{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mitsy !Solgt! 1994

9.984 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

> >IDA< <
Kvinde | 26 år | Oprettet: 10. maj 2007


Anden særlig race Mitsy !Solgt!

Fødselsår:
1994
Højde:
136 cm lille 2er<3 er lige til pas!!!
Temperament
friskt men super godt!!
Gangarter
3 super gode Gangarter

Skridt:God

Trav: FLOT og god

Galop: PERFEKT
Stævner
jeg har redet

LC1 på hende og VANDT :)


LC3 jeg glemte programmet :) UPS hehe

LC3 det gik ikke så godt hun kiggede ret meget :|| øv øv

men så i klubmesterskabet i dressur hvor jeg også red LC3 på HVL (hvalsø ride klub) gik det super super godt jeg vandt med 70% hehe det var super super godt :)

LC1 en 3 plads
første LB1 VANDT jeg med 67, et eller andet :)

Januar 2009:
LB1: 68,5% 1. pl :D

Første C-stævne, LB1 og LB3: 3. og 2. pl. :D

7/7-09: Mitsy og jeg har siden marts redet 18 starter i LB1-B til LA4-B, med 14 placeringer. 11 af placeringerne er 1. pladser:-) I weekenden blev vi distriktsmestre i ponydressur for Kat. II ponyer i D3.

NÆSTE STÆVNE ER:

MD FOR HOLD 2009!!!

DM hold

nummer 7!!! red 62,50% mit første landstævne!!!...
det gik.....faktisk ikk' så godt fordi hun stratede med at være helt vild på opvarmingen også varmmede jeg op i næsten en time også så var hun helt flad inden på banen øv men vi blev nummer 7 til HOLD DM!!!!
Mitsy og jeg er nu B-rytter og B-pony sammen :D
Stamtavle
????
Køn
Dejlig hoppe<3
Bemærkninger
Mitsy er en fiks lille 2er hoppe. Hun kommer oprindeligt fra Holland, men har boet hos sin tidligere ejer i Jylland i 5 år. Hun er super sød og dejlig at ride. Hun er også sød i stalden. Hun er opmærksom, men virker ikke som om hun er bange for
noget.

Nu har jeg haft Mitsy i en måned. Hun er bare mega-dejlig. Jeg elsker at ride på hende. Hun er faldet rigtig godt til, og virker meget glad.

Nu har jeg haft Mitsy et halvt år. Vi har efterhånden lært hinanden at kende rigtig godt. Der har været en lidt svær periode, hvor Mitsy kiggede meget, og var ret ulydig. På et tidspunkt var jeg lige ved at miste modet lidt. Men med god hjælp fra Michael, Anette og Nanna er vi kommet godt igennem, og selvom Mitsy gerne vil prøve at lave lidt ballade en gang imellem, har jeg lært at håndtere hendes små påfund, så hun bliver hvor hun skal...(for det meste, hihi).
Vi har lige været til to stævner, hvor det gik rigtig godt...sløjfer i 3 af 4 klasser:-)
Her i foråret skal vi træne grundridning, især placering af hoved og lydighed for anholdende hjælp....så hun ikke maser for meget på. Og så selvfølgelig flere stævner.

Mitsy er altid frisk på at prøve noget nyt: Derfor ville vi prøve at sætte hende på skridtbånd en dag: Det var hun helt med på, hun gik bare lige op. Og selv om hun lænede sig lidt op ad siden, gik hun bare lige med det samme. Hun havde helt styr på hvad hun skulle, men lignede alligevel en, der er ude på rulleskøjter for første gang :)

Nu har jeg haft Mitsy et år. Og hun er den bedste pony man kan tænke sig. Hun har stadig mange påfund. F.eks. driller hun min mor rigtig meget, når hun skal i trailer, selvom hun har kørt i trailer 1000 gange før, hvor hun har gået lige op....men sådan er Mitsy:D

Mitsy er nu B-pony!!!

Mitsy er A-pony! :)

MItsy er solgt!

Kommentér på:
Anden særlig race Mitsy !Solgt!
Annonce