{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Shafali *Sov sødt* [Himmelhest] 1997

3.156 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Shafali *Sov sødt*

Fødselsår:
1997
Højde:
153 i stang
Temperament
Han har et fint temperament!
Men ja han er jo araber.
Gangarter
Super gode

Skridt...Meget dejlig han træder godt over.

Trav...Meget svævende! :D Rigtig dejlig at side på!

Galop...Den arbejder vi meget med men det er blevet meget bedre!!

Stævner
Vrensted:

Lc1: sidste plads x)
(første stævne)

__________________________________

Mini-stævne i sindalrideklub

Lc1: En 5. plads og fik 127 point. det gik ikke særlig godt!!

Lc3 med udklædning: Jeg fik en 1. plads for min udklædning. For mit program fik jeg en 4. plads med 141 point, han gik bare rigtig godt i Lc3'en!

___________________________________________

Nibe Cup 08

Lc2: 6.plads første upalcerede
Lc3: 16. plads

så alt i alt nr 16 ud af 50
________________________________________

Sindal udvidetklubstævne D 27-28 september 08

Lc1: 2. plads
Lc2: 6. plads

Lc1: 3.plads
Lc3: 5.plads

_________________________________________
Stamtavle
Far: Sheik Warim
Mor: Fulmina Dell Deserto

Køn
Han er en Vallak
Bemærkninger
Shafali 7/4-97 - 27/8-09 R.I.P

Jeg har redet Shafali siden d. 1/3-08.

Shafali er en dejlig araber vallak,
Han er brun med sort man og hale. også har han to hvide sokker og en tynd blis.

Han har en stamtavle der stammer helt tilbage til en indianerstamme jeg ikk lige kan huske hvad hedder :D

Hans ejer bruger ham til at springe på, Men hun kan ikk springe så højt på ham fordi hun skal passe på sin ryg. Hun tør heller ikk springe sååh højt. Mig og min veninde har sprunget 75 på ham.

Shafali er ikke den stror springhest, da han er meget bage for springet, men er dog blevet MEGET beder, så derfor holder vi os mest til dressuren. Det vil vi os komme længest i, til stævner rider vi Lc 1-2-3. men han kan øvelserne til La klasserne, dog skal der lige øves lidt mere på nogle af øvelserne. ;D


*26/10-08*

Så nu har Shafali vært halt+ondt i ryggen, i lidt over to uger -.-
Det er bare så trælst.
Men i dag var der endelig fremskridt!
Der går nok ikke så mange dage før han kan få sadle på x)


*29/10-08*

I dag havde shafali ikke ondt i ryggen længere, men han var bare mere halt end han plejer -.- Ej hvor det bare trælst!
Håber bare vi mår at blive klar til det stævne! vi har meldt fra jagten.

*12/11-08*
wiii nu kan mig og shafali endelig begynde at træne normalt igen xD dog rider vi jo ikke lige en time hver dag. Det er bare såå dejligt!.

*14/11-08*
arrh nu har shafali lige vært syg. Han havde slet ikke spist sin mad. og han stos bare og hang... han havde vært nede og ligge tre gang. ;'( vi tog hans tempratur, det var rimlig normal..


*15/11-08*
jaaaah shafali er ikke syg længere.. han spiser alt sin mad, og leger med sin foldven ;).

*25/12-08*

mandag d. 22. havde shafali dyrlæge, fordi han er halt IGEN. Han fik lavet bøjeprøve,og der fandt vi så ud af at det var det venstre forben :o( dyrlægen tror det er kodeledsforvridning. Så nu får han medisin,en gang om dagen, og må ikke rides i 3 uger -.- Det er bare trælst..


Fuck en syg film Ö
http://hestegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=105115&AutoPlay=false


*31/12-08*

Nå i dag har shafali så fået kulik /: han har haft dyrlæge. det er sku bare typisk, det skal ske på sådan en dag som i dag x(..


