{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Angelique - R.I.P. Angel 2000

2.158 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine C
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. jan 2008


Fuldblod (XX) Angelique - R.I.P. Angel

Fødselsår:
2000
Højde:
160 cm.
Temperament
En rigtig rød hoppe! Men når hun bliver behandlet ordentligt og ikke er hingstegal ( ;o) ) er hun den mest kærlige og trofaste hest man kunne tænke sig!
Gangarter
Skridten er dejlig, hun træder godt over. Traven er god og taktfast, svævende at se på, men lidt bumbet at sidde i ;o) Galoppen er vidunderlig at side i..
Stævner
Nix,,
Stamtavle
M: Lion Catch, er fuldblod.
F: Præstegårdens Amedeus, halv oldenborger, halv fuldblod.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en meget bestemt dame, som ikke finder sig i hvad som helst. Det kombineret med at hun har stået et rigtig skidt sted (før jeg fik hende), hvor hun stort set stod spærret inde i en boks i 10 mdr., har ikke hjulpet på hendes væremåde. Men nu er hun kommet ud til et fantastisk sted i Birkerød, hvor hun går så småt og bliver hest igen. Det går rigtig fint fremad og hun begynder at finde ud af at ikke alle mennesker er ude på at slå en og gøre en ondt.
Vi er begyndt at ride western, hun synes det er fantastisk at blive redet med løse tøjler men samtidigt arbejde under sadlen ;o) Og vi er begyndt at ride alene i skoven, det går bare så godt. Vi er ude på nogle skønne ture og er begyndt at gå gennem rislende vand og henover broer (noget hendes fuldblods-hjerne fortæller hende ellers er livsfarligt!! ;o) ).
Overfor mig er hun altid en stjerne og hun prøver virkelig at gøre sit bedste. Hun er den perfekte hest til mig :o)
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Angelique - R.I.P. Angel
Annonce