{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Ullah (solgt) 1996

4.077 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Martina (L)  .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 20. maj 2008


New Forest Ullah (solgt)

Fødselsår:
1996
Højde:
147 cm med sko, lidt lille, men det går :D
Temperament
Verdens bedste pony (L)<3
min egen lille crazy pony (:
Gangarter
mmm, hun er jo ikke dressurpony :D:D men hun kan da skridte og trave og galopbukke :D haha.. hun kan ingengang bøje nakken :D
Stævner
Her i år har jeg redet distrikts stævne i Boller Rideklub hvor jeg vandt en mb, og blev 4'er i en la og en mb med 4 fejl i hovedspr.

Så red jeg landsstævne i Herning, hvor jeg var fejlfri i mb fredag og havde 4 fejl i hovedspr. lørdag og 8 fejl i oms. søndag, og det var mb allesammen. Det var skam fint nok.

Så red jeg landsstævne i Fredericia på Vilana hvor jeg skulle ride 125 cm (det er en 6 års) hvor jeg blev disket på 2. spring :D Flot martina.

Så red jeg landsstævne i Vejle hvor jeg blev nummer 13 fredag i mb, nummer 11 i første mb lørdag og nummer 4 i anden mb lørdag. søndag blev jeg nummer 4 i jokerspringningen med 1075 point.

14 dage senere red jeg i Sønderborg. Fredag havde jeg en rigtig rigtig fin tur med 4 fejl i oms desværre, rytterfejl :)
lørdag havde jeg egentlig en ok tur i mb, men pga en meget stor rytterfejl blev det til en volte og et stop, dvs disket :( men helt min fejl ! og søndag red jeg en mb hvor jeg blev nummer 3.

Så red jeg sløjfespringning på en 4 års (anden gang hun gik stævne) bare 100 cm med en bom, min fejl men rigtig rigtig fin tur.

Så gik turen til egene hvor jeg blev nummer 4 i la på ullah & vandt mben på ullah.

Til landsstævne i Silkeborg lagde vi godt ud med en 5 p. i mben fredag :) i ma'en fik jeg en bom og et stop. i mben lørdag havde jeg et stop og i maen lørdag blev jeg disset.

I suså blev jeg disset fredag i mb, lørdag var jeg fejlfri i la og havde en bom i mb, søndag blev jeg disset på stort vand i mben.
Stamtavle
f: Rusty
m. Porhtia's Daphne
Køn
hoppe , dejlig rød hoppe :D fra holland :D
jeg elsker min lille prinsesse <333
Bemærkninger
Hun er bare den bedste <33 Hun er så smuk når hun står og kigger ud af boksen med de smukkeste øjne, og bare altid er så livlig :D det er så dejligt at komme op på gården og blive mødt af en glad pony :D hun er også altid klar når vi skal ud og ride og bliver skide sur hvis hun ikke må klø sig op ad en bagefter :D så bliver hun bare så fornærmet!

Jeg elsker dig min lille UB (ullahbullah) <333 /

Jeg har idag den 27/6-08 taget mit livs sværeste beslutning. jeg har valgt at sætte min elskede pony Ullah tilsalg, da jeg er for stor til hende, og jeg vil gerne slutte mens det går flyvende.
Kommentér på:
New Forest Ullah (solgt)
Annonce