*1/1-09*

Jaah det startede jo med at Shafali fik kulik i går (31/12-08) han fik så en masse olie osv. Om aften/natten havde vi en til at kigge til ham. Men så i dag da vi kom ud til Shafali, vi var der cirka ved halv ti tiden. Var der blevet ringet efter dyrlægen, så vi gik bare rundt og rundt inde i hallen indtil dyrlægen kom. Så kom hun, og han fik noget olie, men hun mente at det havde udviklet sig til tarmslyng, også begyndte det at blive alvor. Så skulle vi over i hallen og gå og gå og gå igen -.- Han havde fået en masse smerte stillende. Vi blev ved med at gå med han i cirka 20-30 minutter og satte ham ind i boksen i 20-30 minutter. Han fik det ikke rigtig bedre :/ Men dyrlægen havde sagt at det ville være en god idé hvis vi kørte en tur i hestetrailer med ham, så det gjorde vi (: Men det hjalp ikke særlig meget :/ Så vi gik bare ind i hallen igen, for at holde gang i ham :/ Hvis ikke det var blevet bedre inden klokken fire skulle vi vælge om vi ville have ham aflivet, eller om han skulle køres hen på en dyrehospital som ligger 4 timer væk :$ Vi var slet i tvivl om hvad vi ville gøre hvis det var! Vi ville langt hellere give de der 15000kr for at han kunne komme hen på det der hospital, end at han skulle aflives ); Vi havde fået fat i hestetrailer, og en til at køre, fordi vi var rimelige sikre på han skulle af sted :/ Men vi gav han en sidste chance, og tog ham med ud og køre igen, da han kom hvem igen, kunne vi se han havde lavet en lille pølle, han lavede pøller hele vejen ind i stalden. For at være ærlig tror jeg aldrig jeg har være så glad i hele mit liv for at shaffa bare lige pludselig har skidt ;D Men nu må vi hvordan han har det i morgen.

Er det, det man kalder en dårlig start på året! ;/


*25/01-09*

Shafali er stadig halt, det har han vært i lidt over en måned nu :/ Dyrlægen har slet ingen idè om hvad det kan være. Så på Onsdag kommer dyrlægen og tager røngen..

*29/01-09*

Så har shafali haft dyrlæge, der blev taget røngenbilleder. Han har et eller andet Hovscenebenskade???? det er noget over belastning, han har fået det fordi han ikke var van til at blive redet særlig hårdt, også begyndte jeg jo at ride seriøst på ham. men det er også fordi da han stod halt før, hvor vi lod ham stå i 3-4 uger. der havde han åbenbart ikke stået længe nok ;/ Så nu skal han bare stå stille i LLLLAAAAAAAAAANNNNGGG tid -.- på et tidspunkt skal han også have nogle ringsko på (: Glæder jeg mig til at se. men nu håber jeg bare han snart bliver klar. HVIS han bliver klar ); ..

**10/6-09**

Så er shafali ved være på toppen igen, vi er næsten helt færdig med at genoptræne :) Det er bare såå skønt!! Vi skal til stævne her d 20-21. Så det bliver bare skønt at komme afsted igen. :)

*18/6-09*

Jeg var meningen jeg skulle til stævne i morgen. Men det kommer jeg desværre ikke :'( Han er blevet halt, vi ved ikke hvad det kan være, men dyrlægen kommer nok i morgen. smeden var der i dag for at se om der måske var noget der driler, men der var ingenting. Så nu håber jeg bare på at det er et slag eller noget. Men ingen stævne til mig :( Surt

*19/6-09*

Nu har Shafali haft smed to gange for at se om det kunne være skoen eller noget, der gør at han er halt. Men nej, det er ingen ting der. Han har også haft dyrlæge, men hun kan intet finde, heller ikke i bøjeprøve.
Nu halter han bare meget mere end igår, så der må jo være noget!

