{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fea Strødam [Tidl. part] 2003

2.811 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte A
Kvinde | 32 år | Oprettet: 30. sep 2006


Fjordhest Fea Strødam

Fødselsår:
2003
Højde:
1.43 i stg.
Temperament
Hun er en frisk ung hoppe med et godt og livligt temperament.
Gangarter
Skridt: god.
Trav  : god, især når hun virkelig får lov at trave igennem.
Galop: Ret god!

- Fea har i er i det hele taget særdeles godt gående, når hun først kommer i gang.
Stævner
Hendes første stævne d. 18/5-08 på HVL
klasse: travklasse
procent: 55,5 %
placering: 3. plads
kommentar: dommerne var ret hårde, hende som vandt havde vidst næsten 60 %

klasse : LC2 - brugstestsmodul
procent: 54,8
placering: uplaceret
kommentar: hun bestod brugstesten!!! dommerne var stadig hårde, men Fea gik meget bedre! hun var meget mere afslappet, de eneste fejl der var, er udelukket rytterfejl. Det eneste der drillede var stort set paraderne + galoppen, men hun tog bare alt rigtig cool!
Jeg er meget stolt af hende!

d. 5. - 8. juni var vi på Roskilde dyrskue.
Hun gik fløj i goldhoppe-holdet med 22 point.
Vi startede også gangeartsklasse, og hun gik super godt på opvarmningen, men da vi kom ind på opvarmningen, var hun virkelig bisset! Hun gik i mod biddet, og ville slet ikke samarbejde, så resultatet var selvfølgelig derefter..
- Men jeg er stolt af den lille bøf! ;p

Stamtavle
Far: Golf Gudenå
FF: Ørjar
FFF: Rådar
FFM: Tuna
FM: Godte Gudenå
FMF: Knast Halsnæs
FMM: Molly Halsnæs

Mor: Freja Toft
MF: Aser
MFF: Askov
MFM: Fenja
MM: Cheri Toft
MMF: Cærsar Halsnæs
MMM: Venus Peters
Køn
Fantastisk Hoppe ;)
Bemærkninger
Hun er en utrolig dejlig ung fjordhoppe, som jeg er så heldig, at have haft til låns. Fea er en ung hest med meget stor personlighed. Hun har vilje, er meget lærenem og har gode gangearter. Hun elsker en tur i skoven, men da hun stadig er 'mor-syg' foretrækker hun helt klart, at der er en kammerat med. Jeg redet hende fra slutningen af okt. 07 til starten af maj 08.

Fea og jeg har været en del igennem sammen i løbet af den periode jeg har haft hende, men det har vi kun lært af. Og hun er nu blevet en rigtig dejlig pony at ride! - men stadig fræk.

Juni 08: nu har vi jo så været på roskilde dyrskue, og det var så mit farvel til Fea, da jeg ikke rider hende mere, og hun er kommet hjem igen. Men heldigvis har jeg stadig mulighed for at besøge hende en gang i mellem;)
---------------------------------------------------------------------------
Fea er i fol ved Trollfin og forventes, at fole midt/sidst i maj 09.
---------------------------------------------------------------------------

9/9-08:
Jeg tvivlet på, om jeg kunne magte hende, men vi lærte hurtigt hinanden, at kende. Og jeg lærte, at tackle hende, bevare roen og at forudsige hende. Det betyder meget for mig, at få hende stillet til rådighed, og at jeg dermed har haft den mulighed, at lære hende bedre, at kende. Det har jeg lært rigtig meget af. Selvom hun tiltider har virket håbløs, lykkedes det, at få en ridelig hest ud af det lille krapyl. Jeg selv mener at Fea er noget helt specielt, og talentfuld. Jeg synes selv, at vi sammen er noget rigtig langt. Jeg er rigtig glad for, at jeg tog chancen, selvom hun helt klart forskrækkede mig den første tid. Men på en eller anden måde, vidste jeg bare, at det skulle være hende. Jeg var en ret nervøs rytter, og havde ikke nogen som helst erfaring med ungheste, men jeg vidste, at det skulle være os to. Hun har lært mig utrolig meget, jeg er blevet mere fintfølende, ungheste-kompetent, fået bedre balance, fået øjnene op for hvor spændende det er, at arbejde med ungheste m. problem-tendenser.

Begge mine trænere har udtalt, at de kunne mærke, at der var et specielt bånd imellem os og, at det var meget imponerede over hvor langt vi var nået på så kort tid. De mener begge, at der må være noget hestevhvisker over mig, for de så hende som en problem hest, som blev til en stjerne.
- men jeg er dog bare af den overbevisning, at grunden til, at det lykkedes for os var, at vi begge ville det lige meget. (;

23/5-09 Fea folede en smuk lille prinsesse, og navnet blev Isabella Strødam

Jeg låner ikke Fea mere, men beholder hendes profil som et minde om vores tid sammen.

18/5-11 Fea folede et hingsteføl. Glæder mig til at se hvordan han kommer til at se ud! Han kommer på profilen så snart der er billeder nok :)
Kommentér på:
Fjordhest Fea Strødam
Annonce