{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP BROWN COTTON NG - SOLGT 2008

6.836 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP BROWN COTTON NG - SOLGT

Fødselsår:
2008
Højde:
Juni08: ca. 105 cm.
August08: ca. 115 cm.
April09: ca. 138 cm.
Februar10: ca. 140 cm
Juli10: ca. 144 cm
April11: 146 cm
Jeg tror han ender som en fuldvoksen kat. I pony. Og så er han også godt stærkt bygget. Ligesom det skal være :)

-Målene er regnet ud via billeder. Jeg er jo ren matematiker ;)
Temperament
Han er super cool. Meget kærlig, kælen, opmærksomhedssøgende og legesyg. Frævending, brændemærkning, smed, vaccination, det hele klarer han i stiv arm. Han er bare rigtig cool.
Gangarter
De er vidst sådan rimelige. Tror det er lidt nemmere at bedømme, når han engang bliver tilredet :-)
Stævner
Ingen. Men håber han kommer til det i fremtiden.
Stamtavle
Mor: Silke.
Far: Tai Tananga.
Farmor: Miss Chief xx.
Farfar: Nick.

Køn
Vallak.
Bemærkninger

Jeg sad på computeren søndag den 1. juni 2008, og ca. klokken kvart i 12 kommer min far ind skal følge med ham. Jeg tænker først at jeg skal hjælpe ham med noget, men da vi komemr ned i gangen ser jeg at mor står og smiler, og tager sko på. Så går det op for mig. Silke havde folet! jeg småløb hen til vinduet ind til hendes boks og rigtig nok lå der et lille vådt og nyfødt føl. Jeg stormede ind og op på mit værelse for at ringe til Maria og hente kameraet. Maria sov, og det var hendes mor, som tog telefonen. hun gav Maria telefonen og Maria fattede ikke rigtig noget før hun havde spuirgt mindst 7 gange om det var rigtigt. Jeg stormede ud og stille ind i stalden og nejnejnej, hvor vafr det et dejligt føl! Maria og hendes mor kom også. Først troede vi at det var en hoppe. Føllet prøvede flere gange at rejse sig, dog uden held. Det så ret komisk ud, men det var også synd. Maria og hendes mot tog hjem igen lidt over 1, og vi bestemte os for at gå ind klokken halv2 hvorefter at kigge ud igen lidt senere. Da vi kiggede ud igen var føllet oppe og prøvede at finde Silkes pat. næste morgen var jeg lige ud at kigge til føllet og der stod det og suttede løs ;)


Citat fra dyrlæge den 2/6 2008:
En kvik hingstebasse, som er godt stående på benene. Fin ædel og spinkel. Araber præget ;)

_________________________

TILRIDNING:
I efteråret 2011 blev han ryttervant, hvor vi nåede så langt, at vi travede løs på ham en enkelt gang. Derefter fik han pause og sidst i marts/starten af april tog vi igen fat på tilridningen, så jeg selv står på jorden og har en mindre veninde til at ride ham. Hver eneste dag ser vi en udvikling og der er ingen tvivl om at han efter sommer vil være klar til stævnebanerne. Han er en pony med et hjerte af guld, så det er en fornøjelse at have æren af at arbejde med ham!
________________

Følle er den 18/11-2013 solgt til Vasehus Rideklub, som vil bruge ham til elevundervisning til de mere rutinerede ryttere, evt med henblik på videresalg. Tillykke med den nye øjesten!
Kommentér på:
DSP BROWN COTTON NG - SOLGT
Annonce