*10/7-09*
Så har vi endelig fundet ud af hvad Shafali fejler.. Det er noget med hans væske i hans led, som han ikke kan danne rigtigt. Men han har fået en behandlig af dyrlægen. Hvis han stadig halter om en uges tid, ved dyrlægen ikke hvad hun så skal gøre. Så nu får han til September så hvis han stadig halter der, jaa så er det slut.. Så kan vi ikke gøre mere for ham..
Håber på det bedste for dig basse :)

*16/7-09*

I dag skulle jeg så tjekke om Shafali stadig halter.. Det gør han heldigvis ikke (: Så nu ringer vi til dyrlægen i morgen, så må vi se hvad vi så skal gøre (:

*20/7-09*

Så har vi snakket med dyrlægen.
Hun siger at den bare står på en lang genoptræning nu (igen,igen,igen)..
Så i dag var jeg ude at gå en lang tur med ham i skoven, det var skam hyggeligt!
Men han mangler noget opdragelse nu! (:
Dyrlægen er megte overrasket over han ikke halter længere. Så må vi jo se om han bliver halt igen (; .

*11/8-09*

I dag havde jeg dyrlæge til Shafali (igen igen igen) Men hun syntes det var blevet værre med hans halten :( Men der er ikke mere hun kan gøre for ham nu. Men vi prøver lige at ringe til dyrlægen igen i morgen, for at høre om der ikke er et eller andet man kan gøre..

*12/8-09*

så har vi snakket med dyrlægen.. Hendes eneste idè til hvad vi kan gøre, er at lade ham komme ind fra døgnfold i de næste 14 dage.. Og så må vi jo se hvad der sker. Så det er det vi gør nu. Men vi er næsten besluttet på hvad vi gør med ham, fordi hvis han ikke kan gå på døgnfold, kan han jo heller ikke holde til at have en rytter på ryggen.. Så det ender nok bare med at vi må sige farvel og tak, selvom det er en svær beslutning :(

*16/8-09*

I da jeg skulle ud og tage Shafali ind til nat, var han bare i hyggehumør :D Han var bare så vildt nuttet. Han ville bare mysse heele tiden :P Den skøre ponyhest. Nå men jeg fik da hygget en hel del.. elsker sku den lille dreng ! :*

*24/8-09*
I morgen skal vi tjekke og Shafali stadig halter, Håber virkelig der er sket et eller andet der bare gør at han ikke halter! ellers skal han aflives. Og det ønsker jeg virkelig ikke skal ske for min lille dreng ! :'(
Så nu håber jeg bare på det bedste !

*24/8-09*

Så nu er beslutningen taget. Torsdag morgen klokken 06.00
Det er godt nok hårdt at vide, når man kommer hjem fra introtur står ens guldklump der ikke mere..

*26/8-09*
Så er der mindre end 24 timer tilbage.. Tager snart ud til ham, også skal der bare hygges! Han skal bare ha' det godt den sidste dag!.
Det er virkelig en underlig tanke at gå rundt med, at man faktisk skal sige farvel, til en man holder ubeskriveligt meget af! .. Puha det er hårdt. Men det er det bedste for ham, og han får det rigtig godt...

*27/8-09*
Så er shafali væk. Det var godt nok hårdt! :( Men det er dejligt at vide han ikke har ondt kængere.. Nu kommer han til de evige grønne græsmarker.. Hvor han vil ha' det godt og ikke ha' ondt..
Om natten vil han være den største stjerne, og lyse ned på os alle sammen, det er jeg sikker på!..

Tak Shafali, Tak for alt !! Du havde en personlighed man ALDRIG vil glemme! Og du vil for altid og evigt have den største plads i mit hjerte! Vi ses basse :') -elsker dig!

Shafali har det godt nu. Han vil altid være savnet, og ikke mindst elsket. Men det var bedst for ham, nu går han ikke og har ondt længere.

Hvordan kan det være så svært at få sagt
Alle ord har jo så stor en magt
Jeg prøver med hvisken,
Det jeg får sagt er disse magiske ord
Jeg elsker dig overalt på denne jord!

Godnat min evigt elskede bassemand! <333

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Shafali *Sov sødt*
Annonce