{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Classy Dame 1996

2.136 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanet S
Kvinde | 39 år | Oprettet: 5. jan 2008


Dansk Varmblod Classy Dame

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er ca. 165. lige til pas.
Temperament
Hun har tilpas med krudt i røven til mig, elsker at lave noget, man kan også godt tage en slapper.
Gangarter
Hun har en fin skridt

En dejlig trav, der er tilpas med sving i, bare hun ikke spænder for meget op.

Hun har en dejlig galop, men den er ikke så stor, men det arbejder vi lidt på.
Stævner
Vi starter La dressur, hvor vi ligger omkring de 60 % så der er jeg godt tilfreds med.

Når vi springer er det LC / LB.
Stamtavle
Hun er efter
F : Le Mont H
FF : Leandro
FM Rachel

M : Bliska
MF : Chopstick
MM : Susanne
Køn
Utrolig køn hoppe, men det skal en ejer jo sige.
Bemærkninger
Hendes "øgenavn" er tøsen, det er letter at kalde, når hun jo ikke kommer hver gang når jeg kalder. men hun er blevet bedre til ikke at gå sin vej som ellers gerne vil gøre når hun skal ud at lave noget.

Hun er lidt at en dame vil gerne bestemme over de andre heste på folden, men der er jo hendes kæreste, han kan gøre hva han vil. Men sådan skal det jo være.....

Det eneste problem med hende er at hun er meget glad for drengenden når hun er hestegald, så det er lidt et problem at finde en hun kan gå sammen med..... men så må hun jo nøges med at gå sammen med hopperne.

Men eller er hun en dejlig hest, der er til at have med at gøre. Hun elsker at lave noget om det så er dressur, spring eller skovtur, men hun kan nu godt finde på at bukke lidt når vi er på tur men det er bare fordi at hun er så glad ;)

11/10-2010
Da jeg er kommet frem til at jeg ikke har den tid til hende som jeg gerne ville, har jeg fået en rytter til at ride hende et par gang i ugen, eller hvordan det nu passer. Det går bare godt med de to, det er lige før at jeg vil sige at de passer sammen.
Jeg er begyndt at få undervisning i både spring og dressur og jeg kan bare mærke at vi rykker os nu, hun har fået en helt kanon gang og vi er ved at lære paiff.

6/3-2011

Det har været lidt stille hen over vinteren, men vi er ved at komme i gang igen og begynder at glæder os til de stævner der kommer, har et mål om at komme til Morsø og Jyskrideuge i år, både i dressur og spring.

d. 17/9-2011
Igår var vi til undervisning og vi prøvede at ride med kandar for første gang, det var en rystende opleveledelse da det kneb med at gå frem ad og hun hurtig blev træt i ryggen. Men ellers tog hun det super flot og Vinni (Underviser) syndes at det gik godt.
Vi er kommet bedre med i spring og tøsen eller mig har fået modet tilbage, så vi bliver nok klar til lidt LB spring hen over vinteren.
Der går heller ikke længe inden tøsen ryger på rideskole igen, men det har været dejlig at have hende her hjemme hen over sommeren.

30-9-2011
Vi har idag desvære fået konstateret at hun efter henden styrt/fald igår har fået rykket i hendes arkildesene på det højre bagben så hun skal have ro de næste måneder. Men heldigvis sidder den stadig fast ;)

21/11-2011
Det går fremad med hendes bagben, hun er ikke for god til at holde sig i ro, men så lang tid hun selv styre tempoet må jeg regne med at hun har styr på det. benet er ved at ligne sig selv igen, den er kun lidt hævet ved knæet og hun er næsten ren gående i trav, men fortrækker at galopere i fuld firspring med bukspring og spark.
Har haft dyrlæge ude idag, da hun har fået skab, øv, endnu en dyrlægeregning men det skulle være væk om 3 uger efter behandling. Men jeg bliver nød til at kassere 2 dækkener for jeg vil være på den sikre side at det ikke kommer igen, så en dyr fornøjelse, men sådan er det jo at have hest.

d. 31/12-2011
Det er ikke mange dage siden at vi konstaterede at hun ikke længere er halt, så nu kan jeg gå i gang med genoptræningen så vi igen kan komme til at lave noget. Men det er nu altid dejligt at ride på hende da hun så gerne vil.

d. 6/5-2012
Skønt at være ude at ride på tøsen igen. Hun er blevet sat i bero igen da jeg venter mig, men vi nåde da at få startet et par stævner inden vi måtte holde igen. Men hun er bare den dejligste selv om jeg ikke har været på ryggen af hende i 14 dag og ikke har travet og galoperet i ca. 1-1½ måned, var der ingen ting idag. Hun nød bare at få noget opmærksomhed.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Classy Dame
Annonce