{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener wogenie 2003

3.477 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi s
Kvinde | 39 år | Oprettet: 29. feb 2008


Holstener wogenie

Fødselsår:
2003
Højde:
161 hun er ikke så stor, men ved det heldigvis ikk selv..
Temperament
Hun er en hidsig lille dame, med en stor personlighed. Hun er super hele vejen rundt, bare lidt hidsig når man rider..
Gangarter
Over middel, har en super fin gang, meget eleastisk..
Stævner
En del stævner, Hun er lige blevet 6, og har bare gået en masse lb-la'er, men når vi starter med at ride stævner udenfor, skal vi op i mb. :-) Vi rider mb nu, og har vores o runder.. Vi skal op og ride MA, så det ser jeg meget frem til og jeg ved at lille især ser frem til det:-)
De sidste ti stævner vi har været til, har vi vundet en klasse, enten la, eller mb, det er en fed fornemmelse at vinde hver gang, hihi:-)
Stamtavle
Hun er efter cantos-contender-calypso 2-Cor de la bryere-goodtimes og nimmerdor.
Morderen side er, Hemmingway- leandro-landgraf 1.
Mor er Ogenie, så kommer, Dogenie, Nogenie og Wogenie, så navnet køre igen og igen, opfindsomt:-)
Køn
Meget pæn hoppe..
Bemærkninger
Hun er min lille øjesten, dejlig lille hest med stor personlighed, hun vil gøre alt for mig, da hun stoler på mig, hun er en hest alle lægger mærke til, hvis ikke pga udseened så pga temp, købte hende da der ikke var andre der kunne ride hende, fordi hun stod og hoppede på stedet, det gør hun ikke mere, men vi har fundet ud af hinanden og springer super fint sammen.. :-)
Hun har nu fået et pelham på med blød gummistang, og det duer bare, hun er stadig meget hidsig og hopper rundt, men det gør det hele jo bare lidt sjovere, og det gør at hun er med på alt og aldrig kunne finde på at stoppe ved et spring, lige godt hvor tosset jeg rider på det... :-)
Selvom hun er hidsig når man springer, har hun en kæmpe personlighed, hun er som en lille hund, du kan sætte hende hvor man vil og hun bliver, hun er en nusserøv, og min øjesten:-) En hest jeg aldrig vil glemme, og som altid vil have stor betydning for mig, hun har og vil altid have en kæmpe plads i mit hjerte.
Kommentér på:
Holstener wogenie
Annonce