{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Frej af Knabstrup 2002

7.401 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene S
| 0 år | Oprettet: 12. mar 2004


Knabstrupper Frej af Knabstrup

Fødselsår:
2002
Højde:
Pr. 3/9 - 2005 målt til 158 cm. ved kåringen ved Vilhelmsborg men lur mig om han ikke er blevet lidt højere hen over årene - han synes højere. Når jeg igen kommer til et stangmål og lige husker på det skal der nok komme en opdatering her.
Temperament
Glad for at komme ud at "gå en tur" - vågen og opmærksom. Er som udgangspunkt ikke bange for noget og vil gerne undersøge tingene før end det konkluderes at det ER farligt.
Han er super arbejdsvillig og gør fremskridt fra gang til gang når jeg får undervisning samt når jeg tager på kurser i akademisk ridekunst.
Gangarter
God og taktfast i skridt og trav, ret god galop
Stævner
Har ingen planer om at bruge ham konkurencemæssigt da han bliver trænet i klassisk dressur, men starter dog lidt langdistance med ham.
Stamtavle
F: Felix KNN 140
M: Masana KNN 2083
MF: Rasmus af Hallundbæk KNN 119
Køn
Selvfølgelig er han køn D. 22/8 - 2006 blev han til vallak da hans temprement som hingst var lidt for voldsomt til mig og mine nerver.
Bemærkninger
Ud fra en kåring på Vilhelmsborg september 2005 blev der skrevet således om ham.:
Hingst af ret god type. Passende dybde og bredde. Lidt almindelig hoved. Middellang, lidt lavtansat hals. Lang skulder. Markeret, lidt kort manke. Lang stram lænd. Velformet kryds. Lemmerne passende føre, fransk for. God ledmarkering. Bevægelsen ret god i skridt, snæver for. Middel undergreb i trav og galop.

Kommentér på:
Knabstrupper Frej af Knabstrup
Annonce