3 plads.
Skærbæk rideklub 2010 lc3 6 plads.
Tobøl. 2010 Lc3 3 plads.
Kærgård rideklub La1 6 plads med 169 point.
Tjæreborg La1 62%
Kongeå rideklub La1 65,5 % 1.plads klubmesterskab La1 65,9 4. plads..
Tobøl i weekenden La1 og vores første La3
Stamtavle
Far: Carano.
Ff: Capitol.
Fff.Capitaro.
Caranos morfar: Cor De La.

Mor: Labina-Høm.
Mf: Solo Landwind.
Mmf: Landgraf.
Labinas morfar: Castro.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Krummeline er en hest jeg har fået af min farmor og farfar. Jeg fik hende d 29/3 2008 så har ikk haft hende så lang tid igen.
Men krummeline er en meget opmærksom hest holder øje med alt og alle og skal følge med i det hele helst.. Hun er lige blevet redet til ude på lundgård hvor jeg har fået Belinda til at holde og hjælpe mig op ovs. Så nu kan jeg ride hende helt selv.. men skal dog stadig at et ben til at komme op for der er jo lidt højt op;) Men hun er en hest jeg glæder mig rigtig meget il at arbejde vider med og glæder mig til næste år så vi kan få staret nogen stævner og hun kan blive kåret..

Hun er jo bla. hel søster til Castaway(Carl Krumme) som blev nr 6 til DSA 2007. Og blev også nr 6 i Unghestechampionat i herning 2008.

Krummelines tre hel søskende:
Storesøster Cabbi
Storebror:Castaway.(som også er her inde.)
Storebror: Calimba

Nyt:
d 30/3
Så kom Krummeline hjem i går. Og i dag har Isa og Krummeline så været på mark sammen for første gang.. Det gik rigtig fint de snakket lige sammen og så var det, det.

7 april 2008.
I dag har krummeline fået sit nye trense og bid. Og da hun skulle prøvet det for første gang tog hun det bare og så var vi gået. så det gik rigtig godt og hun er bare så fin.

d 18 april 2008.
i dag har vi så longeret for første gang.. og det er gået rigtig godt hun er rigtig lære nem og forstå tingene lige med det samme. Glæder mig rigtig meget til at komme vider med hende<3

28 april. 08
Nu har vi så longeret i ca 10 dage og nu kan hun longeret på begge volder i alle tre gangarter.

21 juni 2008.
Så have hun sadel på for første i dag.. Det tog hun rigtig fint.. Hun var lige glad med den hun kigget lige på den og så var det, det..

17 juli 2008
Så var jeg oppe at ligge på krummeline for første gang i dag.. nåå hun tog det fint.. Min lille dejlige hest<33

3. August 2008
Så kom Krumeline hjem i går efter 2 uger på lundgård.. Og kan ride hende helt selv nu..

10 August 2008
i dag har vi så fået taget billeder som mange har spurt om.. og der skl nok komme nogen flere når jeg kan ride hende lidt beder og solenskinner..

22 November 2008:
Efter en rigtig lang pause skal krummeline til at i gang igen. Hun har haft fri på grund af vokseværk. Så nu er hun kommet ud til Frits Sandfeld hvor de så skal hjælpe mig med hende og så skal jeg så hjælpe ham lidt også:P

1 Januar 2009
GODT NYTÅR TIL ALLE. Håber i kom godt og sikker i gennem det hele:P
Det gjorde vi hvadfald og krummeline hun lagde bare og sov.
Så er der nyt fra krummeline. Hun er kommer hjem igen her 1. juledag 2008 fordi at frits og jeg ikke rigtig kunne sammen og så var det bedst jeg flyttet igen. Så nu er hun kommet hjem igen og så starter vi der fra hvor jeg nu skal til at have undervisning ude så nu skal der til at køres:P
Lige efter hun var kommet hjem fik jeg noget undervisning ved Steen Steensen Blicher som er hjemme lidt tid men tager afsted igen.. Så han fik hjulpet os med en god start på det hele efter vi er kommet hjem. Men vi har et rigtig spændende og langt år foran os hvor vi skal til at starte nogen stævner, hun skal til kåreing, til Egnethedstest og så vil vi prøve at komme med til DSA. Så det glæder jeg mig rigtig meget til og et år jeg forventer mig rigtig meget af og et jeg har ventet på meget meget længe.
Der kommer nye billeder ind når vejeret tilader det:D

14 januar 2009
Så var krummeline og jeg til undervisning i dag for første gang.. Og det gik bare super fint. Vi fik hende sadlet op og red ind i ridehallen og så hun en hest trave rundt blev hun bare hele vild glad:P hehe Vi fik en masse ud af det og fik rigtig meget at arbejde med til næste gang. Så det bliver rigtig spændende..

31 Marts 2009.
Så var jeg ude at springe på Krummeline i dag for første gang. Hun var bare så fin vi kom da helt op på en lodrat..


12 April 2009.
Så kom Krummeline over sin første lodrat på en meter hun trykket så en lille smugle på første spring men så var det lige meget. Super fin virkelig en hest der kan blive rund i rykken.

22. Juli 2009.
Så var vi til vores første springtime i dag. Det gik rigtig godt hun tog det rigtig pænt og synes det var rigtig hyggeligt at i skulle ride sammen med andre heste;D
Men alt i alt var hun super for kom fint over uden at trykke sig så det var bare super..

21 September 2009.
Så er hun kommet op til Tommy Lundby igen nu skal hun stå der i to uger og så er der egnethedstest. Jeg skal selv op og ride hende hver dag hvor han så underviser mig og han rider hende så selv om morgen:) Så det er bare rigtig dejligt at han gider hjælpe med hende her op til og virkelig gøre en insats. Så nu må vi bare se hvordan det går når vi skal afsted.

¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤. TAK FOR BESØGET .¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤

oooO..............
(.... )......Oooo.
.\ ..(....... (.... )..
..\_).........) /...
. ............(_/..... og for at I efterlod et fodspor i G.B'en =oD
Kommentér på:
Dansk Varmblod Charinn
Annonce