{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fell pony Bonita 2004

3.905 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gry S
Kvinde | 52 år | Oprettet: 18. okt 2006


Fell pony Bonita

Fødselsår:
2004
Højde:
Jeg har ikke lige målt hende fornyelig, men sidst var hun 142, og nu skal hun bare have sat muskler, så bliver hun en smuk pony..
Temperament
Mild mild mild, hun er nok den mildeste pony som kan drives op, hun har ikke skyggen af temperament, hun tager alt ting med sinds ro og håber på at andre tager sig af det farlige hvad det end måtte være.. hun bliver trist af at gå i løsdrift, så nu er hun i boks og er glad igen..
Gangarter
Hun har en rigtig god trav, hvor man sidder rigtig godt.. hun går MEGET langsomt i skridt og vil helst nå at se de snegle, vi nu måtte møde på vores vej.. Hun er en super børne hest, hun elsker at nusse med børn, stopper hvis de er ved at falde af, hun kan godt have lidt af den pony gang, men har en god og behagelig trav.
Stævner
Ingen stævner endnu.. Men en masse opvisninger. Hun elsker at vise sig frem.
Stamtavle
Selvfølgelig,
Køn
En smuk sjældent farvet skimmel hoppe, hun er ikke særligt hoppet.. hun skal bruges til avl på grund af hendes linjer og farve.. man får ikke en anden hoppe, som er så sød, så jeg klager ikke:-)..
Bemærkninger
Bonita er en meget mild hoppe, som er meget blød i sindet, hun vil gøre alt for at gøre sin rytter tilfreds.. Hun finder sig i stort set alt hvad du gør med hende.. Hun elsker at komme på tur.. hun er en fantastisk trick pony og forsøger hele tiden at gøre sit bedste, hun er samtidig en klog pony.. hun er meget knyttet til mig og holder øje med alt hvad jeg laver, vil helst med over det hele... skøn pony..
Kommentér på:
Fell pony Bonita
Annonce